ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Η έγκυος πριγκίπισσα Ευγενία τραβά τα βλέμματα στη τελετή στέψης

H πριγκίπισσα έλαμπε δείχνοντας την φουσκωμένη κοιλιά της.

Μαρία Καραμάνου

Στην πολυαναμενόμενη στέψη του Κάρολου Γ' είδαμε τα μέλη της βασιλικής οικογένειας να συγκεντρώνονται για να γιορτάσουν τη σημαντική περίσταση, και ανάμεσά τους ήταν η έγκυος πριγκίπισσα Ευγενία και ο σύζυγός της Jack. Η πριγκίπισσα Ευγενία έφτασε με τον πατέρα της, πρίγκιπα Andrew, σε μία εντυπωσιακή εμφάνιση φορώντας ένα ναυτικό μπλε φόρεμα και ένα ασορτί παλτό. Συνδύασε την κομψή εμφάνιση με ένα ζευγάρι ναυτικές μπλε γόβες με strappy και ένα headpiece που ταιριάζει.

Η πριγκίπισσα μπήκε στο Αβαείο του Westminster μαζί με τον σύζυγό της, ακολουθούμενη από τον ξάδερφό της πρίγκιπα Harry και την αδερφή της, που περπάτησε δίπλα στον σύζυγό της Edoardo Mapelli Mozzi. Η πριγκίπισσα επέλεξε κάποια κοσμήματα για να συμπληρώσει τέλεια την κομψή εμφάνιση της, όπως ένα ζευγάρι ασημένια σκουλαρίκια και ένα αστραφτερό κολιέ. Τα μαλλιά της έμειναν φυσικά κυματιστά, ενώ έκανε ένα απαλό μακιγιάζ για να αναδείξει τα όμορφα φυσικά χαρακτηριστικά της.

Η πριγκίπισσα Ευγενία περπάτησε στο πλευρό του συζύγου της Jack, ο οποίος φορούσε ένα ναυτικό μπλε κοστούμι με λευκό πουκάμισο και μία μπλε γραβάτα. Το ζευγάρι περιμένει το δεύτερο παιδί του αυτό το καλοκαίρι και η πριγκίπισσα Ευγενία έλαμπε καθώς έδειξε την φουσκωμένη κοιλιά της με αυτό το εντυπωσιακό φόρεμα.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση