ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Η πρώτη ανάρτηση της Φιλίππας Καρσερά από το Λονδίνο

Η εκδήλωση της Κοινοπολιτείας και η ανοιξιάτικη εμφάνιση της.

Μαρία Καραμάνου

Η Φιλίππα Καρσερά ανάρτησε το πρώτο story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μετά από την άφιξη της στο Λονδίνο, όπου παρευρέθηκε στο "Commonwealth spouses event". Αποτελεί μία εκδήλωση από την Κοινοπολιτεία Εθνών, και πραγματοποιείται στο Marlborough House στο Λονδίνο, το οποίο είναι η επίσημη κατοικία του Δούκα και της Δούκισσας της Κορνουάλης, που είναι επίσης Πρίγκιπας και Πριγκίπισσα της Ουαλίας.

Η εκδήλωση προσκαλεί μόνο τις συζύγους ή σύντροφους των ηγετών της Κοινοπολιτείας Εθνών, καθώς και άλλους σημαντικούς επισκέπτες, για να συζητήσουν θέματα που αφορούν την Κοινοπολιτεία, όπως η εκπαίδευση, η υγεία και η ανάπτυξη. Η Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη είναι γνωστή για τον κομψό και κλασικό στυλ της, και σήμερα επέλεξε ένα ροζ και λευκό maxi φόρεμα για την εμφάνισή της.

Το φόρεμα είναι σε μοντέρνο σχέδιο, με απαλά χρώματα που αναδεικνύουν την θηλυκότητα της. Η επιλογή της για πιασμένα μαλλιά είναι μια κλασική και κομψή επιλογή που ταιριάζει απόλυτα με το φόρεμα της. Η εμφάνισή της αποπνέει κομψότητα και σοφιστικέ στυλ. 

Δείτε το story εδώ :

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS