ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

«Κωνσταντίνου και Ελένης»: Στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες η δημοφιλής σειρά

Η μεγάλη ανακοίνωση του Χάρη Ρώμα.

Μαρία Καραμάνου

Ο Χάρης Ρώμας σε αποκαλυπτική συνέντευξη του μίλησε τόσο για την υποψηφιότητα του στις δημοτικές εκλογές του Δήμου Χαλανδρίου, αλλά και για τη μεγάλη επιτυχία της σειράς Κωνσταντίνου και Ελένης που παίζει σε επανάληψη μέχρι και σήμερα. 
 
Μέσα στις δηλώσεις του τόνισε ότι,«Με το “Κωνσταντίνου και Ελένης” μείναμε διαχρονικοί κάποιοι από εμάς, ιδιαίτερα εγώ με την Άννα Χατζησοφιά μπήκαμε και στο Γκίνες για την non stop επαναληπτικότητα του σίριαλ. Αυτό είναι και ένα μεγάλο παράσημο. Τότε ήταν φόβος, ότι δηλαδή θα καταναλωθούμε σε αυτό και “θα είμαστε για πάντα εγώ γκαρσόνα και εσύ Κατακουζήνα” μού έλεγε η Ελένη Ράντου».
 
Για την προσωπική του ζωή, αναφέρθηκε στο τι σημασία έχει ο έρωτας για εκείνον και πόση σημασία έχει στη ζωή του. Τα λεγόμενα του ήταν, «Έχει παίξει μεγάλο ρόλο στη ζωή μου. Όταν είσαι καλλιτέχνης κιόλας φαντάζομαι πως έχεις μια επιρρέπεια στο να δίνεσαι συναισθηματικά, να ερωτεύεσαι και να σε ερωτεύονται γιατί είναι πιο εύκολο να γίνεις αντικείμενο του πόθου όταν είσαι πολύ προβαλλόμενος. Έχει πέσει και στα πατώματα».
 
Συμπληρωματικά, σχολίασε ΄΄οτι, «Όταν σε προδίδουν κάποιοι άνθρωποι, οπωσδήποτε σου δημιουργούν ένα συναισθηματικό κενό. Αυτό μπορεί να λειτουργήσει αλλά για λίγο».
 
Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του εδώ :
 
ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Χάρης Ρώμας  |  news  |  celebs  | 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS