ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτρης Ξύστρας

Η γνωστοποίηση της δυσάρεστης είδησης.

Φτωχότερος ο καλλιτεχνικός κόσμος της Κύπρου αφού όπως γνωστοποιήθηκε την Τετάρτη 26 Απριλίου έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο αγαπημένος ηθοποιός Δημήτρης Ξύστρας.

Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, με διάφορους γνωστούς του να τον αποχαιρετούν μέσα από τα ποστ του.

Όπως αναφέρεται σε ανάρτηση της σελίδας Κύπριοι Ηθοποιοί, ο Δημήτρης Ξύστρας γεννήθηκε στον Άγιο Επίκτητο Κερύνειας και σπούδασε στη Δραματική Σχολή Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν. Στο Θέατρο του Κουν κάνει και τη πρώτη του επαγγελματική εμφάνιση. Συναντάμε το όνομα του στο έργο του Δημήτρη Κεχαίδη «Το πανηγύρι» τη σεζόν 1981-83 στο Θέατρο Βεάκη, με τη Λαϊκή Σκηνή σε σκηνοθεσία Γιώργου Λαζάνη, στο ρόλο του φαντάρου. Το 1982 θα βρεθεί στην Επίδαυρο με το Θέατρο Τέχνης στην «Ορέστεια» του Αισχύλου, συμμετέχοντας στο χορό σε σκηνοθεσία Καρόλου Κουν. Παίχτηκαν και τα τρία μέρη της τριλογίας χωρίς διάλειμμα. Με την επιστροφή του στη Κύπρο το 1984 συμμετέχει στο Θεατρικό έργο «Η όπερα της πεντάρας» με το ΘΟΚ σε σκηνοθεσία Νίκου Χαραλάμπους.

Ο Δημήτρης Ξύστρας έχει συμμετάσχει σε πληθώρα σειρών καθώς και σε πολλές θεατρικές και κινηματογραφικές παραγωγές, με τον ίδιο να γίνεται ιδιαίτερα δημοφιλής με τον ρόλο του στην σειρά "Βουράτε Γειτόνοι".

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X