ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Τα συγκινητικά λόγια της Άννας Μαρίας Χάσικου για τον πατέρα της

Μοιράστηκε τις σκέψεις και τα συναισθήματά της.

newsroom must

Με συγκινητικά λόγια, η Άννα Μαρία Χάσικου μιλά για τον πατέρα της, μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μοιραζόμενη με τους ακολούθους της τα συναισθήματα και τις σκέψεις της για τον ίδιο και την απώλεια που βιώνει από τον περασμένο Απρίλιο.

Η κόρη του Σωκράτη Χάσικου έγραψε χαρακτηριστικά «Τελικά οι άνθρωποι συχνά αποδεικνύονται αυτό που δεν είναι τις στιγμές εκείνες που αξίζεις. Όσο ποτέ κι όσο κανείς. Έναν ουρανό με αστέρια».

Ενώ πριν μερικές μέρες μοιράστηκε με τους ίδιους δύο στιγμιότυπα με τον πατέρα της γράφοντας, «”Ό,τι προλάβαμε και ζήσαμε, Σημάδεψε και ρίξε στο κεφάλι…”4 μήνες κενό, πάλη, πληγές, παράπονο. Ανοσιότητα, ματαιότητα, πάλι κενό. Μα και πείσμα και υπέρμετρη προσπάθεια, υπεράνθρωπη, εξουθενωτική πολλές φορές. Για εκείνο που έλεγες πάντα. Και πίστευες σθεναρά… «Η ζωή σου τώρα αρχίζει» Σαν να ήξερες. Πως θα χρειαστώ να το λέω εαυτό. Στον εαυτό μου κάθε μέρα. Για το υπόλοιπο της ζωής μου. Και είναι μεγάλο αυτό το υπόλοιπο. Και εκκωφαντικά σιωπηλό και κενό χωρίς εσένα. Παπάκη μου κάλε μου. Σε πεθυμώ κάθε ώρα».

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS