ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: top με ruffles, jean φούστα και μποτάκια
 

Πανσέληνος 31 Αυγούστου: Ποια ζώδια επηρεάζει περισσότερο

Έρχεται πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων με συμμετοχή του Κρόνου.

Μαρία Καραμάνου

Κατά τη διάρκεια αυτού του καλοκαιριού, τον Αύγουστο, υπάρχουν δύο στιγμές με πλήρη φεγγάρια: μία στην αρχή και μία στο τέλος του μήνα. Η πρώτη πανσέληνος φέρνει μια ευχάριστη και αισιόδοξη αύρα, ενώ η δεύτερη, στις 31 Αυγούστου, φέρνει προκλήσεις και δυσκολίες για πολλά ζώδια.

Η πανσέληνος στις 31 Αυγούστου υποδεικνύει την ανάγκη να αντιμετωπίσουμε υποχρεώσεις, ευθύνες και περιορισμούς, καθώς η ανεμελιά των διακοπών αρχίζει να εξαφανίζεται. Τέσσερα ζώδια που θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικά είναι τα εξής: Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες.

Την 31η Αυγούστου, βιώνουμε τη δεύτερη Πανσέληνο του μήνα, η οποία λαμβάνει χώρα στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων με την παρουσία του Κρόνου. Αυτή η ενέργεια επηρεάζει τα συναισθηματικά μας και τον εσωτερικό μας κόσμο, έχοντας ιδιαίτερα έντονη επίδραση σε ορισμένα ζώδια. Ένα από αυτά είναι ο Δίδυμος.

Η Πανσέληνος της τελευταίας ημέρας του μήνα επηρεάζει ειδικά εκείνους που γεννήθηκαν στο πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου, φέρνοντας μεταβολές και προκλήσεις στον επαγγελματικό και προσωπικό τομέα. Ορισμένοι Δίδυμοι μπορεί να βρεθούν αντιμέτωποι με αποφάσεις που θα επηρεάσουν την τελευταία φάση μιας συνεργασίας ή μιας σχέσης.

Η δεύτερη Πανσέληνος του Αυγούστου φέρνει απαιτήσεις και προκλήσεις για τους Παρθένους. Ενδέχεται να βρεθείτε αντιμέτωποι με έντονες δυνάμεις και δυσκολίες σε κάποια σχέση ή επαγγελματική συνεργασία. Σε αυτήν την κρίσιμη στιγμή, θα χρειαστεί να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να δείξετε σταθερότητα. Διαφορετικά, είναι πιθανό να φτάσετε σε ένα σημείο αδιέξοδου και να ληφθούν αποφάσεις για το τέλος της κατάστασης.

Για τους Τοξότες, η Πανσέληνος στις 31 Αυγούστου ανατρέπει το καλοκαιρινό mood διακοπών τους και τους φέρνει αντιμέτωπους με τις υποχρεώσεις της καθημερινής ζωής. Παρόλο που η διασκέδαση ήταν ευχάριστη, τώρα πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτήσεις και τις υποχρεώσεις που έρχονται.

Για τις Ιχθύες, η περίοδος αυτή μπορεί να είναι δύσκολη όσον αφορά την υγεία, τις προσωπικές σχέσεις και τη δουλειά. Οι προκλήσεις μπορεί να είναι πολλές και απαιτητικές. Συνεπώς, οι Ιχθύες πρέπει να προσέχουν τις αντιδράσεις τους και να είναι προσεκτικές κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

LOVE: Τελευταία Ενημέρωση

Photo By VistaCreate

Τα 10 must have sex toys του 2024

Ο απόλυτος οδηγός «απόλαυσης» για γυναίκες άνω των 40 από την κυπριακή αγορά.
Μαρία Καραμάνου
 |  LOVE