ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: κάπρι παντελόνι, broderie πουκάμισο και kitten heels
 

Τα ζώδια που προκαλούν επίτηδες συγκρούσεις και τσακωμούς

Αρχίζουν να δημιουργούν κόντρες με τον σύντροφό τους με την ελπίδα να τους χωρίσει πρώτος.

Μαρία Καραμάνου

Σε μια σχέση, είναι σημαντικό να λαμβάνεται υπόψη όταν οι άνθρωποι αρχίζουν να αισθάνονται αδιαφορία ή δυσαρέσκεια. Η έλλειψη καλής επικοινωνίας, αμοιβαίου σεβασμού και κατανόησης μπορεί να οδηγήσει σε αναπόφευκτο χωρισμό. Υπάρχουν, ωστόσο, άνθρωποι που αντιμετωπίζουν δυσκολία στο να αποφασίσουν να τερματίσουν μια τέτοια σχέση με τον σύντροφό τους. Τα αισθήματα της ανασφάλειας για το μέλλον και η φοβία της μοναξιάς μπορεί να τους αποτρέπουν από το να πάρουν αυτή την απόφαση. Πολλές φορές, η ενοχή που προκαλείται από την ιδέα της πλήξης του συντρόφου τους τους κάνει να διστάσουν.

Επομένως, ψάχνουν δικαιολογίες για να παραμείνουν σε μια σχέση που δεν τους ευχαριστεί. Αγγίζουν τα όρια της υπομονής τους και, παρότι γνωρίζουν ότι χρειάζεται να λήξει, η σκέψη να το διακόψουν μοιάζει εφιάλτης. Μερικές φορές, είναι σαν να προκαλούν σκοπίμως ένταση και διαφωνία, ελπίζοντας ότι αυτό θα οδηγήσει τον σύντροφό τους να προτείνει τον χωρισμό. Σου θυμίζει αυτή η κατάσταση κάποιο περιστατικό από το γνωστό σου περιβάλλον;

Ο Ταύρος, ως ζώδιο, εκδηλώνει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά στον τομέα των σχέσεων. Είναι ένα ζώδιο που δυσκολεύεται να αντιμετωπίσει τις αλλαγές και τους χωρισμούς. Ο Ταύρος βρίσκει δύσκολο να διακόψει μια σχέση, καθώς αναπτύσσει μία ιδιαίτερη άνεση με την ρουτίνα. Είναι ιδιαίτερα υπομονετικός και ανθεκτικός, προσπαθώντας να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα πριν πάρει την απόφαση του χωρισμού. Ο Ταύρος συχνά δυσκολεύεται να αντιληφθεί ότι μια σχέση έχει φτάσει στο τέλος της, και προσπαθεί επιμόνως να διατηρήσει τη σύνδεση με τον εταίρο του.

Με βάση τον χαρακτήρα του ως ζώδιο γης, ο Ταύρος προσδίδει μεγάλη σημασία στη σταθερότητα. Αντιμετωπίζει τις δεσμεύσεις σαν κάτι μακροπρόθεσμο και σημαντικό στη ζωή του. Αντί να αποδεχθεί τον χωρισμό, μπορεί να προτιμήσει να προκαλέσει διαφωνίες και καυγάδες, με σκοπό να επιβάλει την ιδέα του χωρισμού στον σύντροφό του. Είναι κάπως αντίθετος στην ιδέα της αλλαγής και της ανακατάταξης, προτιμώντας την οικειότητα της συνήθειας.

Ο Καρκίνος, ως ζώδιο, αντιμετωπίζει τον χωρισμό με έντονα συναισθήματα και βαθιά ανησυχία. Ο λόγος είναι ότι είναι ένα ζώδιο που βασίζεται στα συναισθήματα και την ενσυναίσθηση. Η ιδέα της μοναξιάς τον τρομάζει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, και ένας χωρισμός αποτελεί πραγματικό εφιάλτη για αυτόν. Τα αποχωριστήρια είναι ένας από τους χειρότερους φόβους του.

Ο Καρκίνος συνήθως δυσκολεύεται να πάρει την απόφαση να βάλει ένα οριστικό τέλος, ακόμη και όταν η κατάσταση έχει φτάσει σε ένα κρίσιμο σημείο. Με τη φύση του να είναι συναισθηματικός και ανασφαλής, ο Καρκίνος επιθυμεί τη σταθερότητα και τη δέσμευση στις σχέσεις του. Συχνά ελπίζει ότι τα προβλήματα θα λυθούν και ότι τα πράγματα θα βελτιωθούν, ακόμη κι αν υπάρχουν σαφής δυσκολίες.

Όταν ένας Λέων σκέφτεται το ενδεχόμενο του χωρισμού, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα αναζητήσει αφορμές για να δημιουργήσει διαφωνίες και καυγάδες ακόμα και από ασήμαντα ζητήματα. Αυτό το ζώδιο δυσκολεύεται να εκφράσει το «τελείωσες» και συχνά υιοθετεί μια συμπεριφορά που προκαλεί αντιδράσεις από τον σύντροφό του. Αυτό μπορεί να οδηγήσει τον σύντροφο σε αγανάκτηση και να τον οδηγήσει να λήξει τη σχέση προτού το κάνει ο Λέων.

Οι Λέοντες συχνά δυσκολεύονται να αντιμετωπίσουν τον πιθανό χωρισμό, καθώς η εγωκεντρική τους φύση και η ανάγκη για αναγνώριση και επιβεβαίωση μπορεί να τους κάνει να αντιδρούν έντονα. Εν τέλει, η συμπεριφορά τους μπορεί να δημιουργήσει ένα κλίμα δυσαρέσκειας και έντασης στη σχέση, με αποτέλεσμα ο σύντροφος να αποφασίσει να λήξει τη σχέση πρώτος.

Όταν ο Ζυγός φτάνει στο σημείο να εξετάσει το ενδεχόμενο του χωρισμού, συχνά επιδιώκει να αποφύγει την άμεση επικοινωνία με τον σύντροφό του. Αυτό το ζώδιο δεν επιθυμεί να προκαλέσει πόνο ή δυσαρέσκεια στον άλλον με την ανακοίνωση του χωρισμού, και συνεπώς προτιμά να διατηρήσει μια απόσταση για να μεταδώσει τα συναισθήματά του.

LOVE: Τελευταία Ενημέρωση