ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Ryan O' Neal: Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός του «Love Story»

Το ντεμπούτο στο σινεμά και οι δικαστικές περιπέτειες.

Μαρία Καραμάνου

Είναι λυπηρό να ακούμε τον θάνατο του Ryan O' Neal, ενός πρωταγωνιστή που άφησε το στίγμα του στο Hollywood με εμβληματικές ταινίες όπως το «Love Story» και το «Paper Moon». Ο πατέρας του, που έφυγε σε ηλικία 82 ετών, αφήνει πίσω του μια σπουδαία κληρονομιά στον κινηματογράφο και την τηλεόραση.

«Είναι το πιο δύσκολο πράγμα που είχα ποτέ να πω, αλλά έτσι είναι. Ο πατέρας μου έσβησε σήμερα ειρηνικά», έγραψε στο Instagram ο γιος του Ryan O' Neal, Patrick. 

Photo By @ryan_o_neal On Instagram

Η αντίστοιχη ανακοίνωση από τον Patrick O' Neal στο Instagram αναδεικνύει την αγάπη και τον θαυμασμό που είχε για τον πατέρα του, ενώ εκφράζει και τη συμπαράσταση των αγαπημένων προσώπων που ήταν δίπλα του στο τέλος της ζωής του. Ο Ryan αντιμετώπισε δύο διαγνώσεις καρκίνου κατά τη διάρκεια της ζωής του, δείχνοντας δύναμη και ανθεκτικότητα. Ο ηθοποιός είχε διαγνωστεί με χρόνια λευχαιμία το 2001 και στη συνέχεια με καρκίνο του προστάτη το 2012.

Ο Ryan O' Neal αφήνει πίσω του μια πολυσχιδή πορεία στον κινηματογράφο και την τηλεόραση. Η επιτυχία του στο «Love Story» το 1970 τον καθιέρωσε ως έναν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της εποχής, και η υποψηφιότητά του για Όσκαρ αναδεικνύει το ταλέντο του.

Photo By @ryan_o_neal On Instagram

Ο ρόλος του στην ταινία «Barry Lyndon» το 1975 από τον Stanley Linden ανέδειξε τις εκλεκτικές του ερμηνευτικές ικανότητες. Πέρα από τον κινηματογράφο, ο O' Neal ήταν επίσης γνωστός για τις θυελλώδεις προσωπικές του σχέσεις και τα προβλήματα με τη δικαιοσύνη, προσθέτοντας μια διάσταση πολυπλοκότητας στη ζωή του.

Η απώλεια του αφήνει μια κενή θέση στον κόσμο του θεάματος, αλλά οι σημαντικές στιγμές και τα έργα του θα συνεχίσουν να ζουν μέσα από τον κινηματογράφο.

Photo By @drew.poling On Instagram

Η ζωή του O' Neal είχε πολλές πτυχές, συμπεριλαμβανομένων των δικαστικών προκλήσεων και των προσωπικών του σχέσεων. Ο καβγάς για το πορτρέτο της Farrah Fawcett αποτελεί ένα από τα επεισόδια που έφεραν τον ηθοποιό στο επίκεντρο της δημοσιότητας μετά τον θάνατο της ηθοποιού. Ο δικαστής αναγνώρισε τελικά την ιδιοκτησία του πορτρέτου στο πανεπιστήμιο του Τέξας.

Οι νομικές διαμάχες και οι ποινικές καταδίκες αποτελούν μέρος του πολυσύνθετου παρελθόντος του Ryan. Η πατρότητά του για τέσσερα παιδιά, συμπεριλαμβανομένης της ηθοποιού Tatum, αντικατοπτρίζει τις διάφορες πτυχές της ζωής του.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS