ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: knti φόρεμα, μπότες και μακρύ παλτό
 

Sexting: Σε θέλει, τον θέλεις αλλά όχι από κοντά γίνεται;

Πόσο αποδοτικό μπορεί να είναι;

Δωριάνα Κυριάκου

Sexting, ένας όρος που απαντά στην σύνδεση των λέξεων sex και texting (μηνύματα). Συνήθως συμπεριλαμβάνει την πράξη κατά την οποία τα άτομα ανταλλάζουν μηνύματα με ερωτικό / σεξουαλικό περιεχόμενο. Τις περισσότερες φορές ίσως και να στείλουν κάποιες ερωτικές φωτογραφίες ή βίντεο. Μπορεί να συμβεί είτε μέσω μηνυμάτων στο τηλέφωνο ή χρησιμοποιώντας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δεν υπάρχει κανένα περιθώριο στις έρευνες όσον αφορά την ηλικία των ατόμων που δρουν με βάση τον πιο πάνω κανόνα. Αυτό όμως που διαφαίνεται είναι ότι η πράξη και μόνο μπορεί να λειτουργήσει ως προκαταρκτικό ή ως σεξουαλική ολοκλήρωση μεταξύ των παρτενέρ.

Από την άλλη, είναι ιδιαίτερα αποδοτικό σε σχέσεις εξ αποστάσεως καθώς αφήνει τις υπόνοιες της προσωπικής επαφής, οδηγώντας σε περιγραφικά μηνύματα – που χτυπούν υποσυνείδητα σε φαντασιώσεις και αναγκάζουν την λίμπιντο να εκραγεί.

Ταυτόχρονα αν είστε διατεθειμένοι να αρχίσετε μια τέτοια σχέση θα ήταν καλό να θυμάστε τον πρώτο και βασικότερο κανόνα. Στις μέρες που ζούμε η επικινδυνότητα πίσω από τα πρόσωπα που κρύβονται κάτω από ψεύτικα προφίλ σε εφαρμογές είναι μεγάλη. Έτσι, αν όντως θέλετε να δοκιμάσετε κάτι τέτοιο πράξτε το μόνο μέσα από τις λέξεις σας, καθώς γυμνές φωτογραφίες ή βίντεο μπορεί πολύ εύκολα να αποθηκεύουν με σκοπό τον χλευασμό ή την κακομεταχείρισή τους.

Σε άλλη νότα, λίγο πιο θετική, έχει αποδεικτή ότι το sexting μπορεί να πραγματοποιηθεί σε διάφορα επίπεδα, από το πιο soft (μαλακό) τύπου περιγραφές παλιών εμπειριών ή ανταλλαγή απόψεων για μια επικείμενη σεξουαλική δράση, στο μέτριο (mediocre) που εμπερικλείει καυτές περιγραφές του τι θα θέλατε να κάνετε, του πόσο πολύ σας ερεθίζει κλπ., μέχρι το πιο hardcore (σκληρό) που αφορά την κορύφωση της όλης πράξης και την οργασμική αποκάλυψη.

Αυτό που πρέπει να γνωρίζουμε ωστόσο είναι το μοναδικό μειονέκτημα του είδους αυτού. Τίποτα δεν μπορεί να αντικαταστήσει την εκ βαθέων ένωση που προκύπτει μεταξύ των παρτενέρ κατά την «πραγματική» σεξουαλική επαφή. Το αίσθημα της σάρκας στη σάρκα, την μυρωδιά του έρωτα, τα παθιασμένα φιλιά και την ολότητα που προσφέρει η όλη εμπειρία στα άτομα.

Για αυτό το λόγο, όσοι μπορείτε να το εκμεταλλευτείτε σαν προκαταρκτικό, μπορεί να ανακαλύψετε το νέο φετίχ σας, όσοι πάλι καταφεύγετε σε αυτό λόγω απόστασης, μη φοβάστε και αδράξτε την ευκαιρία να βιώσετε κάτι το διαφορετικό, αλατοπιπερόνωντας λίγο τη σχέση σας με τον παρτενέρ σας.

LOVE: Τελευταία Ενημέρωση

Photo by Jonathan Borba on Unsplash

Υπάρχει έρωτας μετά τα 40;

Η απάντηση σε όλες τις κοινωνικές ανασφάλειες των γυναικών, τουλάχιστον όσον αφορά τους ρομαντικούς ...
Δωριάνα Κυριάκου
 |  LOVE