ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: γυμναστικό κολάν, cozy πλεκτό και sneakers
 

Πώς να έχετε μια παραγωγική εβδομάδα, αρχίζοντας από σήμερα

Η οργάνωση είναι το Α και το Ω

Ριάνα Στυλιανού

Η αρχή μιας ακόμα εβδομάδας του Σεπτέμβρη, μάς βρίσκει στο γραφείο μας μπροστά από τον υπολογιστή, να δουλεύουμε πυρετωδώς για να προλάβουμε να κάνουμε tick off όλες εκείνες τις εκκρεμότητες της περασμένης εβδομάδας αλλά και τα νέα καθήκοντα της καινούργιας.

Κάθε Δευτέρα αποτελεί μια καινούργια αρχή για να οργανωθούμε, να ξεκινήσουμε κάποια νέα δραστηριότητα, να κάνουμε νέα σχέδια και γενικά να οργανώσουμε τη ρουτίνα και συνεπώς τη ζωή μας. Με καλή διάθεση και οργάνωση, οι μέρες που ακολουθούν μπορούν να γίνουν ακόμα πιο παραγωγικές και ευχάριστες.

Δείτε παρακάτω 5 tips που θα σας βοηθήσουν.

1. Πάνω σε ένα χαρτί ή στον υπολογιστή σας, σημειώστε τους στόχους της εβδομάδας που θέλετε να πραγματοποιήσετε, αλλά και τυχών ραντεβού σε γιατρούς ή αισθητικούς και meetings, έτσι ώστε να έχετε ένα visual πλάνο του τι θα κάνετε αλλά και τι επείγει από το To-Do list σας.

2. Δώστε έμφαση στη διατροφή σας, ετοιμάζοντας τα γεύματά σας από το προηγούμενο βράδυ. Συμπεριλάβατε γεύματα γεμάτα πρωτεΐνες και βιταμίνες, για να αποδώσετε και εσείς με τη σειρά σας καλύτερα στη δουλειά.

3. Αφιερώστε 40 λεπτά το πρωί για γυμναστική ή για μια χαλαρή βόλτα με το σκυλάκι σας στη γειτονία. Μετά από τη σωματική άσκηση, κάντε ένα κρύο ντους που θα σας αναζωογονήσει και θα σας χαρίσει άφθονη ενέργεια. Η γυμναστική είναι πολύ σημαντική για τη σωματική μας ακεραιότητα, επομένως όποια ώρα και αν σας βολεύει για να τη βάλετε στο πρόγραμμά σας, είναι καλή.

4. Προγραμματίστε μια χαλαρή έξοδο ή κάποια δραστηριότητα με την παρέα ή ένα δείπνο με τον/την σύντροφό σας, για να έχετε κάτι excting να περιμένετε. 

5. Ντυθείτε με τέτοιο τρόπο, ούτως ώστε να κάνετε boost τη διάθεσή σας. Φορέστε όμορφα και κομψά ρούχα, περιποιηθείτε και νιώστε σαν την απόλυτη δυναμική γυναίκα που είστε!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Νέα αρχή  |  εβδομάδα  |  lifestyle  |  tips  |  work  |  health

HEALTH: Τελευταία Ενημέρωση

Διατροφή μετά τις γιορτές

Διατροφή μετά τις γιορτές

Είναι η περίοδος όπου επιβάλλεται αποτοξίνωση από το κόκκινο κρέας, τα πολλά γλυκά, τα υπερβολικά ...
newsroom must
 |  HEALTH