ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Η Kate Middleton εντυπωσιάζει με το κεντημένο μεταξωτό φόρεμα Alexander McQueen

Οι εμφανίσεις της Kate, William και των τριών παιδιών τους.

Μαρία Καραμάνου

Η Kate Middleton, πριγκίπισσα της Ουαλίας, έδωσε ένα συναισθηματικό νεύμα στην παράδοση με το ντύσιμό της σήμερα για τη στέψη του βασιλιά Καρόλου. Για τη βασιλική εκδήλωση στο Αβαείο του Westminster, η Kate βγήκε με ένα μεταξωτό φόρεμα Alexander McQueen για τη στέψη. Το λευκό φόρεμα είχε εντυπωσιακά κεντήματα στο κάτω μέρος του ποδόγυρου, το οποίο φαινόταν κάτω από την επίσημη μπλε ρόμπα.

Το κομψό κρεπ φόρεμα περιλαμβάνει κεντήματα με ασημένιο χρυσό και νήμα με μοτίβα τριαντάφυλλου, γαϊδουράγκαθου, ασφόδελου και τριφύλλου που αντιπροσωπεύουν καθένα από τα τέσσερα έθνη. Η πριγκίπισσα επέλεξε να φορέσει ένα κολιέ George VI Festoon που ανήκε στην αείμνηστη βασίλισσα, το οποίο αποτελείται από τρία μεγάλα διαμάντια σε σχήμα σταγόνας. Στο λαιμό της, το κολιέ προσέθεσε λάμψη και κομψότητα. Επιπλέον, φόρεσε σκουλαρίκια με μαργαριτάρια και διαμάντια που ανήκαν στην πριγκίπισσα Diana, προκειμένου να τιμήσει τη μνήμη της αγαπημένης της προκατόχου.

Αντί για τιάρα, σήμερα η Kate φόρεσε ένα λουλουδάτο κάλυμμα κεφαλής, ως ένα νεύμα στην αγάπη του βασιλιά Καρόλου Γ' για τη φύση. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας άφησε να εννοηθεί προηγουμένως ότι θα υπήρχε μια πινελιά μπλε στο ντύσιμο της στέψης της, ένα χρώμα που φοράει συχνά για σημαντικές εκδηλώσεις. Και μην ξεχνάμε ότι φόρεσε ένα μπλε φόρεμα για να ανακοινώσει τον αρραβώνα της με τον πρίγκιπα William, καθώς και για να σηματοδοτήσει τον ερχομό του πρίγκιπα George στα σκαλιά της πτέρυγας Lindo.

Η πριγκίπισσα Charlotte ήταν ντυμένη με μια mini-me εκδοχή του συνόλου της μητέρας της, με παρόμοιο headpiece από τον ίδιο milliner. Η οκτάχρονη Charlotte φόρεσε επίσης ένα φόρεμα Alexander McQueen με κάπα σε ιβουάρ μεταξωτό κρεπ χρώμα. Ο πρίγκιπας Louis, μόλις πέντε ετών, φαινόταν εξίσου γοητευτικός, ντυμένος με χιτώνα Hainsworth Garter Blue Doeskin με ένα ειδικά σχεδιασμένο διακοσμητικό με δαντέλα στον γιακά, τις μανσέτες και τις μπροστινές όψεις, φτιαγμένο από τους ράφτες της Savile Row, Dege και Skinner.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X