ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: mini φούστα, πουκάμισο και mules
 

6 tips για να καταφέρετε την πλήρη «αποφόρτιση» το ΣΚ

Προτείνουμε 6 τρόπους με τους οποίους θα πετύχετε την πλήρη αποφόρτιση και θα καταφέρετε επιτέλους την πλήρη χαλάρωση το ΣΚ

Δωριάνα Κυριάκου

Είναι απολύτως λογικό και αναμενόμενο, όλοι μας, να έχουμε επηρεαστεί σε μικρό ή μεγάλο βαθμό από τον μηνιαίο εγκλεισμό που επέφερε η πανδημία του κορωνοϊού και τα μέτρα για αντιμετώπισή του. Προσπαθούμε σε υπερβολικό βαθμό να ανακτήσουμε όλα όσα μας στερήθηκαν, κυρίως την κοινωνική αλληλεπίδραση, τις εξόδους αλλά και τα «χαλαρά» σαββατοκύριακα.

Λαμβάνοντας πάντα υπόψιν το γεγονός ότι το σπίτι μας, από χώρος αποφόρτισης και χαλάρωσης, μετατράπηκε σε εργασιακό περιβάλλον, οι συνθήκες πλέον όσον αφορά την ψυχική υπόσταση των αλλαγών έχει αλλοιωθεί και πολλές φορές μας μπερδέψει σε έναν φαύλο κύκλο καθημερινότητας, αναμειγνύοντας τα σαββατοκύριακα με τις καθημερινές.

Εμείς, με βάση την πιο πάνω λογική, είμαστε εδώ για να σας προτείνουμε 6 τρόπους με τους οποίους θα πετύχετε την πλήρη αποφόρτιση και θα καταφέρετε επιτέλους την πλήρη χαλάρωση το ΣΚ.

1.Οργανώστε μια εκδρομή

Τίποτα δεν θα σας βάλει σε mood χαλάρωσης από μια εκδρομή, εξερευνώντας τα χωριά της πανέμορφής μας χώρας, τα οποία είναι πολλά, και δημιουργώντας εμπειρίες με καλή παρέα. Θα αλλάξετε περιβάλλον και θα γεμίσετε τις μπαταρίες σας για τις προκλήσεις που φέρνει μαζί της η Δευτέρα

2. Ερωτικός πειραματισμός

Απελευθερώστε την ερωτική συσσωρευμένη ενέργεια των ημερών μαζί με τον/την/το σύντροφό σας. Όλα τα «νεύρα» που μπορεί να δημιουργεί η υπερβολική τριβή θα εξουδετερωθούν μέσα από ένα “steamy session”, αφού η παραγωγή ορμονών και η απαλλαγή των τοξινών θα σας ξαναφέρει πίσω στην ισορροπία.

3. Δυνατή μουσική και cocktails

Φυσικά, στην λίστα μας δεν θα μπορούσε να λείπει μια βραδιά ξεφαντώματος, όπως ο καθένας το αντιλαμβάνεται. Βάλτε δυνατά το αγαπημένο σας τραγούδι, χορέψτε, και απελευθερώστε την ενέργεια που κρύβεται μέσα σας. Συνοδέψτε ένα «date night” με γευστικά cocktail, πάντα με μέτρο, και χαλαρώστε με παρέα την αγαπημένη σας ταινία ή σειρά.

4. Δραστηριότητες με την παρέα

Πάντα η κοινωνικοποίηση θα αποτελεί μια πολύ καλή πρόταση για αποφόρτιση και αποσυμφόρηση από το «κατακλυσμιαίο» περιβάλλον του σπιτιού. Προσπαθήστε να μοιραστείτε με τους φίλους σας δραστηριότητες που θα «καθαρίσουν» το μυαλό σας, όπως για παράδειγμα μια βόλτα στην παραλία, ένα καφέ στην αγαπημένη σας καφετέρια, ένα δείπνο σε μια καλή ταβέρνα. Μέσα από την κουβέντα και το διαφορετικό περιβάλλον θα καταφέρετε να χαλαρώσετε και να δείτε τα πράγματα πιο αντικειμενικά.

5. Spa day

Η απόλυτη χαλάρωση και ηρεμία έρχεται μετά από μια μέρα αφιερωμένη αποκλειστικά στον εαυτό μας, και τί καλύτερο από μια γεμάτη περιποίηση και ενδυνάμωση, τόσο εσωτερική όσο και εξωτερική. Ιδανικά φτιάξτε την δική σας homemade μάσκα προσώπου, ακούστε χαλαρωτική μουσική και κάντε διαλογισμό. Ξανασυστηθείτε με τον εαυτό σας κάτω από πιο ήρεμες συνθήκες και θα μας θυμηθείτε.

6. «Καθαρίστε» το μυαλό σας

Από τοξικές σκέψεις, στρες και μαυρίλα. Ελάτε κοντά με την εσωτερική σας υγεία, επενδύστε χρόνο στο reboot του εγκεφάλου σας και βάλτε στόχους. Μικρούς και βραχυπρόθεσμους, ούτως ώστε η επιτυχία τους να θεωρείτε δεδομένη, ακόμη και αν φαίνονται αστείοι ή απλοί. Αυτό θα βοηθήσει το σύστημα επιβράβευσης του εγκεφάλου σας, και έτσι θα νιώσετε πιο επιτυχημένοι.

HEALTH: Τελευταία Ενημέρωση