ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Bodycon φόρεμα με λεπτές τιράντες και wedges πλατφόρμες.
 

Ο Α. Ταραμουντάς, ο Α. Αναστασίου και η Ν. Μακρυγιάννη μάς μιλούν για την εκπομπή τους και όχι μόνο

Όσα αποκάλυψαν για το «Όλα στον αέρα»

Της Μαριάννας Καραβαλή

Σε μια περίοδο με καταιγιστική επικαιρότητα, μια απογευματινή ψυχαγωγική εκπομπή ξεχωρίζει, γιατί οι συντελεστές της έχουν ξεκάθαρη εικόνα για το τι κάνουν και τι θέλουν να προσφέρουν στους τηλεθεατές. Ο Αλέξανδρος Ταραμουντάς, ο Ανδρέας Αναστασίου και η Ντόρα Μακρυγιάννη μας μιλάνε για το «Όλα στον αέρα», την απογευματινή εκπομπή του ΡΙΚ1 και απαντάνε αν πέτυχαν τον σκοπό που τους ένωσε στο πλατό. 

Τρεις και κάτι μήνες στον αέρα, οι τρεις σας, με το «Όλα στον αέρα» και βρήκαμε την τέλεια αφορμή για συνέντευξη! Πώς σας βρίσκει, τον καθένα προσωπικά αλλά και ως ομάδα, το πρώτο τρίμηνο της εκπομπής; Πώς είναι τώρα, σε σχέση με την αρχή της σεζόν;
Αλέξανδρος: Μπορεί να έχουν περάσει τρεις μήνες και κάτι άλλα η δημιουργικότητα ποτέ δεν σταματά. Προσωπικά, με βρίσκεις σε μια πιο χαλαρή φάση τώρα, μετά από τρεις μήνες άγχους και κούρασης, μιας και πάντα οι πρώτοι μήνες είναι πιο έντονοι, μέχρι να βρούμε όλοι τα «πατήματα» μας... 

Ανδρέας: Με τον Αλέξανδρο είχαμε δοκιμαστεί και πέρσι και η συνεργασία μας ήταν εξαιρετική, αλλά με την ένταξη της Ντόρας στην ομάδα, κάναμε restart. Φέτος έχουμε επίσης διαφορετική ομάδα και πίσω από τις κάμερες, στο τιμόνι της σκηνοθεσίας και παραγωγής, που είναι ο Μιχάλης Ασιήκκας και η Βούλα Αντωνίου. Όσο περνά ο καιρός βρίσκουμε τα πατήματά μας και δένουμε όλο και περισσότερο. Προσωπικά με βρίσκεις πολύ πιο ώριμο και συνειδητοποιημένο, αφού πήρα τον χρόνο μου να σκεφτώ, να πάω πίσω να δω τι πήγε σωστά και τι λάθος την περσινή χρονιά, για να μπορώ να συνεχίσω με καθαρό μυαλό  στη δεύτερη σεζόν.

Ντόρα: Εγώ, σκεφτόμουνα μόλις τις προηγούμενες μέρες, ότι τώρα αρχίζω να συνειδητοποιώ αυτό που συμβαίνει. Οι πρώτοι δύο μήνες ήταν λίγο... μηχανικοί, ήταν περίοδος προσαρμογής. Μετρούσα πολύ τα λόγια μου και ήμουν ιδιαίτερα συγκρατημένη. Τώρα άρχισα να χαλαρώνω και να το απολαμβάνω. Τελειώνει η εκπομπή και ανυπομονώ για την επόμενη!

Η ιδέα που σας ένωσε στο «Όλα στον αέρα» ήταν να δημιουργηθεί μια νεανική, φρέσκια παρέα, που να κρατά συντροφιά τα απογεύματα στους τηλεθεατές. Τι είναι αυτό που σας ενώνει, ως ομάδα, και τι ξεχωριστό φέρνει ο καθένας στην εκπομπή; 
Αλέξανδρος: Αυτό που μας ενώνει είναι η ομαδικότητα και ο αυθορμητισμός μας… Αν και εμένα ο αυθορμητισμός με διακατέχει σε μεγαλύτερο βαθμό -είμαι ο... άτακτος της παρέας- ο Ανδρέας είναι ο οργανωτικός της ομάδας και το πνεύμα της λογικής και οι συμβουλές και οι εισηγήσεις του είναι σημαντικό κομμάτι της «σκαλέτας», καθημερινά. Η Ντόρα είναι η θετική ενέργεια της παρέας που πολλές φορές λειτουργεί σαν οξυγόνο στο άγχος και στην πίεση μιας καθημερινής εκπομπής.

Ανδρέας: Κι εγώ θα συμφωνήσω πως αυτό που μας ενώνει σαν ομάδα είναι ο αυθορμητισμός μας! Άλλα το πιο σημαντικό είναι ότι ο κάθε ένας από εμάς είναι δυνατός και σε άλλο σημείο κι έτσι αλληλοσυμπληρωνόμαστε. Ο Αλέξανδρος είναι παρορμητικός, εύστροφος και με χιούμορ. Με την εμπειρία που έχει στην τηλεόραση βοηθά εμένα και την Ντόρα να αποφεύγουμε λάθη. Είναι πάντα τόσο ήρεμος, που είναι σε θέση να αντιμετωπίζει ό,τι συμβαίνει, την ώρα που συμβαίνει. Η Ντόρα, από την άλλη, είναι η γυναικεία ματιά και αυτή που μας επαναφέρει στην πραγματικότητα, αλλά ταυτόχρονα φέρνει μαζί της φρέσκο αέρα! Τώρα για εμένα, προσπαθώ να προσφέρω στην ομάδα την διαφορετική ματιά -συνηθίζουν να μου λεν ότι διαλέγω τον πιο δύσκολο δρόμο για να κάνω μια δουλειά, αλλά αυτό είναι και πολύ πιο δημιουργικό για μένα! Επίσης, φέτος έχω τα δικά μου ένθετα στην εκπομπή για την ιστορία της κυπριακής τηλεόρασης, αλλά και διαφορετικές συνεντεύξεις με ανθρώπους που έχουν κάτι να πουν μέσα στο αυτοκίνητο του «Όλα στον αέρα». Εκτός αυτού, την φετινή σεζόν προσθέσαμε και το «Παιχνίδι του Ανδρέα» και έτσι προσφέρουμε στους τηλεθεατές δώρα με ένα διασκεδαστικό τρόπο.     

Ντόρα: Εγώ θα έλεγα πως πέρα από τον αυθορμητισμό, μας ενώνει η αγάπη και η όρεξη για αυτό που κάνουμε. Ο Αλέξανδρος έχει απίστευτη ευστροφία. Δίνει λύσεις σε ό,τι ξαφνικό προκύπτει και αυτό σε κάνει να νιώθεις ασφάλεια ότι όλα θα πάνε καλά. Ο Αντρέας φέρνει τις απεριόριστες γνώσεις που έχει, το ταλέντο και την ηρεμία στην ομάδα. Εγώ θέλω να πιστεύω ότι έφερα ένα χαμόγελο και όμορφη διάθεση. 

Ποιο ρόλο έχουν, πιστεύετε, οι απογευματινές εκπομπές; Τι είναι αυτό που τις κάνει να είναι δημοφιλείς στους τηλεθεατές, σε όποια χώρα κι αν προβάλλονται;
Αλέξανδρος: Είναι η χαλάρωση για τον κόσμο που επιστρέφει από την δουλειά, η παρέα για τον απογευματινό καφέ τους, η ξεκούραση από τα προβλήματα της καθημερινότητας...

Ανδρέας: Κι έγω έτσι το βλέπω. Οι απογευματινές εκπομπές είναι η ώρα που θα αποφορτιστείς από μια δύσκολη μέρα στην δουλειά, από τις δουλειές στο σπίτι και από οτιδήποτε σε προβληματίζει. Είναι σαν να έχεις καθημερινό ραντεβού για καφέ με φίλους!

Ντόρα: Έχουν τον ρόλο της ψυχαγωγίας και της χαλάρωσης! Οφείλουν να σε χαλαρώσουν, να μην σου μεταφέρουν προβλήματα και σκοτούρες, χωρίς παρόλα αυτά να μην αντιλαμβάνονται τι γίνεται γύρω μας. 

Ποια στοιχεία έχει η δική σας εκπομπή που την κάνουν να ξεχωρίζει;
Αλέξανδρος: Πιστεύω ότι σημαντικό ρόλο παίζει η ενέργεια αλλά και τα θέματα που αναπτύσσουμε. Φυσικά ο αυθορμητισμός είναι κάτι το οποίο αγάπησαν οι τηλεθεατές. Είναι σημαντικό, ο τηλεθεατής κλείνοντας την τηλεόρασή του, να νιώθει ότι του έχουμε φτιάξει τη διάθεση.

Ανδρέας: Εμείς στο καθημερινό μας ραντεβού με τους τηλεθεατές, στις 15:30, φτιάχνουμε τον καφέ που προανέφερα και προσφέρουμε όλη μας την θετική ενέργεια για να περάσουμε καλά. Μαζί μας είναι η ώρα που θα ακούσεις ανάλαφρες ειδήσεις -τα άσχημα, άλλωστε, τα βλέπουμε και τα ακούμε από πρωί παντού από ενημερωτικές εκπομπές και social media. Εμείς, θα σχολιάσουμε παρέα τα όμορφα, τα περίεργα και τα διαφορετικά από όλο τον κόσμο. Είναι η ώρα που θα δεις ενδιαφέρουσες συζητήσεις με ειδικούς, αλλά παράλληλα θα κερδίσεις και δώρα παίζοντας διασκεδαστικά παιχνίδια.

Ντόρα: Εγώ θα προσθέσω ότι αυτό που κάνει τη δική μας εκπομπή να ξεχωρίζει είναι η αλήθεια μας. Αυτοί που βλέπετε, αυτοί είμαστε -με τα καλά και τα κακά μας, με τα προτερήματα και τα ελαττώματα μας.  

Ποιοι οι στόχοι σας απ’ εδώ και πέρα, μέχρι το τέλος της σεζόν; 
Αλέξανδρος: Αυτό που είπα και πριν, να περνάμε εμείς και οι τηλεθεατές όμορφα. Επίσης, να μην χάσουμε την δημιουργικότητα και την όρεξή μας να προσφέρουμε στους τηλεθεατές μια ποιοτική εκπομπή. 

Ανδρέας: Θέλουμε να γινόμαστε καθημερινά καλύτεροι. Να συνεχίσει ο καθένας στο κομμάτι του να δίνει όλη του την ενέργεια, για να προσφέρουμε στον κόσμο ένα όμορφο απόγευμα. Είναι υπέροχο να νιώθεις ότι γίνεσαι ο φίλος, το παιδί ή το εγγόνι που θα ήθελε να έχει κάποιος που σε βλέπει από μια οθόνη τηλεόρασης κι ας είναι πολλά χιλιόμετρα μακριά.

Ντόρα: Θέλουμε να συνεχίσουμε να χτίζουμε αυτό που αρχίσαμε. Κάναμε αρκετό κόπο και απορρίψαμε πάρα πολλά πράγματα μέχρι να βρούμε την φόρμουλα που μας ταιριάζει. Τώρα θα επενδύσουμε πάνω σε αυτά και θα τα βελτιώσουμε χωρίς όμως να αποκλείσουμε και κάποιες καινούργιες ενότητες που μπορεί να σκαρφιστούμε.   

INTERVIEWS: Τελευταία Ενημέρωση