ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Λουκία Κυριάκου: Τα κακόβουλα σχόλια και οι απαντήσεις που λατρέψαμε

Δέσποινα Άσπρου

Χωρίς καμία αμφιβολία, η Λουκία Κυριάκου είναι μια από τις πιο σέξι, εντυπωσιακές και ταλαντούχες υπάρξεις του νησιού μας. Γνωρίζοντας να πολεμά για τα όνειρά της, η Κύπρια σχεδιάστρια μόδας μέσα σε περίπου 7 χρόνια έχει καταφέρει να καθιερωθεί στον χώρο της μόδας, τόσο στην Κύπρο, όσο και στο εξωτερικό.

Η ίδια ωστόσο, εκτός από ταλαντούχα είναι και ιδιαίτερα ακομπλεξάριστη. Ξέρει να μιλάει έξω από τα δόντια, χωρίς να προσποιείται. Σε πρόσφατη ανάρτησή της στο διαδίκτυο, η ίδια έγινε αποδέκτης αρνητικών σχολίων και σαφώς δεν θα τα άφηνε απροσπέραστα.
Follower της έγραψε χαρακτηριστικά σε σχόλιο: "Για όνομα του Θεού πώς είναι έτσι τα χείλη σου; Θα εκραγούν από το υαλουρονικό... και οι βλεφαρίδες σου πολύ αστείες... σαν πορνοστάρ είσαι". Διαβάζοντας το μήνυμα, η Λουκία δεν δίστασε να το αναδημοσιεύσει στα instastories της, κάνοντας tag το συγκεκριμένο πρόσωπο και γράφοντας: "Εύστοχο το σχόλιό σου! Το δικό σου πρόσωπο πού είναι και δεν φαίνεται;" (να σημειώσουμε ότι το συγκεκριμένο προφίλ κατά πάσαν πιθανότητα είναι ψεύτικο αφού δεν υπάρχουν φωτογραφίες, ούτε και followers). Τα κακόβουλα σχόλια ωστόσο προς την Κύπρια σχεδιάστρια δεν σταμάτησαν εδώ. Μια άλλη ακόλουθος της έγραψε στην ίδια φωτογραφία με ειρωνική διάθεση "Ένα περίεργο πράγμα... τίποτα δεν είναι φυσικά πάνω της" και τότε η Λουκία χωρίς κανένα κόμπλεξ απάντησε "Σχεδόν τίποτα δεν είναι φυσικό πάνω μου, αλλά δεν μας πειράζει...".

Στο σημείο αυτό να υπενθυμίσουμε ότι η Λουκία έχει μιλήσει ουκ ολίγες φορές για τις πλαστικές και αισθητικές επεμβάσεις που έχει κάνει. Σε συνέντευξή της στο Βeautiful People στο παρελθόν έχει δηλώσει χαρακτηριστικά: "Θεωρώ ότι είναι ένα θέμα το οποίο, στο εξωτερικό τουλάχιστον, δεν είναι πλέον ταμπού, και θα πρέπει να το ξεπεράσουμε και στην Κύπρο. Όπως ένα μικρό παιδάκι πάει στον ορθοδοντικό για να διορθώσει τα δόντια του γιατί είναι στραβά, έτσι έχουν γίνει και αυτά πλέον. Ό,τι δεν μάς αρέσει στον εαυτό μας και νιώθουμε ότι πρέπει να το αλλάξουμε είναι καλό να το κάνουμε, για να μάς δώσει αυτοπεποίθηση και να αλλάξει τη ζωή μας προς το καλύτερο. Δεν θεωρώ ότι είναι θέμα για το οποίο πρέπει να ντρεπόμαστε και να έχουμε ακόμα ταμπού."

Και κάπου εδώ εμείς οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι γυναίκες σαν την Λουκία, είναι υπέροχες, γιατί δεν φοβούνται, ούτε και προσποιούνται.

Δείτε τις σχετικές αναρτήσεις:

 

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS