ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φλοράλ φόρεμα και western μποτάκια
 

Αλήθεια, ξέρεις πώς να φλερτάρεις;

4 tips για να φλερτάρεις ''σωστά''

Δέσποινα Άσπρου

Ας είμαστε ειλικρινείς με τον εαυτό μας: όσο και αν αγαπάμε τον χειμώνα, το καλοκαίρι συνδέεται άρρηκτα με το φλερτ και αναμφίβολα αποτελεί την εποχή που όλοι είμαστε πιο ξέγνοιαστοι και ανοιχτοί σε νέες γνωριμίες. Οι διακοπές, τα πάρτι, οι βόλτες σε μνημεία και σε μπαράκια του νησιού δίνουν τις κατάλληλες αφορμές για να φλερτάρουμε. Και ενώ μια ματιά ή ένα χαμόγελο στον τύπο που μάς αρέσει δεν είναι και τόσο δύσκολο, η διαδικασία του να προσεγγίσουμε κάποιον και μετέπειτα να τον γνωρίσουμε πολλές φορές προκαλεί άγχος. Δείτε στην συνέχεια τι μπορείτε να κάνετε ώστε να "σπάσει ο πάγος".

1.Κάντε focus στο πρόσωπο: Εάν διακρίνεις κάποιον που σε ελκεί, κοίταξέ τον χαλαρά στα μάτια - χωρίς να είσαι αδιάκριτη. Ένα απαλό χαμόγελο την ίδια στιγμή είναι must. Αν του αρέσεις, θα πιάσει το νόημα.

2.Ξεκίνα με ένα γεια: Αν αποφασίσεις να πας εσύ να του μιλήσεις, τότε ξεκίνησε με ένα γεια και σύστησε τον εαυτό σου. Προσπάθησε να κάνεις μικρές και ανέμελες συζητήσεις για να μην φοβίσεις τον άλλον. Δεν χρειάζεται να του πεις την ιστορία της ζωής σου, τα οικονομικά σου και την επαγγελματική σταδιοδρομία στα πρώτα κιόλας σας λεπτά. Απλώς αφέσου.

3. Να είσαι ειλικρινής: Το να προσπαθήσεις να εντυπωσιάσεις κάποιον με ψευδείς ή υπερβολικές πληροφορίες είναι αχρείαστο. Τι εννοούμε; Μην παρουσιαστείς ως Lara Croft ενώ στην πραγματικότητα δεν μπορείς να αποχωριστείς τον καναπέ σου... απλώς και μόνο για να του φανείς συναρπαστική.

4.Κάνε ένα όμορφο κομπλιμέντο: Ένα όμορφο κομπλιμέντο δεν έβλαψε κανέναν. Κάθε άλλο μάλιστα. Με τον τρόπο αυτό θα κάνεις τον άνθρωπο που έχεις απέναντί σου να αισθανθεί άνετα και θα του δώσεις να καταλάβει ότι ενδιαφέρεσαι ερωτικά για εκείνον.

5.Μην αγχώνεσαι: Το φλερτ δεν είναι πρόταση γάμου. Είναι απλώς μια κίνηση για να γνωρίσεις κάποιον άνθρωπο - με τον οποίο μπορεί και να μην συμβεί τίποτα απολύτως. Πρόκειται απλώς για έναν διασκεδαστικό τρόπο να γνωρίσεις ένα άλλο άτομο.

6.Να χαμογελάς: Μπορεί πριν να σου είπαμε να είσαι απλώς ο εαυτός σου, αλλά αν είσαι γκρινιάρα ή θυμωμένη, δεν είναι απαραίτητο να βγάλεις τα απωθημένα σου σε αυτόν που μόλις γνώρισες. Δεν υπάρχει τίποτα πιο γοητευτικό από μια γυναίκα ευδιάθετη

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

LOVE: Τελευταία Ενημέρωση