ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: floral φόρεμα και mules
 

Hair Trends: Τα χρώματα μαλλιών που πρέπει να δοκιμάσετε το 2024

Πάρτε έμπνευση από τα χρώματα που θα γίνουν viral με το νέο έτος.

Μαρία Καραμάνου

Αν έχετε αισθανθεί την ανάγκη να ανανεώσετε το χρώμα των μαλλιών σας και σκέφτεστε την ιδέα εδώ και καιρό, η περίοδος λίγο πριν τις γιορτές αποτελεί ιδανική στιγμή για ένα φρέσκο ξεκίνημα. Εάν επιθυμείτε να αποφύγετε τα συνηθισμένα ξανθά highlights, μπορείτε να εξερευνήσετε τις παρακάτω τάσεις στο χρώμα μαλλιών που αναμένεται να κυριαρχήσουν το 2024.

Photo By @sofiarichiegrainge On Instagram

Η τάση του «low maintenance» ξανθού αποτελεί μια ευπροσάρμοστη και άνετη επιλογή για όσες γυναίκες επιθυμούν ένα χρώμα μαλλιών που δεν απαιτεί συχνές επισκέψεις στο κομμωτήριο. Αυτή η τάση επικεντρώνεται σε φυσικούς τόνους, αποφεύγοντας τις πολύ έντονες και πλατινέ ξανθιές αποχρώσεις που ήταν δημοφιλείς στο παρελθόν.

Το βασικό χαρακτηριστικό αυτής της τάσης είναι οι σκουρότερες ρίζες, που δημιουργούν μια φυσική εκφραστικότητα και προσδίδουν ρεαλιστικότητα στο χρώμα. Αυτή η επιλογή επιτρέπει στις γυναίκες να απολαμβάνουν την ξανθιά απόχρωση χωρίς την ανάγκη συχνών επαναλήψεων στο κομμωτήριο, καθιστώντας το χρώμα πιο οικονομικό και βολικό.

Επιπλέον, αυτός ο φυσικός και χαλαρός χαρακτήρας του χρώματος το καθιστά ιδανικό για όσες γυναίκες επιθυμούν να διατηρήσουν έναν ανεπιτήδευτο και εύκολο στη συντήρηση στυλ.

Photo By @sabinasocol On Instagram

Το «Low Maintenance» ξανθό αντιπροσωπεύει μια ιδανική λύση για όσες γυναίκες θέλουν ένα χρώμα μαλλιών που να διατηρεί τη φρεσκάδα και τη λάμψη του χωρίς τη συχνή ανάγκη για συντήρηση στο κομμωτήριο. Οι σκουρότερες ρίζες συνδυάζονται αρμονικά με φυσικούς τόνους ξανθού, προσθέτοντας φως και διάσταση στα μαλλιά.

Αυτή η επιλογή χαρακτηρίζεται από την άνεση και τη φυσικότητα, επιτρέποντας στις γυναίκες να απολαμβάνουν το ξανθό χρώμα χωρίς τον περιορισμό των συχνών επισκέψεων στο κομμωτήριο. Είναι μια ιδανική επιλογή για εκείνες που θέλουν ένα ευέλικτο και στυλάτο χρώμα μαλλιών που να συνοδεύει τον φυσικό τους τόνο, προσφέροντας παράλληλα εύκολη συντήρηση.

Photo By @haileybieber On Instagram

Το «Ακριβό» καστανό αποτελεί μια εκλεπτυσμένη και κομψή επιλογή για τις γυναίκες που θέλουν ένα πιο σκούρο χρώμα μαλλιών. Οι ήπιες, γλυκές αποχρώσεις του καστανού είναι στο επίκεντρο της προσοχής για το 2024, προσδίδοντας έναν αέρα κομψότητας και υψηλής ποιότητας.

Αυτή η τάση αναδεικνύει ένα βαθύ χρώμα του καστανού, όπως φαίνεται και στη Hailey Bieber, προσθέτοντας έναν αίσθημα πολυτέλειας στο στυλ. Το «Ακριβό» καστανό είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσες επιθυμούν ένα ενήμερο και στυλάτο χρώμα μαλλιών που αναδεικνύει την φυσική τους ομορφιά με διακριτικότητα.

Photo By @ciara On Instagram

Το μπαλαγιάζ επιστρέφει δυναμικά το 2024, αναδεικνύοντας το ανεπιτήδευτα φυσικό στυλ στα χρώματα μαλλιών. Αυτή η τάση ανταποκρίνεται στην ανάγκη για χρώματα που φαίνονται φυσικά και διαχρονικά, προσφέροντας ένα εύκολο στη συντήρηση στυλ. Το μπαλαγιάζ είναι ιδανικό για όσους θέλουν να δώσουν έναν αισθησιακό αέρα στα μαλλιά τους χωρίς την ανάγκη συχνών επισκέψεων στο κομμωτήριο. Η τεχνική αυτή μπορεί να προσαρμοστεί σε διάφορα χρώματα μαλλιών, δίνοντάς τους μια φυσική και λαμπερή όψη.

Photo By @emrata On Instagram

Οι κόκκινες και χάλκινες αποχρώσεις κατακτούν τη σκηνή των χρωμάτων μαλλιών και διατηρούν τη δημοφιλία τους και το 2024. Αυτοί οι εκθαμβωτικοί τόνοι προσφέρουν ένα ζεστό και ζωηρό στυλ, ενώ έχουν ήδη κατακτήσει τις καρδιές των διαδικτυακών χρηστών το 2023. Τα χρώματα αυτά, εμπνευσμένα από τις εμφανίσεις της Dua Lipa και της Emily Ratajkowski, υπόσχονται να παραμείνουν εξαιρετικά δημοφιλή για πολλούς μήνες μπροστά.

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση