ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

''Η Diana θα ήταν η αστέρας της στέψης αν ζούσε,'' λέει ο πρώην μπάτλερ της

Οι δηλώσεις που έγιναν viral.

Μαρία Καραμάνου

Ο πρώην μπάτλερ της Diana, Paul Burrel, δήλωσε στο GBNews ότι αν η αείμνηστη πριγκίπισσα ζούσε χθες, θα είχε κλέψει την παράσταση στη στέψη του βασιλιά Καρόλου Γ', με τον εντυπωσιακό της χαρακτήρα και την ανεπανάληπτη χάρη της. Παράλληλα, τόνισε ότι η Diana δεν θα παρέλειπε ποτέ ένα τόσο σημαντικό γεγονός και ότι θα ήταν περήφανη για τα παιδιά της που συνεχίζουν την οικογενειακή παράδοση στη βασιλική οικογένεια αλλά και τη μοναρχία.

Επιπλέον, ο Burrel πιστεύει ότι η Diana αν ζούσε, θα είχε προχωρήσει στη ζωή της και θα είχε βρει τον έρωτα με κάποιον άλλο. Ο βασιλιάς Κάρολος Γ' και η σύζυγός του, Καμίλα Πάρκερ, προκαλούν διαφορετικά συναισθήματα στον κόσμο, μερικοί από τους οποίους αισθάνονται ότι η Καμίλα παίρνει τη θέση της Diana δίπλα στον βασιλιά αλλα΄ και στον θρόνο.

Η ιστορία του γάμου της Diana και του Κάρολου είναι γνωστή για τις ανατροπές και τα σκάνδαλα που συνέβησαν στη σχέση τους. Παρόλο που η σχέση τους τελείωσε με διαζύγιο, η Diana παραμένει αγαπητή στην καρδιά του κοινού ως μια από τις πιο αγαπημένες πριγκίπισσες όλων των εποχών. Η κληρονομιά της συνεχίζει να εμπνέει ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, και η μνήμη της ζει μέσα από τις ιστορίες της ζωής της και της αφοσίωσής της στην κοινωνική δράση και τα ανθρωπιστικά έργα. Παρά το γεγονός ότι η Diana δεν είναι πλέον εν ζωή, η αξία της σαν πρότυπο και ο σεβασμός για την προσφορά της στον κόσμο εξακολουθούν να αποτελούν μέρος της παγκόσμιας κουλτούρας και ιστορίας.

Στην προσεχή στέψη, ο πρίγκιπας William και η σύζυγός του, Kate Middleton, θα παραβρεθούν μαζί με τα τρία τους παιδιά. Αντίθετα, ο πρίγκιπας Harry θα είναι παρών μόνος του, καθώς η σύζυγός του, Meghan Markle, θα βρίσκεται στην Καλιφόρνια για να γιορτάσει τα γενέθλια του γιου τους. 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS