ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Bodycon φόρεμα, χρυσά κολιέ και πέδιλα
 

Τι λέει για τον σύντροφό σας ο τρόπος που κάθεται;

Όλα όσα δεν ξέρετε για την προσωπικότητά του

Η γλώσσα του σώματος είναι ένα πολύ σημαντικό σημάδι που πρέπει να προσέχετε στον σύντροφό σας. Πιο συγκεκριμένα, ο τρόπος με τον οποίο ο σύντροφός σας κάθεται σας λέει χωρίς να το προσέξετε πολλά πράγματα για την προσωπικότητά του. Δείτε πιο κάτω 5 τρόπους και τι ακριβώς λέει για τον χαρακτήρα του συντρόφου σας ο κάθε ένα από αυτούς.

1ος τρόπος: Είναι αρκετά ευφυής, έχει πολλή αυτοπεποίθηση, χρησιμοποιεί τη λογική για να πάρει αποφάσεις και όταν αγαπάει, το κάνει με ειλικρίνεια και αυθορμητισμό.

2ος τρόπος: Του αρέσει να είναι το επίκεντρο της προσοχής, κρίνει αρκετά αλλά ποτέ τον εαυτό του, έχεις αλαζονικές τάσεις, δεν προσέχει πάντα αυτά που του λες και βαριέται εύκολα.

3ος τρόπος: Είναι καλλιτεχνική ψυχή. Του αρέσει να δημιουργεί, βάζει πάθος και φαντασία σε ό,τι κάνει, αλλά ταυτόχρονα υιοθετεί μηχανισμούς άμυνας και κλείνεται εύκολα στον εαυτό του με αποτέλεσμα να μην μπορείς να τον ψυχολογήσεις.

4ος τρόπος: Είναι προσγειωμένος, έχει εκλεπτυσμένο γούστο, ενώ έχεις πολλές φιλοδοξίες, στόχους και όνειρα, στα οποία πάντοτε σε συμπεριλαμβάνει.

5ος τρόπος: Λατρεύει να σε προστατεύει, έχει αυτοπεποίθηση και δουλεύει σκληρά για να πετύχει κάθε του στόχο. Του αρέσει να κυριαρχεί πάνω σου και αυτό κάποιες φορές, θέλει προσοχή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

LOVE: Τελευταία Ενημέρωση

Photo By VistaCreate

Τα 10 must have sex toys του 2024

Ο απόλυτος οδηγός «απόλαυσης» για γυναίκες άνω των 40 από την κυπριακή αγορά.
Μαρία Καραμάνου
 |  LOVE