ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: floral φόρεμα και mules
 

Upgrade yourself: Πώς να νιώσετε πλήρως ανανεωμένες με τους πιο απλούς τρόπους

Η καταλληλότερη περίοδος για να κάνετε αλλαγές, και να υποδεχθείτε το νέο έτος με φρέσκο και άκρως ανανεωμένο αέρα.

Ριάνα Στυλιανού

Στη ζωή μας, πολλές φορές βρισκόμαστε αντιμέτωποι με την πρόκληση της καθημερινότητας και του άγχους, που μας κατακλύζει και μας αφήνει αναζητώντας τρόπους να ανανεωθούμε και να ανακτήσουμε την ενέργειά μας.

Όσο απαιτητική και γεμάτη υποχρεώσεις και προκλήσεις είναι η καθημερινότητά μας, είναι σημαντικό να έχουμε στη διάθεσή μας απλούς και αποτελεσματικούς τρόπους για να αναζωογονηθούμε.

Βάλτε στόχους
Είναι σημαντικό, σας οντότητες να έχουμε στόχους στη ζωή μας. Οι άνθρωποι που ζουν χωρις να οραματίζονται κάτι για το μέλλον τους πέφτουν συχνά σε αδιέξοδο, ενώ ο επαγγελματικός τομέας τείνει να βαδίζει με αστάθεια. Έχοντας στόχους, θα προσπαθείτε καθημερινά να φτάσετε πιο κοντά σε αυτούς, με μικρά και σταθερά βήματα. Οι στόχοι για τον καθένα είναι ξεχωριστοί και άκρως διαφορετικοί, γι’ αυτό μην συγκρίνετε ποτέ τον εαυτό σας με άλλα άτομα.

Free Woman In Black Shirt Holding Red Lipstick Stock Photo

Κάντε μια αλλαγή στα μαλλιά σας
Κάτι τόσο απλό, όπως μια αλλαγή στα μαλλιά σας, μπορεί να μάς αλλάξει αμέσως τη διάθεση. Ακόμα και μια μικρή αλλαγή θα κάνει τη διαφορά, δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι ακραίο για να νιώσετε περισσότερη αυτοπεποίθηση.

Free Person Holding Black Hair Comb Stock Photo

Ευεξία
Η σωματική άσκηση αναδεικνύεται ως ένα θεμελιώδες στοιχείο της ζωής μας, επηρεάζοντας θετικά την υγεία μας σε πολλά επίπεδα. Πέραν της φυσικής ευεξίας, η σωματική δραστηριότητα επηρεάζει σημαντικά την ψυχολογική μας κατάσταση και συνεισφέρει στην επίτευξη ενός ισορροπημένου και ευημερούς τρόπου ζωής. Υπάρχουν τόσοι πολλοί τρόποι να γυμναστείτε, αρκεί να βρείτε τον πιο αποτελεσματικό τρόπο για εσάς και που ταιριάζει στα δικά σας δεδομένα. 

Free Woman in Gray Leggings and Black Sports Bra Doing Yoga on Yoga Mat Stock Photo

Προϊόντα περιποίησης προσώπου
Για να αναβαθμίστε τον εαυτό σας και να αποκτήσετε περισσότερη αυτοπεποίθηση, θα πρέπει να δώσετε σημασία στην υγεία του δέρματός σας. Περιποιηθείτε τον εαυτό σας, είτε με προϊόντα περιποίησης ή εξειδικευμένες θεραπείες στην αισθητικό. Αρκεί το skincare να γίνει μέρος της καθημερινότητάς σας.

Free Girl Doing Her Facial Skin Care Stock Photo

Οργανωθείτε
Μια γυναίκα με πολλές υποχρεώσεις, πρέπει να έχει και το ταλέντο του να είναι οργανωμένη. Ωστόσο αυτό το χαρακτηριστικό δεν το έχουμε όλες εκ φύσεως. Εάν νιώθετε ότι πάντα αργείτε σε συναντήσεις, ξεχνάτε πράγματα και γενικά θεωρείτε τη ζωή σας χαοτική, τότε δεν έχετε παρά να επενδύσετε σε ένα diary, και να καταγράφετε σε αυτό τα πάντα. Από επαγγελματικές συναντήσεις σε προσωπικά ραντεβού κτλ. Life changing.

Free Flat Lay Photography of Unfold Book Beside Macbook Stock Photo

Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας
Δώστε στον εαυτό σας χρόνο να χαλαρώσει, να αποφορτιστεί για λίγο από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και το άγχος. Εάν είστε μαμάδες μικρών παιδιών, ζητήστε από κάποιο συγγενή ή φίλη σας να τα προσέχει για λίγο, μέχρι εσείς να κάνετε ένα break. Κάντε δραστηριότητες που απολαμβάνετε και σας κάνουν να νιώθετε όμορφα με τον εαυτό σας. Σε αυτό το χρονικό διάστημα μπορείτε να μαγειρέψετε, να ακούσετε μουσική, να χορέψετε, να ζωγραφίσετε ή απλά να διαβάσετε ένα βιβλίο.

Free Woman reading book in bathtub during spa procedures Stock Photo

Φροντίστε τη ψυχή σας
Εάν κάτι σας ενοχλεί, μην μείνετε άλλο σιωπηλές. Εκφράστε τα συναισθήματά σας, αντιμετωπίστε τους φόβους σας και τους ανθρώπους που δεν σας κάνουν χαρούμενες, απλά βγάλτε τους από τη ζωή σας. Απαλλαγείτε από την τοξικότητα και οτιδήποτε δεν σας χαροποιεί. Μάθετε να λέτε όχι, σε συναντήσεις, σε εξόδους που θεωρείτε περιττές κ.α. Ποτέ δεν είναι αργά να για να επισκεφθείτε ένα ψυχολόγο εάν νομίζετε πως χρειάζεστε να μιλιέστε σε κάποιον ειδικό. Οι επισκέψεις στον ψυχολόγο δεν είναι πλέον ταμπού, αυτά τα sessions πλέον είναι τόσο απαραίτητα όσο και αυτά της αισθητικού μας.

Free Crop unrecognizable female psychologist and patient discussing mental problems during session Stock Photo

HEALTH: Τελευταία Ενημέρωση