ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Bασίλισσα Καμίλα: Mε μεταξωτό φόρεμα και πλούσια βελούδινη ρόμπα για τη βασιλική στέψη

Ο σχεδιαστής του φορέματος, στενός φίλος της Πριγκίπισσας Diana και ο αγαπημένος της Καμίλας.

Μαρία Καραμάνου

Σε μια μνημειώδη ημέρα για τη Βασίλισσα Καμίλα, η οποία στέφθηκε βασίλισσα μαζί με τον σύζυγό της, βασιλιά Κάρολο Γ', φαινόταν αδιαμφισβήτητα βασιλική με μια ειδική τουαλέτα Bruce Oldfield και την κατακόκκινη βελούδινη ρόμπα της Πολιτείας για την τελετή στέψης στο Αβαείο του Γουέστμινστερ.

Το ιβουάρ φόρεμα είναι φτιαγμένο από Peau de Soie, ένα μεταξωτό ύφασμα με θαμπό φινίρισμα λάμψης, και υφάνθηκε από τον Stephen Walters στο Suffolk της Αγγλίας. Με μια ιβουάρ, ασημί και χρυσή χρωματική παλέτα, μανίκια, φαρδιά λαιμόκοψη σε V, τα οποία έδωσαν στην Camilla μια βασιλική σιλουέτα για την ιστορική τελετή.

Σε συμφωνία με τις προηγούμενες στέψεις, το φόρεμα της Καμίλα είχε κεντήματα με νόημα. Τα εντυπωσιακά διακοσμητικά περιλάμβαναν λεπτές γιρλάντες από αφηρημένα αγριολούλουδα από χωράφια και φράχτες, αλυσίδες μαργαρίτας, φελαντίνες και κόκκινες μυρμηγκιές, που αντιπροσωπεύουν τη στοργή του The King and The Queen Consort για τη φύση και τη βρετανική ύπαιθρο. Χρυσή και ασημένια κλωστή, να μπλέκονται ανάμεσα σε σωρούς αγριολούλουδων. Διακοσμούν το μπροστινό στρίφωμα της κάτω φούστας και τις μανσέτες κάθε μανικιού, τα εμβλήματα λουλουδιών των τεσσάρων εθνών του Ηνωμένου Βασιλείου, ένα τριαντάφυλλο, ένα γαϊδουράγκαθο, ένας νάρκισσος και ένα τριφύλλι.

Ο σχεδιαστής συνεργάστηκε στενά με τη Βασίλισσα Καμίλα, προκειμένου να δημιουργήσουν ένα κομψό, κατάλληλο για την περίσταση φόρεμα. Στην παράδοση, οι μονάρχες φορούν κάπες κατά τη διάρκεια της στέψης τους. Πρέπει να σημειωθεί ότι ο Bruce Oldfield ήταν στενός φίλος της Πριγκίπισσας Diana και ένας αγαπημένος σχεδιαστής της Καμίλας.

Το ζευγάρι πλαισιώθηκε από τα αγαπημένα μέλη της βασιλικής οικογένειας για την ειδική τελετή στέψης, μεταξύ των οποίων ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας και ο πρίγκιπας Harry. Η πριγκίπισσα Eugenie παρακολούθησε επίσης τη λειτουργία μαζί με τον σύζυγό της Jack Brooksbank και το ζευγάρι συνάντησε η πριγκίπισσα Beatrice και ο σύζυγός της Edoardo Mapelli Mozzi.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS