ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Η πρώτη εμφάνιση του Γεωργούλη μετά την καταγγελία και οι δηλώσεις της πρώην του

Το ξέσπασμα του πατέρα της Μαρίλιας Μητρούση.

Μαρία Καραμάνου

Η Μαρίλια Μητρούση εμφανίστηκε σε βραδινή έξοδο και δέχθηκε ερωτήσεις από τηλεοπτικές κάμερες ψυχαγωγικών εκπομπών σχετικά με τον πρώην σύντροφό της, Αλέξη Γεωργούλη, που βρίσκεται αντιμέτωπος με σοβαρές κατηγορίες για ξυλοδαρμό και βιασμό. Ωστόσο, η ηθοποιός απέφυγε να απαντήσει στις ερωτήσεις και φάνηκε αμήχανη. Επιλέγοντας να μην μιλήσει για το θέμα, προσπάθησε να διατηρήσει την ηρεμία της και να μην εκθέσει τον εαυτό της στα φώτα της δημοσιότητας.

Η Μαρίλια δήλωσε, «Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη, να είστε καλά… Αυτό έχω να πω εγώ» ενώ μετά την επιμονή των δημοσιογράφων συνέχισε: «Παιδιά, ειλικρινά δεν θέλω να τοποθετηθώ καθόλου. Θέλω απλά να σας ξαναπώ χρόνια πολλά, μην μου ξανακάνετε αυτή την ερώτηση. Είμαστε εδώ πέρα για να μιλήσουμε για τις Σκάλες Μνήμης, ας μιλήσουμε για τις Σκάλες Μνήμης. Χρόνια πολλά».

Μετά την πίεση των δημοσιογράφων για δήλωση της Μαρίλιας Μητρούση, επενέβη ο πατέρας της Μιχάλης Μητρούσης σε προσπάθεια του να γλιτώσει την κόρη του από τα φώτα της δημοσιότητας φωνάζωντας εξοργισμένος, «Τι κάνετε εδώ με το παιδί μου; Τι κάνετε εδώ πέρα με το παιδί μου;» και συνέχισε απαντώντας για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη: «Ε, τώρα παιδιά! Δεν το ξέρω το παιδί, δεν ξέρω το θέμα αυτό. Δεν παίρνω θέση, με συγχωρείτε πάρα πολύ γιατί δεν ξέρω καθόλου την ιστορία και ότι ξέρω είναι από εσάς. Αυτό θα κριθεί από τη δικαιοσύνη».

Παράλληλα, σήμερα ο Αλέξης Γεωργούλης επισκέφτηκε το γραφείο του στην Ευρωβουλή μετά την καταγγελία για βιασμό και ξυλοδαρμό που δημοσιοποιήθηκε εναντίον του. Παρόλο που το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο δεν έχει αρθεί ακόμα την ασυλία του, ο Γεωργούλης έχει το δικαίωμα να συμμετέχει κανονικά στις συνεδριάσεις και να λαμβάνει μέρος στις ψηφοφορίες. Η Επιτροπή Νομικών Υποθέσεων του Ευρωκοινοβουλίου ορίστηκε για την υπόθεση της άρσης ή μη της ασυλίας του Γεωργούλη, αλλά δεν είναι ακόμα γνωστό πότε θα γίνει η συζήτηση για την υπόθεση αυτή. Επιπλέον, προγραμματίζεται έκτακτη συνεδρίαση της επιτροπής στις 23 και 24 Μαΐου, αλλά δεν είναι σαφές αν το θέμα θα συζητηθεί μία από αυτές τις ημέρες.

Δείτε το βίντεο εδώ :

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση