ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Τράπεζα Κύπρου Man of The Year: Η εντυπωσιακή διακόσμηση της βραδιάς

Δείτε όλα τα στιγμιότυπα από την μαγική βραδιά.

Μαρία Καραμάνου

Την Πέμπτη το βράδυ, στις 7 Δεκεμβρίου, το The Royal Hall στη Λευκωσία, φιλοξένησε την εκθαμβωτική 22η τελετή απονομής των Τράπεζα Κύπρου Man of the Year Awards 2023, αναδεικνύοντας τους εξαιρετικούς πρωταγωνιστές της χρονιάς, με τη βραδιά να είναι γεμάτη λάμψη και αίγλη. Ήταν μία νύχτα αφιερωμένη σε όλους τους άντρες που μας εμπνέουν καθημερινά με τις πράξεις τους. 

Η διακόσμηση των τραπεζιών του κάτω ορόφου

Ο αγαπημένος παρουσιαστής, Τάσος Τρύφωνος, κράτησε τη θέση του στο κέντρο της προσοχής, χαρίζοντας στην εκδήλωση μια διακριτική και εκλεπτυσμένη παρουσία. Η λαμπερή Έλενα Παπαρίζου, με τον εντυπωσιακό της χορό και τη μοναδική φωνή της, πρόσφερε στους παρευρισκόμενους μια αξέχαστη συναυλία.

Η διακόσμηση των τραπεζιών με τα ροζ τριαντάφυλλα και τις χάλκινες λεπτομέρειες

Το Royal Hall, μεταμορφωμένο ειδικά για τη βραδιά, απέπνεε μια αύρα από ρομαντισμό και πολυτέλεια. Το design του χώρου ξεχώριζε, υιοθετώντας τη ζεστή απόχρωση του χαλκού, που κυριάρχησε σε κάθε γωνιά της αίθουσας. Η εκλεκτική επιλογή αυτού του χρώματος, σε συνδυασμό με τα ανυπέρβλητα neutral χρώματα, δημιούργησε ένα ατμοσφαιρικό, κομψό περιβάλλον. Αυτό αποτέλεσε μία αρκετά μεγάλη αλλαγή σε αντίθεση με τις προηγούμενες χρονιές όπου η προσοχή ήταν εστιασμένη στις χρυσές αποχρώσεις. 

Μακρινή φωτογραφία της κεντρικής αίθουσας της απονομής των βραβείων με τη σκηνή στο βάθος

Τα τραπέζια ήταν πλούσια διακοσμημένα με συνολικά 650 τριαντάφυλλα, προσθέτοντας μια νότα φρεσκάδας στον χώρο. Τα μεταλλικά χρώματα, που αποτελούν το τελευταίο trend στη διακόσμηση, εκπροσώπησαν τη σύγχρονη αισθητική, με τον χαλκό να ξεχωρίζει ως η απόχρωση που αναδεικνύει την κομψότητα και την πολυτέλεια, αποτελώντας πραγματικά το «νέο μαύρο» της διακόσμησης.

Μακρινή φωτογραφία της σκηνής με την Παπαρίζου να ερμηνεύει τις επιτυχίες της

Οι λαμπεροί καλεσμένοι παρακολούθησαν μια αξέχαστη βραδιά, ενώ τα βραβεία αποτίμησαν φόρο τιμής σε εκείνους που, με το έργο τους, το όραμά τους και το ηθικό τους υψηλό, αποτελούν πηγή έμπνευσης.

Φωτογραφία της διακόσμησης από το τραπέζι 2

Κοντά στο black carpet, όπου οι καλεσμένοι υποδέχθηκαν τα φλας με χάρη και στυλ, ένας σαξοφωνίστας δημιούργησε τον ηχητικό χαρακτήρα της βραδιάς με την εκλεπτυσμένη τζαζ μουσική του. Με μελωδική επιδεξιότητα, μετέφερε τους καλεσμένους σε έναν κόσμο απόλυτης αίγλης, αποτελώντας το ιδανικό υπόκρουσμα για μια βραδιά απονομής βραβείων.

Τα διακοσμητικά στοιχεία στο τραπέζι των καλεσμένων

Οι άνδρες καλεσμένοι εμφανίστηκαν με εντυπωσιακά μαύρα σμόκιν και κοστούμια, προσθέτοντας μια νότα κλασικής κομψότητας. Οι γυναίκες ξεχώρισαν με τις μακριές τουαλέτες και τα κομψά φορέματά τους, προσφέροντας μια πνοή από απόλυτη γοητεία.

Φωτογραφία από τον επάνω όροφο κατά τη διάρκεια της απονομής των βραβείων 

Τα βήματα τους οδηγούσαν σε ένα εντυπωσιακό μαύρο χαλί, στο οποίο είχαν την ευκαιρία να τιμήσουν τους πιο επιδραστικούς άνδρες σε κάθε τομέα. Καθώς εισέρχονταν στη μεγάλη αίθουσα, απλώνονταν έξι σειρές με πέντε πολυελαίους να φωτίζουν τον χώρο με μία μυστηριώδη αίσθηση, στα οποία τα τραπεζομάντηλα σε μάυρη απόχρωση έδιναν μια αίσθηση κομψότητας και απλότητας.

Ο σαξοφωνίστας δίπλα από το black carpet

Κάθε τραπέζι φιλοξενούσε πιάτα από πορσελάνη με χάλκινες λεπτομέρειες, που λάμπανε υπό το φως 600 κεριών συνολικά τα οποία ήταν μοιρασμένα σε κάθε τραπέζι. Τα μαύρα τραπεζομάντηλα προσέδιδαν κομψότητα και απλότητα, ενώ τα ροζ τριαντάφυλλα δημιούργησαν μια ατμόσφαιρα γεμάτη εκλεπτυσμένη γοητεία.

Η οργάνωση της αίθουσας σε πανωραμική φωτογραφία

Η διακόσμηση των τραπεζιών ήταν συμπληρωματική στοιχείο στο design της βραδιάς. Τα επάνω τραπέζια κόσμησαν βάζα με ένα μόνο ροζ τριαντάφυλλο μπροστά από κάθε καλεσμένο, ενώ τα κάτω τραπέζια εντυπωσίασαν με ψηλά χάλκινα κυροπήγια. Αυτή η αυθεντική αριστοκρατική αισθητική αντικατοπτρίζονταν αρμονικά με τη γενικότερη ατμόσφαιρα, μεταδίδοντας μια αίσθηση πολυτέλειας που πραγματικά ξεχώριζε.

Η οργάνωση του τραπεζικού εξοπλησμού

Στην παρέα του κομψού σκηνικού, τοποθετήθηκαν ολόκληρα σετ μαχαιροπίρουνα και κρυστάλλινα ποτήρια για το κρασί, δημιουργώντας έναν εντυπωσιακό τραπεζικό εξοπλισμό. Πριν την εκκίνηση των βραβείων, εμφανίστηκε επί σκηνής μια βιολονίστρια, που με την κόκκινη της τουαλέτα δημιούργησε μια ιδιαίτερη εικόνα. Η μουσική τζαζ που ανέδειξε από το έγχορδο της προσέθεσε έναν επιπλέον αέρα κομψότητας και μαγείας στην ατμόσφαιρα της βραδιάς.

Η διακόσμηση της αίθουσας και η σκηνή των απονομών

Το μενού της βραδιάς αποτελούσε μια αληθινή εκδήλωση γαστρονομικής τέχνης, προσφέροντας στους καλεσμένους μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία. Ως ορεκτικό, παρουσιάστηκε σπανάκι με γαρίδες Jumbo, συνοδευόμενο από μοτσαρελίνια και κερασοντοματίνια με σάλτσα πέστο. Ακολούθησαν τα εξαιρετικά τορτελίνι γεμιστά με τυρί, σε σάλτσα από άγρια μανιτάρια βουνού, κρέμα σαμπάνια και τραγανιστό προσούτο.

Το ορεκτικό

Το πρώτο πιάτο

Για το κυρίως πιάτο, το μαριναρισμένο φιλέτο λαβράκι στον φούρνο, πάνω σε στρώμα από μικρές πατάτες με φλούδα και λαχανικά σχάρας, αποτέλεσε μια εξαιρετική επιλογή που ικανοποίησε ακόμα και τους πιο απαιτητικούς γευστικούς ουρανίσκους. Για το επιδόρπιο, η πιατέλα γλυκών προσέφερε μια πλούσια ποικιλία, συμπεριλαμβανομένης της πανακότας, του τιραμισού, και της τάρτας σοκολάτας με καβουρδισμένο φουντούκι.

Το κυρίως πιάτο

Το επιδόρπιο

Όσον αφορά τις επιλογές ποτού, οι καλεσμένοι μπορούσαν να επιλέξουν μεταξύ λευκού και κόκκινου κρασιού, κοκτέιλ της επιλογής τους, καθώς και ουίσκι, προσφέροντας μια πλήρη εμπειρία απόλαυσης σε κάθε γευστική πτυχή της βραδιάς.

Πριν την ολοκλήρωση της εκδήλωσης, οι απόλαυσαν αντίκρισαν την Έλενα Παπαρίζου επί σκηνής για μια τελευταία φορά, με τη σκηνή να είναι γεμάτη χρώμα. Η ολοκλήρωση της εκδήλωσης έγινε με τον αποχαιρετισμό του Τάσου Τρύφωνος, παρουσιαστή της βραδιάς εδώ και έντεκα χρόνια. Ο αποχαιρετισμός αυτός σήμανε το κλείσιμο μιας σπουδαίας εκδήλωσης, αφήνοντας πίσω την αίσθηση μιας ακόμα επιτυχημένης βραδιάς.

Τα ροζ τριαντάφυλλα που κοσμούσαν όλα τα τραπέζια

Η σημαντικότητα της βράβευσης αναγνωρίστηκε ως μια στιγμή που σφράγισε το μέλλον του θεσμού βράβευσης Man of the Year Awards, αναδεικνύοντας τη σημαντική θέση της στην κοινότητα της Κύπρου και στην ανάδειξη πρωτοπόρων ανδρών που με την εργασία τους, το πείσμα τους, το όραμά τους, και το ήθος τους ανοίγουν δρόμους για τον άνθρωπο, ανεξαρτήτως από που προέρχονται. 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS