ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: κάπρι παντελόνι, broderie πουκάμισο και kitten heels
 

Δείτε ποια είναι τα πιο αφελή ζώδια

Πιστεύουν πάντα ότι τους λένε οι άλλοι και δεν σκέφτονται παραπάνω.

Μαρία Καραμάνου

Οι άνθρωποι αυτοί είναι πρόθυμοι να πιστέψουν εύκολα αυτά που τους λένε, χωρίς να τα αμφισβητήσουν ή να τα εξετάσουν σε βάθος. Είναι τόσο αφελείς και εμπιστεύονται τους άλλους τόσο πολύ, που μπορούν να πέσουν θύματα απάτης και απιστίας. Δεν είναι υποψιασμένοι ή δύσπιστοι και γενικά έχουν ένα αθώο και παιδικό τρόπο σκέψης.

Λόγω της καλοσύνης και αφέλειάς τους, μπορεί να είναι ευάλωτοι στις σχέσεις τους και χρειάζονται προσοχή. Ίσως να δίνουν περισσότερο από όσο πρέπει, χωρίς να λαμβάνουν υπόψη τις πιθανές κρυφές προθέσεις των άλλων. Είναι σημαντικό να μάθουν να είναι πιο προσεκτικοί και να αναπτύξουν μια πιο υγιή κριτική σκέψη ώστε να προστατευτούν από αρνητικές επιπτώσεις στις σχέσεις τους.

1) Κριός

Ο τρόπος που κινείται ο Κριός αποδεικνύει την αφέλειά του και την έντονη αυτοπεποίθησή του ταυτόχρονα. Είναι ένας άνθρωπος που φλερτάρει άμεσα και τολμηρά, και η συμπεριφορά του είναι γεμάτη αυθορμητισμό που μαγνητίζει τους γύρω του. Στη συμπεριφορά του, αναδεικνύεται μια παιδική αθωότητα και αγνότητα που τον κάνει ιδιαίτερα γοητευτικό.

Ο Κριός είναι σαν ένα μικρό παιδί, αγνός και καλοκάγαθος, και συχνά εμφανίζει μια αθώα αφέλεια. Παράλληλα, όμως, είναι περήφανος και δείχνει μεγάλη αυτοπεποίθηση. Η προσωπικότητά του ακτινοβολεί έναν μοναδικό μαγνητισμό που προσελκύει τους ανθρώπους και τους κάνει να θέλουν να είναι κοντά του.

2) Τοξότης

Ο Τοξότης είναι ένα ζώδιο περιπετειώδες, που αποτελεί την ψυχή της παρέας. Με τον αισιόδοξο και ενθουσιώδη χαρακτήρα του, αναζητά συνεχώς νέες εμπειρίες και περιπέτειες. Ο Τοξότης είναι εξαιρετικά ανεξάρτητος και απολαμβάνει την ελευθερία του, διψώντας για νέες ανακαλύψεις.

Με την αφέλειά του, πιστεύει εύκολα στους ανθρώπους και δεν είναι καχύποπτος. Οι αισιόδοξες του προσδοκίες τον παρασύρουν συχνά και τον κάνουν να πιστεύει σε κάθε ευκαιρία που παρουσιάζεται. Επιλέγει να δει το καλό στα πάντα και βλέπει παντού ευκαιρίες για νέες εμπειρίες και περιπέτειες. Ο Τοξότης είναι ένας αιώνιος ενθουσιώδης, που δεν σταματά να ψάχνει τη χαρά και την αισιοδοξία σε κάθε γωνιά της ζωής του.

3) Ιχθύς

Οι Ιχθύες είναι ένα ζώδιο ονειροπόλο και γεμάτο παιδική αφέλεια. Η χαρακτηριστική τους διάθεση είναι ελαφριά και μπορούν εύκολα να γελάσουν και να διασκεδάσουν. Έχουν μια έντονη διαίσθηση και ένστικτο, που τους βοηθά να αισθάνονται και να αντιλαμβάνονται τα πράγματα πιο βαθιά.

Η ρομαντική τους φύση και η γλυκύτητά τους κάνουν τις Ιχθύες να ξεχωρίζουν στον ζωδιακό κύκλο. Η φαντασία τους κυλάει άφθονα και είναι εύκολο να τους βρεις να ονειροπολούν και να φαντασιώνονται. Είναι ανοιχτόκαρδοι και εκφράζουν τα συναισθήματά τους με ειλικρίνεια.

Ωστόσο, η αφέλεια τους μπορεί να τους κάνει να είναι ευκολόπιστοι και να εξαπατηθούν. Πιστεύουν στο καλό και δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, πράγμα που μπορεί να τους φέρει αντιμέτωπους με δύσκολες καταστάσεις. Παρ' όλα αυτά, η αθωότητα και καλοσύνη τους είναι γνήσια και τους κάνει πραγματικά ξεχωριστούς.

LOVE: Τελευταία Ενημέρωση