ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Νίκος Χριστοδουλίδης: Συνάντηση με τον Βασιλιά Κάρολο στην Κοινοπολιτεία

Συνομίλησε με τον Πρωθυπουργό Βρετανίας στην εκδήλωση της Κοινοπολιτείας.

Μαρία Καραμάνου

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, βρέθηκε στο Λονδίνο για να παραστεί στην τελετή στέψης του Βασιλιά Καρόλου Γ' και παραβρέθηκε στην εκδήλωση της Κοινοπολιτείας. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, οι ηγέτες των χωρών συζήτησαν για το μέλλον της Κοινοπολιτείας με έμφαση στη νεολαία. 

Στην συζήτηση, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης επισήμανε το γεγονός ότι η Κύπρος ήταν πάντοτε ενεργό μέλος της Κοινοπολιτείας και τόνισε τη σημασία της συνεργασίας μεταξύ των μελών της για την προώθηση της ειρήνης, της ασφάλειας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ειδικότερα των νέων και των γυναικών. Επίσης, αναφέρθηκε στη Διακήρυξη της Κοινοπολιτείας για το 2023 ως έτος νεολαίας και υπογράμμισε τον ρόλο των νέων στο να φέρουν την αλλαγή και να αποτελέσουν μια σημαντική και πολύτιμη επένδυση για το μέλλον. 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Νίκος Χριστοδουλίδης συνομίλησε με διάφορους ηγέτες κρατών και κυβερνήσεων των χωρών μελών, μεταξύ των οποίων και με τον Πρωθυπουργό της Βρετανίας, κ. Rishi Sunak. Συγκεκριμένα, ο κ. Sunak ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τη βοήθεια της Κύπρου στην εκκένωση Βρετανών πολιτών από το Σουδάν. Επιπλέον, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε μια σύντομη συνομιλία για πρώτη φορά και με τον Βασιλιά Κάρολο Γ΄ κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Δείτε τη φωτογραφία της εκδήλωσης εδώ : 

O Nίκος Χριστοδουλίδης βρίσκεται στη δεύτερη σειρά - τέταρτος από δεξία.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση