ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Στιγμιότυπα από τον συγκινητικό αποχαιρετισμό του ΔΗΣΥ στον Αβέρωφ Νεοφύτου

Έτσι αποχαιρέτησε ο ΔΗΣΥ τον Αβέρωφ Νεοφύτου

Η Καθημερινή

kathimerini.com.cy

Σε κλίμα συγκίνησης αποχαιρέτησαν σήμερα τα στελέχη του Δημοκρατικού Συναγερμού τον απερχόμενο Πρόεδρο, Αβέρωφ Νεοφύτου. Σε βίντεο που αναρτήθηκε στον λογαριασμό του ΔΗΣΥ, φαίνονται τα στελέχη του κόμματος να κάνουν έκπληξη στον κ. Νεοφύτου μπαίνοντας στο γραφείο του, προσφέροντάς του λουλούδια, ένα δώρο και διαβάζοντάς του το εξής αποχαιρετιστήριο μήνυμα:

«Πρόεδρέ μας,

Εκ μέρους όλων εμάς που είχαμε το προνόμιο να σε γνωρίσουμε, να εργαστούμε μαζί σου και δίπλα σου, να μάθουμε και να κερδίσουμε τόσα πολλά από εσένα, ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Οι ιδέες σου, το πείσμα και η εργατικότητά σου, θα μας συντροφεύουν πάντα. Κυρίως όμως, η φιλοπατρία σου και η αίσθηση ευθύνης που επέδειξες σ’ όλη σου την πορεία, σε καθιστούν έναν ηγέτη που πρόσφερε πολλά περισσότερα στην πατρίδα και στο λαό της σε αντιδιαστολή με το τι κέρδισε. Η Κύπρος, σου οφείλει πολλά!

Σ’ ευχαριστούμε για την αφοσίωσή σου στον Δημοκρατικό Συναγερμό. Στις αρχές και στις αξίες της παράταξής μας. Το πολιτικό σου αποτύπωμα θα μας συνοδεύει για πάντα.

Σου ευχόμαστε ολόψυχα κάθε καλό στη συνέχεια της πολιτικής και προσωπικής σου ζωής. Όλοι εμείς οι συνεργάτες σου στον Δημοκρατικό Συναγερμό, η μεγάλη σου πολιτική οικογένεια, σου χρωστάμε πολλά! Παραμένεις μάχιμος και παραμένουμε δίπλα σου. Και … αν έχεις κάνει σ’ όλη αυτή τη δύσκολη πορεία και εχθρούς, ο Ουίνστων Τσώρτσιλ θα έλεγε «καλώς! Αυτό σημαίνει ότι έχεις ορθώσει το ανάστημά σου για κάτι, κάποτε στη ζωή σου».

Και εσύ Πρόεδρέ μας, το όρθωσες άπειρες φορές για το καλό του τόπου σου!

Με απεριόριστη εκτίμηση,

…όλοι εμείς!».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση