ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Αυτή είναι η εκτός γάμου κόρη του πρίγκιπα Αλβέρτου του Μονακό

Ο λόγος για την Jazmin Grace Grimaldi.

newsroom must

Το όνομά της είναι Jazmin Grace Grimaldi και στο αίμα της κυλά βασιλικό αίμα, καθώς είναι η κόρη του πρίγκιπα Αλβέρτου του Μονακό, το πρώτο από τα δύο παιδιά που απέκτησε ο γιος του Πρίγκιπα Rainier και της Grace Kelly εκτός γάμου, στα νεανικά του χρόνια.

Η ίδια, πλέον είναι 29 ετών και ζει στην California των ΗΠΑ, με δεδομένο ότι ο πατέρας της ποτέ δεν παντρεύτηκε τη μητέρα της, Tamara Rotolo, δεν βρίσκεται στην σειρά διαδοχής για το θρόνο. Όμως κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει τη συγγένεια με την πριγκιπική οικογένεια, δεδομένης μάλιστα και της ομοιότητάς της με την γιαγιά της, Grace Kelly.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by JazminGraceGrimaldi (@jazmingrimaldi)

Η Jazmin, γεννήθηκε στις 4 Μαρτίου 1992, στο Palm Springs, καρπός του σύντομου έρωτα του πρίγκιπα, και της Αμερικανίδας σερβιτόρας. Οι δύο είχαν γνωριστεί σε ένα τουρνουά τένις στη Γαλλική Ριβιέρα, όπου η Rotolo έκανε τις διακοπές της. Ο Αλβέρτος τότε την κάλεσε να τον συνοδεύσει σε ένα πάρτι και για τις επόμενες 2 εβδομάδες ήταν αχώριστοι.

Η σχέση τους τελείωσε με το πέρας των διακοπών, όπου λίγο αργότερα ανακάλυψε την εγκυμοσύνη της. Φυσικά, αποφάσισε να κρατήσει το παιδί, μεγαλώνοντάς την μόνη της, -μιας και στο μεταξύ είχε χωρίσει οριστικά με τον μέχρι πρότινος σύντροφό της, David Schumacher. Ενώ ένα χρόνο μετά, ενημέρωσε τον πρίγκιπα για την ύπαρξή της, αναγκάζοντάς τον να υποβληθεί σε τεστ πατρότητας.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by JazminGraceGrimaldi (@jazmingrimaldi)

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση