ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό oversized πουκάμισο, nude παντελόνα και μπαλαρίνες
 

Τι να κάνεις για να έχεις απόλυτη χημεία με τον σύντροφο σου στο κρεβάτι

Αυτές οι τρεις στάσεις θα σε απογειώσουν τη σεξουαλική σας ζωή αλλά και τη σχέση σας.

Μαρία Καραμάνου

Αν ψάχνεις για την πιο στενή σωματική επαφή με τη σύντροφό σου, που θα επιτύχει μία ψυχολογική ένωση και θα σας φέρει πιο κοντά, υπάρχουν τρεις επιλογές που μπορείς να δοκιμάσεις. Σύμφωνα με την κλινική σεξολόγο Kat Van Kirk, η επαφή σώμα με σώμα και δέρμα με δέρμα αυξάνει τα επίπεδα της ορμόνης ωκυτοκίνης στον οργανισμό, η οποία είναι γνωστή ως η ορμόνη της αγάπης και προσφέρει αίσθηση ευεξίας και συναισθηματικής οικειότητας.

Επιπλέον, η πολύ στενή σωματική επαφή μπορεί να ανανεώσει τη σχέση και να βγείτε από την καθημερινή ρουτίνα, ιδιαίτερα τη ρουτίνα και την καθημερινότητα που φέρνουν οι υποχρεώσεις, ο γάμος, τα παιδιά. Εάν λοιπόν αισθάνεσαι ότι δεν μπορείς να συγκρατήσεις το πάθος σου και θέλεις να κάνεις τον σύντροφό σου δικό σου, αυτές οι τρεις επιλογές θα σε βοηθήσουν να πετύχεις την πιο στενή ερωτική επαφή. Γιατί σίγουρα υπάρχουν όλες εκείνες οι φορές που δεν μπορούμε να συγκρατήσουμε το πάθος μας και την αγάπη που νιώθουμε για ένα άλλο άτομο, τόσο που μας κυριεύει, θέλουμε να τον σφίξουμε στην αγκαλιά μας τόσο δυνατά. Πρέπει να υπάρχουν και οι προϋποθέσεις για να καταφέρουμε να έχουμε μία τρελή βραδιά με τον σύντροφο μας, που και που, ίσως να είναι αυτό που χρειαζόμαστε περισσότερο. 

1.Η τεχνική του "layer cake" μπορεί να δημιουργήσει μια πολύ στενή επαφή και να ενισχύσει τη συναισθηματική σας σύνδεση με τη σύντροφό σας. Καθώς βρίσκεστε αντικριστά και κοντά ο ένας με τον άλλον, μπορείτε να δείτε ο ένας τον άλλον στα μάτια και να αισθανθείτε πιο κοντά. Η επαφή σας είναι εντελώς οριζόντια και συμβάλλει στο να δείξετε την αγάπη σας και την αφοσίωση σας. Αυτή η στάση θα σας βοηθήσει να ενισχύσετε την εμπιστοσύνη και την επικοινωνία σας και να αυξήσετε τη συναισθηματική σας ένωση. 

2.Η στάση του ζευγαρώματος του φιδιού είναι μια πολύ ερωτική και εναλλακτική επιλογή που μπορεί να βοηθήσει να βιώσετε μια πιο στενή ερωτική σύνδεση με τον σύντροφό σας. Καθώς θα έρθετε πολύ κοντά μεταξύ σας σε μια ερωτική αγκαλιά, μπορείτε να απολαύσετε την αίσθηση της σωματικής επαφής και της εναρμόνισης των σωμάτων σας. Κατά τη διάρκεια της στάσης αυτής, μπορείτε να δώσετε έμφαση στα συναισθήματα και την επικοινωνία μεταξύ σας, αφού θα είστε πολύ κοντά σωματικά και ψυχικά. Καθώς θα απολαμβάνετε την ερωτική επαφή, μπορείτε να καλέσετε τη σύντροφό σας να εξερευνήσει το σώμα σας και να απολάυσετε και οι δύο αυτή τη ρομαντική στιγμή. Εσείς μπορείτε να ξαπλώσετε ανάσκελα και ο σύντροφος σας ξαπλώνει από πάνω σας με τους αγκώνες λυγισμένους ώστε να μη ρίχνει όλο το βάρος του στο σώμα σου.

3. Η στάση, το ανάποδο σκαθάρι είναι μία στάση όπου ο σύντροφος σας είναι ξαπλωμένος ανάσκελα στο κρεβάτι και εσείς κάθεστε στη λεκάνη του και ξαπλώνετε επίσης ανάσκελα πάνω του. Σε αυτή τη στάση, εσύ και η αγαπημένη σου βρίσκεστε κοντά, απολαμβάνοντας τη στιγμή του ενδιαφέροντος και την ομορφιά της συνύπαρξης. Είναι μία στιγμή που σας ενώνει ψυχικά και σας επιτρέπει να αισθανθείτε πιο κοντά από ποτέ. Τα χέρια σας αγγίζουν με απαλότητα και τα χείλη σας εξερευνούν το κάθε της σημείο, με αγάπη και πάθος. Σε αυτή την αγκαλιά, δεν υπάρχει τίποτα άλλο παρά η αμοιβαία αγάπη και επιθυμία για οικειότητα και ενότητα. Είναι μία στιγμή που σας φέρνει πιο κοντά από ποτέ και σας επιτρέπει να νιώσετε πόσο οι δύο σας είστε σημαντικοί ο ένας για τον άλλον.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
love  |  sex  |  relationships  |  σχέσεις  |  tips  |  sxeseis  |  epafi  |  love  |  αγάπη  | 

LOVE: Τελευταία Ενημέρωση