Αθηνά Λοϊζίδου
Δεν μπορώ να σας περιγράψω με λόγια πόσο αγαπώ αυτή τη συνταγή για πίτα. Όσοι την έχουν δοκιμάσει μένουν ενθουσιασμένοι. Μπορείτε αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε άλλο φιλέτο ψαριού, όπως σολομό. Η πέρκα, όμως, είναι ένα πολύ αγαπημένο ψάρι και σε αυτή την περίπτωση χρησιμοποίησα κομμάτια φρέσκου ψαριού. Ο συνδυασμός με τον πουρέ και τα βραστά αβγά το κάνει πρωτότυπο.
Βαθμός Δυσκολίας: Μέτριο Χρόνος Ετοιμασίας: 25΄ Χρόνος ψησίματος: 35΄
Θα χρειαστείτε ένα μέτριο ταψί για πίτες.
135 θερμίδες ανά 100 γρ.
Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τη συνταγή στην ιστοσελίδα της Αθηνάς Λοιζίδου athenarecipes.com