ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: hot pink blazer, στενό jean και μποτάκια σε animal print
 

Χάρης Παπαθεοχάρους: Η Χριστιάνα γράφει ιστορία στην τηλεόραση

Ο Χάρης Παπαθεοχάρους άρχισε να εργάζεται στην τηλεόραση από 16 χρονών, στην καλοκαιρινή εκπομπή του Σίγμα «Alive»

Παύλος Χατζηλοΐζου

Ο νεαρός δημοσιογράφος, ο οποίος συμμετέχει στο «Με Αγάπη Χριστιανά» (καθημερινά, 15.30-17.30, Αlpha), αποκαλύπτει το μυστικό της επιτυχίας της εκπομπής και μιλάει για την τηλεόραση στη μετά κορωνοϊό εποχή

Είσαι σταθερή αξία στο «Με αγάπη Χριστιάνα» του Alpha. Πώς αισθάνεσαι για τη συμμετοχή σου στην εκπομπή;
Τα τελευταία πέντε χρόνια που είμαι μέρος της εκπομπής δούλεψα και δουλεύω πολύ για να έχω εξέλιξη και πιστεύω ότι αυτό φάνηκε μέσα στα χρόνια! Αισθάνομαι, λοιπόν, πολύ ωραία που συμμετέχω στο «Με αγάπη Χριστιάνα» και είμαι δίπλα στη Χριστιάνα Αριστοτέλους!

Τι σχόλια εισπράττεις από τους τηλεθεατές;
Κατ’ αρχάς, το ότι με αναγνωρίζουν και αμέσως χαμογελούν με κάνει πολύ χαρούμενο. Αλλά θέλω να σου πω ότι μου λένε για τα πάντα, από κουσκούς μέχρι και στυλιστικές συμβουλές, αλλά και συμβουλές για τα ερωτικά μου!

Τι είναι αυτό που κάνει την εκπομπή να ξεχωρίζει από ανταγωνιστικά προγράμματα;
Η Χριστιάνα Αριστοτέλους γράφει ιστορία στην κυπριακή τηλεόραση. Νομίζω ότι μόνο και μόνο ο τρόπος που παρουσιάζει την εκπομπή την κάνει ξεχωριστή, αλλά επίσης η ομαδικότητα που υπάρχει και ο χώρος που δίνει στους συνεργάτες της, κάνουν την εκπομπή να ξεχωρίζει!

Παρακολουθείς τις εκπομπές που βρίσκονται απέναντι;
Όσο κι αν ακούγεται περίεργο, παρακολουθώ τα πάντα στην τηλεόραση και τις εκπομπές που βρίσκονται απέναντι και πριν και μετά από μας. Θέλω να ξέρω και να έχω άποψη για την τηλεόραση! Αγαπώ την τηλεόραση!

Σε ενδιαφέρει ο ανταγωνισμός ή είναι κάτι που δεν σε αφορά;
Με ενδιαφέρει να πηγαίνουμε εμείς καλά και να έχουμε εξέλιξη! Φυσικά και θέλω να πηγαίνει η εκπομπή καλά, αλλά ο χειρότερος ανταγωνιστής μας είναι ο κακός μας εαυτός!

Θα είσαι και του χρόνου στο «Με αγάπη Χριστιάνα»;
Δεν μπορώ να σου απαντήσω με σιγουριά! Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι θα ήθελα να είμαι και του χρόνου δίπλα στη Χριστιάνα, αλλά θα ήθελα να δοκιμάσω κι άλλα πράγματα στην τηλεόραση!

Θα υπάρξουν αλλαγές στην εκπομπή για τη νέα σεζόν;
Φυσικά και θα υπάρξουν αλλαγές στην εκπομπή, αλλά δεν έχω κάποια ενημέρωση ακόμη!

Η τηλεόραση δεν έμεινε ανεπηρέαστη από την πρόσφατη πανδημία. Με ποιους τρόπους πιστεύεις ότι ο κορωνοϊός άγγιξε τον ψυχαγωγικό τομέα;
Στην αρχή της πανδημίας όλοι θέλαμε να ενημερωθούμε και να μάθουμε όσα περισσότερα μπορούμε για τον κορωνοϊό, αυτό κάναμε κι εμείς μέσα από την εκπομπή μας, αν και ήμασταν η μόνη ψυχαγωγική εκπομπή που έμεινε στον αέρα εκείνη την περίοδο. Σιγά-σιγά, όμως, μετά νιώθαμε κι εμείς ότι ο κόσμος ήθελε λίγο να ξεχαστεί και να ψυχαγωγηθεί. Νομίζω ότι όλο αυτό που έχουμε περάσει έκανε τους ανθρώπους να καταλάβουν πόσο σημαντική είναι η ψυχαγωγία.

Θεωρείς ότι θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές στο μοντέλο της τηλεοπτικής ψυχαγωγίας;
Θεωρώ ότι είμαστε σε ένα κομβικό σημείο σε ό,τι έχει να κάνει με την ψυχαγωγία στην κυπριακή τηλεόραση. Είμαστε σε ένα πολύ καλό σημείο, ώστε να γίνει η μετάβαση σε ακόμα πιο ποιοτική και ψαγμένη ψυχαγωγία!

Προσωπικά, πώς βιώνεις την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί λόγω του COVID-19;
Η αλήθεια είναι ότι ήμουν από τους τυχερούς που πήγαιναν στη δουλειά τους κανονικά και στην τηλεόραση και στο ραδιόφωνο, έτσι αυτές οι ώρες που έλειπα από το σπίτι με έκαναν να νιώθω λίγο καλύτερα, αλλά γενικότερα συνειδητοποίησα πάρα πολλά πράγματα, τι θέλω να κάνω στη δουλειά μου, ποιοι είναι οι πραγματικοί μου φίλοι και πόσο πολύ μου λείπει η οικογένειά μου!

Τι μαθήματα πιστεύεις ότι μπορούμε να αντλήσουμε από αυτήν την κατάσταση;
Κατ’ αρχάς, δεν ξέρω αν θα αντλήσουμε όλοι μαθήματα από αυτή την κατάσταση. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βγούμε όλοι πιο συνειδητοποιημένοι και πιο δυνατοί, ξέροντας φυσικά τι θέλουμε από τη ζωή μας.

Πηγή: Τηλεώρες

INTERVIEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X