Αθηνά Λοϊζίδου
Αυτό το γλυκό ψωμί είναι τέλειο σερβιρισμένο toasted με βούτυρο. Η συνταγή αυτή είναι προσαρμοσμένη από τη συνταγή του chef και food historian από το BBC, Gerard Baker.
Ένα υπέροχο γλυκό ψωμί γεμάτο σταφίδες με ρίζες από τη Σκωτία, γνωστό με το όνομα Selkirk Bannock, όπως το ονομάζουν οι Σκωτσέζοι. Σερβίρετέ το ζεστό με βούτυρο και να είστε σίγουροι ότι θα ενθουσιάσετε.
Την επομένη, κόψτε το σε φέτες και φτιάξτε το σε φρυγανιές για πρόγευμα με βούτυρο. Η συνταγή είναι υπέροχη και αυτό το Bannock απλά addictive.
Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τη συνταγή στην ιστοσελίδα της Αθηνάς Λοιζίδου athenarecipes.com