ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: γυμανστικό κολάν, απλό tee, blazer και sneakers
 

Ο Ανδρέας Δράκος μάς μεταφέρει τα vibes του Barel Live Clubbing

Μιλήσαμε με τον ιδιοκτήτη και μάνατζερ του πετυχημένου μαγαζιού νυχτερινής διασκέδασης στον Στρόβολο.

Δέσποινα Άσπρου

Λένε πως κάθε μαγαζί έχει την δική του ιστορία και το Barel Live Clubbing είναι σίγουρα ένα από αυτά. Η δημοφιλία του μαγαζιού και η διαπίστωση πως πρόκειται για ένα από τα πιο fresh νυχτερινά κέντρα διασκέδασης του τόπου μας, αποδεικνύουν ακριβώς αυτό, και όχι μόνο. Το hashtag του, άλλωστε, #πρέπεινατοζήσεις, κάθε άλλο παρά τυχαίο είναι.

Μετρώντας πάνω από δεκαπέντε χρόνια στον χώρο της διασκέδασης, ο ιδιοκτήτης και μάνατζερ του μαγαζιού, Ανδρέας Δράκος, μίλησε στο must και μάς μετέφερε τα vibes που επικρατούν, δίνοντάς μας μάλιστα μερικές γεύσεις από τα άδυτα της νυχτερινής ζωής. 

Το πρώτο πράγμα που μαθαίνεις συνομιλόντας μαζί του είναι η ισχυρή του πεποίθηση πως το τελικό αποτέλεσμα είναι απλώς ένα "ελάχιστο" κομμάτι αυτού που συμβαίνει καθημερινά, ενώ τα μυστικά συστατικά της επιτυχίας, πέρα από αρκετά άλλα τα οποία προτιμά να μην αποκαλύψει, είναι η ομαδικότητα, το πάθος και η διαρκής προσπάθεια και ενημέρωση.

Από τα πρώτα κιόλας λεπτά που βρίσκεσαι στο μαγαζί, διαπιστώνεις εύκολα πως πρόκειται για έναν μοντέρνο χώρο, με αέρα αθηναϊκής πίστας, ποιοτικό φαγητό και καλή οπτική. “Η εξέλιξη και η κοινωνία τρέχουν σε πολύ γρήγορους ρυθμούς, οπότε παρατηρώντας μαζί με τους συνεταίρους μου τι είναι αυτό που σήμερα θέλει ο κόσμος, δημιουργήσαμε ένα νέο concept", παραδέχεται ο ίδιος αναφερόμενος στην αλλαγή του μαγαζιού, ενώ δίνει την υπόσχεση να προσφέρει ακόμη περισσότερες αλλαγές με απώτερό του στόχο ο κόσμος να περνάει καλά.

Επιστρέφοντας πίσω στον χρόνο, θυμηθήκαμε τα Βαρελάδικα της Λακατάμιας που ως γνωστό, η έμπνευσή τους πήγαζε από τις “μυστήριες και περιθωριακές" ταβέρνες της Ελλάδας του ‘70, χωρίς όμως αυτά να έχουν τίποτα το περιθωριακό και το αντιστασιακό. Επρόκειτο για ένα από τα πιο γνωστά στέκια του νησιού, με καλό φαγητό και live μουσική μέχρι το πρωί που για αρκετά χρόνια πρόσφερε αξέχαστες νύχτες διασκέδασης, διατηρώντας την αύρα της παλιάς, κλασικής ταβέρνας. Αναπολώντας το παρελθόν, μιλήσαμε και για την εξέλιξη της διασκέδασης στο νησί μας, με τον ίδιο να θυμάται πως την περίοδο που ξεκίνησε να εργάζεται βράδυ ως πορτιέρης έπαιζαν τρία με τέσσερα ελληνικά κομμάτια.

Μέσα στα χρόνια, η μουσική άλλαξε, με το 2013 να είναι για τον ίδιο χρονιά - σταθμός, καθώς τότε στραφήκαμε προς την ελληνική μουσική. Σε σύγκριση με τα ορθάδικα του ‘90 και του 2000, παραδέχεται πως σήμερα η διασκέδαση έχει διαφοροποιηθεί τρομερά, με βασικό στοιχείο το ότι στο παρελθόν έπρεπε να μπούμε μέσα σε ένα μαγαζί για να δούμε τι συμβαίνει, ενώ σήμερα ο κάθε ένας μπορεί να πάρει όσες γεύσεις θέλει μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτή την στιγμή, μάλιστα, κατά τον ίδιο, ο κόσμος διασκεδάζει περισσότερο από ποτέ, αφού η πανδημία έκανε τους πάντες να αντιληφθούν το πόσο λατρεύουν την διασκέδαση και τον χορό.


Η house band των Βαρελάδικων με τους Βαγγέλη Πρώιμο, Σοφία Πρωίμου και Εύη Χαραλάμπους σας παρασύρουν κάθε Παρασκευή και Σάββατο σε ένα ατελείωτο πάρτι χωρίς όρια.  

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί όσα μάς είπε ο Ανδρέας Δράκος.

 

INTERVIEWS: Τελευταία Ενημέρωση

Ilona Garamvolgyi: From zero to hero

Ilona Garamvolgyi: From zero to hero

«Εγώ τότε μόνη στην Κύπρο έμεινα κυριολεκτικά στον δρόμο… δεν ήταν λίγες οι νύχτες που κοιμήθηκα ...
Ριάνα Στυλιανού
 |  INTERVIEWS