ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φλοράλ φόρεμα και western μποτάκια
 

Μυστικά για ένα καλλίγραμμο σώμα από μια μπαλαρίνα

Όσοι από εσάς ασχολείστε με την γυμναστική ή τον χορό, ή σας ενδιαφέρει να διατηρείτε ένα πιο υγιεινό διαιτολόγιο, η διατροφή της Misty Copeland, σίγουρα σας ενδιαφέρει.

Για όσους δεν την γνωρίζουν, να πούμε πως είναι μια από τις πιο γνωστές αλλά και επιτυχημένες μπαλαρίνες της εποχής μας καθώς είναι η πρώτη Αφροαμερικανή πρίμα μπαλαρίνα στην ιστορία του American Ballet Theatre.

Να σημειώσουμε μάλιστα πως μετά τον Baryshnikov είναι η πρώτη χορεύτρια που έχει γίνει είδωλο στην Αμερική, ενώ η φήμη της εκτοξεύτηκε όταν η ίδια έγινε το πρόσωπο της Estee Lauder.

Όπως μπορείτε και εσείς να διαπιστώσετε κοιτάζοντας τις εικόνες της, η Misty έχει ένα από τα πιο καλλίγραμμα σώματα που είδαμε το τελευταίο διάστημα... και αν νομίζετε πως κάνει υπερβολές στο θέμα της διατροφής της, πρέπει να σας διαψεύσουμε!

«Το τι τρώω είναι απίστευτα σημαντικό για εμένα... λατρεύω τα λαχανικά καθώς με κάνουν να νιώθω δυνατή και γεμάτη ενέργεια», τονίζει η ίδια και το καθημερινό της διαιτολόγιο.

Για πρωινό η Misty τρώει χυλό βρόμης, φρούτα ή γιαούρτι. Πρόκειται για ένα γεμάτο πρωινό που την βοηθά να αποφύγει τα μικρά ενδιάμεσα τσιμπολογήματα. Το μεσημεριανό της περιλαμβάνει σαλάτα ή σούσι. Για ώρες ανάγκης ωστόσο λέει πως πάντα μαζί της έχει υγιεινά σνακ και το βράδυ για να επιβραβεύσει τον εαυτό της, μετά από μια κουραστική μέρα τρώει το πιο μεγάλο αλλά και χορταστικό γεύμα της ημέρας: «Ψάρι. Πίτσα. Ωραία φαγητά. Και φυσικά, νερό. Πολύ νερό».

Λαμβάνοντας υπόψη όσα αποκάλυψε η γνωστή μπαλαρίνα, μας γίνεται για άλλη μια φορά ξεκάθαρο πως για να διατηρείται κάποιος σε φόρμα, δεν χρειάζεται να στερείται πράγματα στη διατροφή του. Όλα με μέτρο. ‘’Πάν μέτρον άριστον’’.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

HEALTH: Τελευταία Ενημέρωση