ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

H Αννίτα Δημητρίου εξηγεί γιατί σήμερα δεν πρέπει να γιορτάζουμε

Οι δηλώσεις της Προέδρου της Βουλής με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας.

Το πρωί της Τετάρτης 8 Μαρτίου η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων και υποψήφια Πρόεδρος του ΔΗΣΥ παραχώρησε μερικές δηλώσεις μέσω βιντεόκλησης στην εκπομπή "Μεσημέρι και Κάτι".

Κατά την έναρξη της συνομιλίας τους, ο Χρήστος Μιχάλαρος της ευχήθηκε χρόνια πολλά με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας και η Αννίτα Δημητρίου διευκρίνησε πως η σημερινή ημέρα δεν είναι ημέρα για γιορτές.

Πιο συγκεκριμένα, η Πρόεδρος της Βουλής εξήγησε: «Σήμερα δεν γιορτάζουμε…σήμερα μεταφέρουμε ένα μήνυμα αφύπνισης. Τιμούμε γυναίκες, ήμουν και προηγουμένως στην Ένωση Συντακτών που τίμησε γυναίκες οι οποίες με περισσότερες δυσκολίες κατάφεραν να ξεχωρίσουν στον χώρο της δημοσιογραφίας. Είναι μια μέρα κυρίως για να δούμε πόσα βήματα σημαντικά έχουν γίνει πόσα βήματα ακόμα πιο σημαντικά πρέπει να γίνουν στη συνέχεια για να συμμετάσχουν στα κέντρα λήψεως αποφάσεων και να ενδυναμωθούν οι γυναίκες να έχουμε την καθολικότερη και αντιπροσωπευτικότερη εκπροσώπηση του συνόλου της κοινωνίας των πολιτών και έτσι να υπηρετήσουμε στο έπακρον και τον ρόλο και την αποστολή μας και την ίδια τη δημοκρατία».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS