ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Οι συγκινητικές στιγμές της Εύας Καϊλή με την κόρη της μετά την αποφυλάκιση

Δεν θα επιστρέψει στην Ελλάδα μέχρι να αποδειχθεί η αθωότητα της.

newsroom must

Εδώ και μία εβδομάδα έχει γίνει γνωστό ότι η Εύα Καϊλή αποφυλακίστηκε από τις φυλακές του Χάρεν στο Βέλγιο και βρίσκεται σε κατ' οίκον περιορισμό στο σπίτι της. Όπως δήλωσε ο δικηγόρος της στο MEGA, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, ο οποίος πέρασε μαζί της το Πάσχα, η Εύα έκανε την Ανάσταση στο σπίτι και είχε μία τρυφερή επανασύνδεση με την κόρη της. Σε δηλώσεις του όσο αναφορά την επιστροφή της Εύας ανέφερε ότι, «Η πρώτη μέρα, η Μεγάλη Παρασκευή που έγινε η αποφυλάκιση, η αλήθεια είναι ότι οι στιγμές ήταν συγκινητικές. Όταν ήρθε σε επαφή με το κοριτσάκι της μετά από τόσο καιρό ήταν κολλημένη, αγκαλιά. Το παιδάκι τη χάιδευε στα μαλλιά, στο πρόσωπο σαν να ήθελε να συνειδητοποιήσει ότι είχε την μητέρα του όντως. Είναι μοναδικές στιγμές που και εμείς οι δικηγόροι δεν μπορούμε να μείνουμε ατάραχοι».

Όπως φαίνεται, η Εύα περνάει τον περισσότερο χρόνο της με την κόρη της και προσπαθεί να βρει έναν νέο ρυθμό στη ζωή της. Όσο αναφορά τη σχέση της με τον σύντροφό της Φραντσέσκο Τζόρτζι, αφορά κυρίως τη σχέση τους με το παιδί τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την αποφυλάκιση της, έχει τη δυνατότητα να δει τις ομιλίες της στο διαδίκτυο και να ανατρέξει στα στοιχεία της υπόθεσης της μαζί με τον δικηγόρο της, προκειμένου να θεμελιώσουν και να τεκμηριώσουν την αθωότητά της.

Η Εύα Καϊλή δεν έχει ομολογήσει τίποτα και επιμένει στην αθωότητά της, σύμφωνα με δηλώσεις, δεν θα επιστρέψει στην Ελλάδα πριν αποδείξει την αθωότητά της.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση