ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Χαμογελαστή και ευδιάθετη, η Θεανώ Καλαβανά γιορτάζει τα γενέθλιά της

Η βραδινή έξοδος που πραγματοποίησε.

newsroom must

Ιδιαίτερα ευδιάθετη και χαμογελαστή, η Θεανώ Καλαβανά γιόρτασε τα γενέθλια της, έχοντας στο πλευρό της τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Πιο συγκεκριμένα και όπως είδαμε μέσα από τα κοινωνικά της δίκτυα, η γοητευτική πρώην blogger του must online πραγματοποίησε μια βραδινή εξόρμηση μαζί με την παρέα της και εκεί, την είδαμε να σβήνει τα κεράκια στη σοκολατένια τούρτα γενεθλίων της και να απολαμβάνει την μπύρα της.

Με χιουμοριστική διάθεση, συνόδευσε τις φωτογραφίες της με την εξής λεζάντα: ''Έχω και εγώ γενέθλια! Αλλά δεν χρειάζομαι το Χαντζηγιάννη να μου τραγουδήσει...''

Διανύοντας την τέταρτη δεκαετία της ζωής της, η Θεανώ Καλαβανά εντυπωσιάζει και μέσα από τις δράσεις και τις αναρτήσεις της αποδεικνύει πως η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός. 

Την ίδια στιγμή, καθημερινά στέλνει και τα δικά της προσωπικά μην΄υματα μέσω της δουλειάς της και της στάσης ζωής της. Εκφράζεται πάντα με κατανόηση και ευγένεια ανεξάρτητα από την άποψη της, ενώ φροντίζει να μάς δείχνει και το πόσο σημαντική είναι η άσκηση στην ζωή μας, αφού η ίδια λατρεύει την γυμναστική.

Η δράση της όμως δεν περιορίζεται μόνο στην πολιτική, στην αρθρογραφία και στο lifestyle, αφού η ακτιβιστική της δράση είναι πολύ πλούσια με εμπειρία ήδη είκοσι χρόνων. Ανάμεσα σε άλλα, έχει εμπλακεί ενεργά σε πολλά θέματα που αφορούν το περιβάλλον αλλά και την δικοινοτική δράση για την επίλυση των συγκρούσεων στην Κύπρο. Μία γλυκιά και αφοσιωμένη μητέρα αλλά παράλληλα μια ακούραστη μαχήτρια για τα δικαιώματα και τις ίσες ευκαιρίες του κάθε πολίτη.

Ας της ευχηθούμε λοιπόν και εμείς με τη σειρά μας χρόνια πολλά ή αλλιώς Joyeux anniversaire!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση