ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Η 34χρονη σωσίας της Kim Kardashian έφυγε από τη ζωή μετά από πλαστική επέμβαση

Η σταρ του OnlyFans πέθανε από καρδιακή προσβολή μετά την ανάρρωσή της.

Μαρία Καραμάνου

Η Αμερικανίδα σταρ του OnlyFans και σωσίας της Kim Kardashian πέθανε από καρδιακή προσβολή μετά την ανάρρωσή της από μια πλαστική επέμβαση. Η Christina Ashten Gourkani, 34 ετών, η οποία ήταν γνωστή ως Ashten στο διαδίκτυο, απεβίωσε στο νοσοκομείο την Πέμπτη, λίγες ώρες μετά που τέλειωσε η επέμβαση της ώστε να μοιάσει ακόμα παραπάνω στην Kim. 

Η οικογένειά της συντετριμμένη μοιράστηκε τα θλιβερά νέα στο διαδίκτυο και άνοιξε μια σελίδα GoFundMe σε μια προσπάθεια να βοηθηθεί ώστε να καταφέρει να πληρώσει για την κηδεία της την επόμενη εβδομάδα. Σε μια δήλωση τους, η οικογένεια εξέφρασε τη λύπη τους και το σοκ που είχαν υποστεί και συνέχισαν περιγράφοντας τη στιγμή που συνειδητοποίησαν ότι είχει φύγει από τη ζωή.

Σε δηλώσεις τους τόνισαν ότι, «Με βαθιά θλίψη και μια απίστευτα βαριά συντετριμμένη καρδιά πρέπει να μοιραστούμε τον πιο συντριπτικό, ατυχή και απροσδόκητο θάνατο της όμορφης αγαπημένης μας κόρης και αδερφής Christina Ashten Gourkani».

Όταν η οικογένεια κλήθηκε στο δωμάτιο της κόρης τους, είδαν κάποιον να ουρλιάζει λέγοντας, «Η Ashten πεθαίνει, η Ashten πεθαίνει».

Η οικογένεια περιέγραψε με λεπτομέρεια τις στιγμές που πέρασαν μέχρι να κατλάβουν ότι όντως η κόρη τους είχε πλέον φύγει. Την περιέγραψαν ως «ένα τόσο φροντισμένο και στοργικό ελεύθερο πνεύμα που πάντα αφιέρωνε χρόνο για να φέρει ένα χαμόγελο στο πρόσωπο οποιουδήποτε».

Μετά το τέλος των δηλώσεων τόνισαν ότι, «Christina Ashten Gourkani θα είσαι για πάντα ο φύλακας άγγελός μας», και πολλοί από τους θαυμαστές και τους οπαδούς της, της απέδωσαν φόρο τιμής μετά την έκρηξη της είδησης.

Ακόμη, το μοντέλο Mary Magdalene, σταρ του OnlyFans έγραψε, «Δεν την ξέρω, αλλά πάντα την έβλεπα τυχαία στο Instagram και πίστευα ότι ήταν πραγματικά όμορφη, αλλά είναι τόσο λυπηρό που πέθανε από πλαστική χειρουργική.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Kim Kardashian  |  news  |  celebs  |  death  | 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση