ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: top με ruffles, jean φούστα και μποτάκια
 

Ελένη Αρτυματά: Το γλυκό στιγμιότυπο με τον γιο της

Η σπάνια φωτογραφία που μοιράστηκε με τους ακόλουθους της.

Μαρία Καραμάνου

Η αθλήτρια μας, Ελένη Αρτυματά, βιώνει στιγμές απόλυτης οικογενειακής ευτυχίας, καθώς πριν από τρεις μήνες και ένα χρόνο από τη γέννηση του πρώτου της παιδιού, καλωσόρισε στη ζωή τον δεύτερο καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Παναγιώτη Ιωάννου. Η ανακοίνωση αυτή πολλαπλασιάζει την ευτυχία και τη χαρά στον γάμο τους.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε ένα story νωρίτερα σήμερα, όπου φαίνεται να απολαμβάνει τον χρόνο της αγκαλιά με τον μεγαλύτερο γιο της, τον Χρήστο, ο οποίος έχει γεννηθεί τον περασμένο Μάιο. Στη φωτογραφία, ποζάρει αγκαλιά με το μωράκι της και οι δύο τους χαμογελάνε και δίπλα είναι το σκυλα΄κι τους. Η χαρά που διαβάζεται στα μάτια της Ελένης αποδεικνύει την απόλυτη ευτυχία που βιώνει στην οικογενειακή της ζωή.

Αυτή η ειλικρινής και γεμάτη αγάπη στιγμή αποτυπώνει την αξία της οικογένειας και της μητρότητας για την Ελένη. Οι οικογενειακές στιγμές είναι ουσιαστικές για την ισορροπία και την ευτυχία της ζωής μας, και η Ελένη Αρτυματά απολαμβάνει και αντικρίζει την πολύτιμη αξία αυτών των στιγμών. Ο γάμος της και η οικογένειά της αποτελούν πηγή δύναμης και ευτυχίας για εκείνη.

Δείτε το στιγμιότυπο που μοιράστηκε εδώ:

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση