ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Η Jill Biden φτάνει στη στέψη με την εγγονή της Finnegan Biden

Χαμογελαστές αλλά χωρίς τον Joe Biden στο πλευρό τους.

Μαρία Καραμάνου

Καθώς έφτασε η ημέρα της στέψης του βασιλιά Καρόλου Γ', διασημότητες από όλο τον κόσμο έχουν αρχίσει να εμφανίζονται στο Αββαείο του Westminster. Τη στέψη του Ζεύγους θα παρακολουθήσουν 2.300 προσκεκλημένοι, μεταξύ των βασιλιάδων και των βασιλισσών από όλο τον κόσμο, αρχηγοί κρατών, μέλη της Bρετανικής αριστοκρατίας και εξέχοντα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Οι πρώτες αφίξεις διάσημων στην εκδήλωση έχουν κάνει την εμφάνισή τους και οι φωτογράφοι δημοσιεύουν ήδη φωτογραφίες από την εντυπωσιακή αυτή στιγμή. Μεταξύ των επισήμων προσκεκλημένων που έφτασαν πρώτοι ήταν η Jill Biden μαζί με την εγγονή της, Finnegan Biden. Οι παρουσίες τους δίνουν μια εντελώς νέα διάσταση στο γεγονός και δείχνουν ότι η εκδήλωση θα είναι αξέχαστη. Η Πρώτη Κυρία, πλαισιωμένη από την εγγονή της Finnegan, βγήκαν από μια λιμουζίνα για τη βασιλική περίσταση.

 Η Jill Biden, σύζυγος του αμερικανού προέδρου Joe Biden, εκπροσωπεί τις Ηνωμένες Πολιτείες στη στέψη, καθώς ο σύζυγός της δεν θα παρευρεθεί. Η Finnegan Biden, εμφανίστηκε με ένα κίτρινο φόρεμα που έκλεψε τις εντυπώσεις, ενώ η Πρώτη Κυρία φόρεσε ένα total μπλε σύνολο, δημιουργώντας μια κομψή και κλασική εμφάνιση. Και οι δύο γυναίκες εμφανίστηκαν χαμογελαστές. 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση