ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Πρίγκιπας Harry: Tι θα φορέσει στη στέψη και ποιος θα είναι ο ρόλος του

Δεν θα φορά κανένα από τα στρατιωτικά του μετάλλια για την ιστορική τελετή.

Μαρία Καραμάνου

Ο πρίγκιπας Harry δεν θα φορέσει τη στρατιωτική του στολή για τη στέψη του πατέρα του, βασιλιά Καρόλου και της βασίλισσας Καμίλα. Ο Δούκας του Σάσεξ, θα φορέσει πρωινό κοστούμι για την ιστορική τελετή, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα φοράει επίσης κανένα από τα στρατιωτικά του μετάλλια. 

Είναι γνωστό ότι ο πρίγκιπας υπηρέτησε στον Βρετανικό στρατό για 10 χρόνια και πραγματοποίησε δύο περιοδείες στο Αφγανιστάν, όπου και απέκτησε πολλά από τα μετάλλια του. Πηγές αναφέρουν ότι, ο πρίγκιπας δεν θα έχει κάποιον  επίσημο ρόλο στην υπηρεσία και δεν θα είναι μέρος της πομπής στέψης από το Αβαείο του Westminster στο Παλάτι του Backigham μετά την τελετή στέψης. Κατά τη διάρκεια της λειτουργίας, ο Harry αναμένεται να κάθεται δίπλα σε μερικά από τα ξαδέρφια του, μεταξύ των οποίων η πριγκίπισσα Ευγενία και η πριγκίπισσα Βεατρίκη.

Μέλη της βασιλικής οικογένειας που θα συμμετάσχουν στην πομπή είναι η Kate Middleton και ο Πρίγκιπας William με τα τρία τους παιδιά, τον πρίγκιπα George, την πριγκίπισσα Charlotte και τον πρίγκιπα Louis. Θα είναι μέσα  στην πρώτη άμαξα ακολουθώντας το ιστορικό πούλμαν Gold State, με το οποίο θα ταξιδέψουν ο Βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα.

Μάλιστα, η πριγκίπισσα Άννα θα είναι έφιππη πίσω από τον προπονητή του Gold State ως το Gold Stick in Waiting. Η θέση κύρους, την οποία κατέχει η Άννα από το 1998, χρονολογείται από τον 15ο αιώνα, όταν δύο αξιωματικοί, τοποθετήθηκαν κοντά στον μονάρχη για να τον προστατεύσουν από το κακό.

Ο Harry έφτασε στο Ηνωμένο Βασίλειο την Παρασκευή πριν από τη στέψη, ωστόσο, πιστεύεται ότι η επίσκεψή του στο Ηνωμένο Βασίλειο θα είναι γρήγορη αφού όπως αναφέρει η Sun, λέγεται ότι θα φύγει σε 24 ώρες για τα 4α γενέθλια του πρίγκιπα Archie.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS