ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: maxi jersey φόρεμα και μπαλαρίνες
 

Sbricciolona με αμύγδαλα, τυρί mascarpone και φρούτα δάσους

Τη συνταγή αυτή την έχω πάρει από το αγαπημένο μου βιβλίο «The sugar club», που περιέχει πολύ μοντέρνες συνταγές, και την έχω τροποποιήσει. Ο συγγραφέας του χρησιμοποιεί φιστίκια Αιγίνης, ωστόσο εγώ προτίμησα τα καβουρδισμένα αμύγδαλα. Ο λόγος φυσικά είναι για να ικανοποιήσω τα γούστα της κόρης μου, που δυστυχώς είναι αλλεργική στα φιστίκια Αιγίνης! Εσείς, είστε ελεύθεροι να τα χρησιμοποιήσετε αν θέλετε.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τη συνταγή στην ιστοσελίδα της Αθηνάς Λοιζίδου athenarecipes.com

 

Γλυκά: Τελευταία Ενημέρωση