ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Ριγέ jumpsuit, κοντομάνικο μπλουζάκι και loafers
 

Απαντάμε στις πιο viral ερωτήσεις για το σεξ

Για την πλειοψηφία του κόσμου, ανεξαρτήτως ηλικίας, τα θέματα και οι συζητήσεις γύρω από το σεξ αποτελούν...ταμπού.

Μαρία Καραμάνου

Η σεξουαλικότητα αποτελεί ένα σημαντικό και φυσιολογικό μέρος της ανθρώπινης εμπειρίας. Ανεξαρτήτως προηγούμενης εμπειρίας, οι ερωτήσεις και οι ανησυχίες σχετικά με το σεξ μπορούν να είναι διαρκώς παρόντες στο μυαλό μας. Αναζητούμε πληροφορίες για να κατανοήσουμε καλύτερα τον εαυτό μας, τις ανάγκες μας και τις επιθυμίες μας, καθώς και για να εμπλουτίσουμε την ερωτική μας ζωή.

Συνεχής η επιθυμία για μάθηση και καινούρια ενδιαφέροντα είναι ουσιαστική για την προσωπική μας ανάπτυξη και ευημερία. Είτε αναζητούμε πληροφορίες για να κατανοήσουμε το σώμα μας και τις αντιδράσεις του κατά τη διάρκεια του σεξ, είτε ενδιαφερόμαστε να εξερευνήσουμε νέες τεχνικές και πρακτικές για την ενίσχυση της σεξουαλικής μας ικανοποίησης, οι γνώσεις και η ενημέρωσή μας μπορούν να συμβάλουν σημαντικά στην ανάπτυξη μιας ικανοποιητικής και φυσιολογικής ερωτικής ζωής.

Επομένως, να μη φοβόμαστε να αναζητήσουμε απαντήσεις στις ερωτήσεις μας και να συνεχίσουμε να εξερευνούμε το θαυμαστό και ποικίλο κόσμο της σεξουαλικότητας. Εμείς λοιπόν, συλλέξαμε τις πιο viral ερωτήσεις του διαδικτύου γύρω από το σεξ και είμαστε έτοιμοι να σας δώσουμε τις απαντήσεις που περιμένετε. 

Υπάρχει το σημείο G;

Και ναι, είναι εκεί, στον Μυθικό Κήπο των Ευχαριστήσεων, γνωστό και ως σημείο G. Είναι σαν να ψάχνεις τον θησαυρό στον χάρτη, αλλά αντί για χρυσά νομίσματα, βρίσκεις...έναν άλλου είδους θησαυρό. Είναι σαν την Ατλαντίδα της ερωτικής απόλαυσης - δύσκολα εντοπίζεται, αλλά όταν το κάνεις, είναι μαγικό. Και όπως λένε, αν δεν το βρεις αμέσως, μην απελπίζεσαι. Όλα τα καλά πράγματα αξίζουν τον κόπο να τα αναζητήσεις. Έτσι, αξίζει να ψάξεις για το σημείο G και να ανακαλύψεις την ευχαρίστηση που σε περιμένει σε εκείνο το μαγικό σημείο του κόσμου της σεξουαλικότητας. 

Θα πονέσει η άλλη...είσοδος;

Ας το πούμε ρεαλιστικά: ναι, μπορεί να πονέσει λίγο. Και ναι, μπορεί να είναι απότομος ο πόνος. Αλλά ξέρεις τι λένε, έτσι δεν είναι; Πάνω από όλα είναι σημαντικό να είσαι έτοιμη και να προετοιμάζεσαι σωστά πριν αποφασίσεις να δοκιμάσεις αυτή την εμπειρία. Αν προχωρήσεις με προσοχή και επιμέλεια, μπορείς να μειώσεις τον πόνο και να απολαύσεις την εμπειρία περισσότερο. Και πάντα, να θυμάσαι: η επικοινωνία με τον σύντροφό σου είναι βασική. 

Τι να τα κάνω...να τα φτύσω;

Καταλαβαίνουμε απόλυτα το δίλημμά σου. Είναι μια απόλυτα φυσιολογική απορία που πολλοί έχουν. Αλλά ξέρεις, σε αυτές τις καταστάσεις η σημαντικότερη είναι η άνεσή σου και η επικοινωνία με τον σύντροφό σου. Είτε αποφασίσεις να το καταπιείς είτε να το φτύσεις, είναι σημαντικό να το κάνεις από την καρδιά σου και όχι από πίεση ή αναγκαστικά. Ανάλαβε την απόφαση που σε κάνει να αισθάνεσαι πιο άνετα και ασφαλής. Στο κάτω-κάτω, η ερωτική ευχαρίστηση πρέπει να είναι αμοιβαία και να βασίζεται στην αμοιβαία συμφωνία και επιθυμία.

Τελικά το μέγεθος μετράει;

Είναι απόλυτα φυσιολογικό να αναρωτιέσαι για αυτό το θέμα, αλλά στο σεξ, όπως και σε πολλά άλλα πράγματα στη ζωή, το μέγεθος δεν είναι το μόνο που μετράει. Η εμπειρία, η επικοινωνία και η συμπεριφορά του συντρόφου σου είναι εξίσου σημαντικές. Σημασία έχει πώς αυτός χρησιμοποιεί το μέγεθος που έχει και πώς εσύ αντιδράς σε αυτό. Στο τέλος της ημέρας, η σωστή συνεννόηση, η εμπιστοσύνη και η αμοιβαία ικανοποίηση είναι τα σημαντικότερα.

Θέλει διάλογο και dirty talking το σεξ;

Το να μιλάς πάνω στο σεξ ή όχι εξαρτάται πλήρως από την προσωπική σου προτίμηση και την άνεσή σου. Ορισμένοι άνθρωποι βρίσκουν ερεθίσματα και ερωτικότητα στον λόγο και το διάλογο κατά τη διάρκεια του σεξ, ενώ άλλοι προτιμούν να επικεντρωθούν στις φυσικές αισθήσεις και να απολαύσουν τη σιωπή. Σημαντικό είναι να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου και τον σύντροφό σου σχετικά με τις προτιμήσεις σου και να επικοινωνείτε ανοικτά για το τι σας φέρνει ικανοποίηση και ευχαρίστηση.

Γιατί έχω συνέχεια το σεξ στο μυαλό μου;

Ναι, είναι απόλυτα φυσιολογικό να σκέφτεσαι συχνά το σεξ, ειδικά σε μια ηλικία που η σεξουαλική ενεργητικότητα είναι έντονη και οι ορμονικές αλλαγές είναι συνήθως σε πλήρη εξέλιξη. Η σεξουαλική φαντασία και οι σεξουαλικές σκέψεις είναι φυσιολογικό μέρος της ανθρώπινης εμπειρίας και μπορούν να εκδηλωθούν σε διάφορες μορφές, συμπεριλαμβανομένων των φαντασιώσεων, των ονείρων και των επιθυμιών. Είναι σημαντικό να αποδεχθείς αυτές τις σκέψεις και να βρεις ισορροπία μεταξύ τους και των υπόλοιπων πτυχών της ζωής σου.

Ο πόνος ισούται με ευχαρίστηση;

Ο πόνος και η ευχαρίστηση στο σεξ μπορούν να συνδυαστούν για πολλούς λόγους. Κάποιοι άνθρωποι μπορεί να βρίσκουν ερεθισμό και ευχαρίστηση από μια μικρή δόση πόνου κατά τη διάρκεια του σεξ, ενώ άλλοι μπορεί να βιώνουν πόνο λόγω έντασης ή άγχους και ταυτόχρονα να απολαμβάνουν τη σεξουαλική εμπειρία. Ο συνδυασμός αυτών των συναισθημάτων μπορεί να είναι μοναδικός για κάθε άτομο και μπορεί να εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως η φυσιολογία του σώματος, η ψυχολογική κατάσταση και η συνολική εμπειρία του σεξ. Είναι σημαντικό να είσαι ανοιχτή στην επικοινωνία με τον σύντροφό σου και να εξερευνήσετε μαζί τις προτιμήσεις και τις ανάγκες σας για να δημιουργήσετε μια ικανοποιητική εμπειρία.

Τι είναι το BDSM;

Το BDSM είναι ένα ακρωνύμιο που περιλαμβάνει τέσσερις διαφορετικές κατηγορίες σεξουαλικών πρακτικών: Το Bondage και το Discipline (δέσιμο και πειθαρχία), το Dominance και το Submission (κυριαρχία και υποταγή) και το Sadism και το Masochism (σαδισμός και μαζοχισμός). Αυτές οι πρακτικές ενεργοποιούνται μεταξύ ενηλίκων που συναινούν ελεύθερα και εμπλέκουν συνήθως τον έναν εταίρο να αναλαμβάνει το ρόλο του κυρίαρχου και τον ρόλο του υποτακτικού. Το BDSM μπορεί να εκδηλώνεται με διάφορους τρόπους, συμπεριλαμβανομένων των παιχνιδιών ρόλων, του δεσίματος, της επιβολής ποινών και της χρήσης συγκεκριμένων ερωτικών εργαλείων ή εξοπλισμού. Είναι σημαντικό να υπάρχει πάντα αμοιβαία συγκατάθεση και να τηρούνται οι βασικοί κανόνες ασφάλειας και σεβασμού.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

LOVE: Τελευταία Ενημέρωση

Photo By VistaCreate

Τα 10 must have sex toys του 2024

Ο απόλυτος οδηγός «απόλαυσης» για γυναίκες άνω των 40 από την κυπριακή αγορά.
Μαρία Καραμάνου
 |  LOVE