Αθηνά Λοϊζίδου
Ένα από τα αγαπημένα μου παραδοσιακά, σιροπιαστά γλυκά το οποίοείχα την χαρά να φτιάξω με το διεθνούς φήμης ζαχαροπλάστη Paul Hollywood εδώ στην Λευκωσία για λογαριασμό του καναλιού FOODNETWORK. Ο PaulHollywood ήθελε να το φτιάξει με ένα διαφορετικό τόπο και αποφάσισε να του προσθέσει πορτοκάλι και να το φτιάξει σε στρογγυλόταψί .Πιο κάτω η συνταγή του.
Βαθμός δυσκολίας: Εύκολο
Χρόνος ετοιμασίας: 10΄
Χρόνος ψησίματος: 40΄
Θα χρειαστούμε ένα ταψί στρογγυλό με διάμετρο 23 εκ.
Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τη συνταγή στην ιστοσελίδα της Αθηνάς Λοιζίδου athenarecipes.com