ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φαρδύ πουκαμισο, αθλητικό κολάν και sneakers
 

Ο Σωτήρης και ο Δήμος μάς μιλούν για το νέο μενού του talk of the town εστιατορίου, MET

Τα πρόσωπα πίσω από το MET μάς μιλούν με αφορμή το νέο μενού του talk of the town εστιατορίου της πρωτεύουσας.

Μετά το πρόσφατο δείπνο στο εντυπωσιακό Met, τη νεά αll day casual dining brasserie στο κέντρο της Λευκωσίας, όπου κάποιος μπορεί να πάει χαλαρά για ποτό ή καφέ και παράλληλα να απολαύσει το φαγητό του, ζητήσαμε από τους Σωτήρη Φασουλή και Δήμο Ανδρεόπουλο να μας μυήσουν στις νέες γεύσεις που έφερε η νέα σεζόν αλλά και να μας αποκαλύψουν τυχόν εκπλήξεις που ετοιμάζουν. Ευτυχώς για εμάς, άνοιξαν με ευκολία τα χαρτιά τους!

Νέα σεζόν και νέο μενού στο MET…
Ο βασικός λόγος που αποφασίσαμε να αλλάξουμε το μενού μας, είναι για να τελειοποιηθεί. Θέλαμε να διαμορφώσουμε το μενού με βάση τις ανάγκες, αλλά και τις προτιμήσεις μας, αλλά και φυσικά με τη νέα σεζόν να βρίσκεται ήδη εδώ, νιώθαμε ότι μια αναβάθμιση και ανανέωση, με βάση φυσικά και τις ανάγκες των πελατών μας και των γεύσεων που επιθυμούν, ήταν ιδανική.

Ποιος είναι ο chef πίσω από το νέο μενού του ΜΕΤ;
Τη νέα όψη του μενού μας επιμελήθηκε ο executive chef του Olio, Κώστας Δολιανίτης.

Έχει αλλάξει εξολοκλήρου το μενού του ΜΕΤ ή κρατήσατε κάποια πιάτα που πρόλαβαν ήδη να αγαπηθούν;
Κρατήσαμε κάποια αγαπημένα πιάτα στα οποία ο κόσμος ήδη έδειξε την προτίμησή του από την πρώτη στιγμή. Εννοείται, άλλωστε, ότι ο κόσμος είναι ένας σημαντικός παράγοντας, αλλά ταυτόχρονα είναι και το κίνητρο για να αναβαθμιζόμαστε συνεχώς.

Υπάρχει κάποια ιδιαιτερότητα στο νέο μενού του MET στην οποία αξίζει να σταθούμε; Έχετε αγαπημένα πιάτα;
Η ποιότητα του φαγητού, αν και δεν θα το λέγαμε ιδιαιτερότητα καθώς για εμάς είναι βασική προϋπόθεση, είναι η εξαιρετική ποιότητα που αποζητούμε. Η αλήθεια είναι πως δεν μπορούμε να διαλέξουμε ένα αγαπημένο πιάτο, καθώς το κάθε ένα είναι ξεχωριστό, όπως και οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούμε. Μια δοκιμή νομίζουμε θα σας πείσει.

Τι άλλες σκέψεις κάνετε σε σχέση με το μενού σας; Ίσως η προσθήκη ενός brunch για τα σαββατοκύριακα;
Το brunch είναι ένα κομμάτι του MΕΤ το οποίο τώρα ξεκινά, με τη νέα σεζόν, και ελπίζουμε να το αγαπήσετε και αυτό. Δεν θα είναι το ordinary brunch, αλλά θα προσέξετε ότι έχουμε προσθέσει και σε αυτό τον χαρακτήρα του ΜΕΤ. Ξεκινάμε λοιπόν με brunch, τα σαββατοκύριακα, αρχίζοντας από το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου. 

Πάντως, είστε όλο εκπλήξεις. Τι άλλο να αναμένουμε;
Βλέπουμε μια δυνατή σεζόν να καταφθάνει. Στόχος μας είναι ο κόσμος να απολαμβάνει μοναδικές εμπειρίες στο ΜΕΤ, είτε αυτές είναι ένα απλό δείπνο είτε ένα απογευματινό event με cocktails και μουσική, καθώς δημιουργείται μια όμορφη ατμόσφαιρα όπου ο κόσμος μας, αλλά φυσικά και εμείς, είμαστε ευχαριστημένοι. Μην ξεχνάτε πως το ΜΕΤ δημιουργήθηκε ώστε ο κόσμος εδώ να απολαμβάνει τον χρόνο του με χαλαρή διάθεση, σε ένα ευχάριστο περιβάλλον, με μοναδικές γεύσεις και ένα ξεχωριστό casual dining experience.


Μάθετε περισσότερα για το νέο αυτό εστιατόριο της Λευκωσίας μέσω Facebook και Instagram

INTERVIEWS: Τελευταία Ενημέρωση