ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Ντίνα Πέγκα: Το chic σύνολο & η τρυφερή αγκαλιά στον Δημήτρη της

Ευδιάθετο και χαμογελαστό το ζευγάρι την ιδιαίτερη αυτή ημέρα των εκλογών του ΔΗΣΥ

Ζωή Τουτουντζίδου

Το εκλογικό του δικαίωμα άσκησε ο υποψήφιος πρόεδρος Δημήτρης Δημητρίου πριν λίγη ώρα συνοδευόμενος από την σύζυγο του Ντίνα Πέγκα, στις σημερινές εκλογές του ΔΗΣΥ.

Το ζευγάρι έφτασε αρκετά ευδιάθετο στις κάλπες στα κεντρικά γραφεία του κόμματος. Για την περίσταση ο Δημητρής Δημητρίου φόρεσε ένα γκρι κοστούμι με γαλάζιο πουκάμισο που εκφράζει ως χρώμα σιγουριά και αισιοδοξία.

Στο πλευρό του όπως πάντα ήταν και η σύζυγος του Ντίνα Πέγκα, η οποία πόζαρε αρκετά χαμογελαστή στην αγκαλιά του, φορώντας ένα ροζ καρό blazer το οποίο συνδύασε άψογα με μαύρο κλασικό παντελόνι, λευκό τοπ και μαύρες ψιλοτάκουνες γόβες.

 

«Σήμερα είναι η μέρα που οι αγνοί, περήφανοι Συναγερμικοί μιλούν. Είναι η μέρα που οι ελεύθερα σκεπτόμενοι Συναγερμικοί ψηφίζουν. Είναι η μέρα που όλοι αυτοί οι άνθρωποι που στάθηκαν απέναντι στα κατεστημένα μιλούν. Είναι η μέρα της καθαρής αλλαγής, των καθαρών θέσεων. Είναι η μέρα να χτίσουμε ένα νέο, καθαρό Συναγερμό. Καλώ λοιπόν όλους τους Συναγερμικούς να προσέλθουν σήμερα στις κάλπες για αυτό το νέο Συναγερμό που θέλουμε», δήλωσε ο Δημήτρης Δημητρίου.

 

Ερωτηθείς πού θα τον βρει η επόμενη μέρα, είπε ότι «από απόψε το βράδυ θα είμαστε όλοι εδώ για να σηκώσουμε μαζί τα χέρια για τον μεγάλο, δυνατό Συναγερμό που θα πρέπει να είναι σύντομα ξανά πρωταγωνιστής στην πολιτική σκηνή της χώρας».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση