ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: maxi leather φούστα, polo top και kitty heels
 

Νάντια Μπουλέ: «Πολλές γυναίκες ταυτίζονται με τη Τζένη»

Η Νάντια Μπουλέ, που γνωρίσαμε μέσα από διάφορες εκπομπές, κάνει τον πρώτο της τηλεοπτικό ρόλο

ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΝΝΑΣ ΚΑΡΑΒΑΛΗ

Η Νάντια Μπουλέ, που γνωρίσαμε μέσα από μουσικές εκπομπές, lifestyle εκπομπές, πρωινό, τηλεπαιχνίδια, τηλεοπτικά σόου, κάνει τον πρώτο της τηλεοπτικό ρόλο στην «Αγγελική». Υποδύεται τη Τζένη, ένα δύσκολο ρόλο, που κάλλιστα θα μπορούσαμε να κατακρίνουμε, όμως, χάρη σ' εκείνη έγινε πιο ανθρώπινη. Τι λέει η ίδια γι' αυτό και όλα όσα συμβαίνουν στη σειρά;

Είχες χρόνια να κάνεις τηλεόραση και επέστρεψες φέτος με τη σειρά του Alpha «Αγγελική». Τι ήταν αυτό που σε έκανε να επιστρέψεις στη μικρή οθόνη και γιατί πήρε τόσο χρόνο αυτή η επιστροφή;
Το βασικό ήταν το κομμάτι των ανθρώπων που συνθέτουν αυτή τη δουλειά - και μπροστά από τις κάμερες και πίσω. Πρόκειται για την ίδια ομάδα που έχει κάνει το «Έρωτας μετά», με επικεφαλής τον Στέφανο Μπλάτσο στη σκηνοθεσία, που την βρήκα μια υπέροχη δουλειά. Γι’ αυτό και έδειξα ενδιαφέρον από την πρώτη στιγμή για την «Αγγελική». Μετά, όταν έμαθα και από ποιους ηθοποιούς θα αποτελείται το καστ, ένιωσα ότι ήθελα να είμαι μέρος αυτής της ομάδας. Αυτός ήταν ο βασικός λόγος: Ένιωσα ασφαλής μέσα στην ομάδα των ανθρώπων.

Ήξερες για τι είδους σειρά επρόκειτο όταν σου είχε γίνει η πρόταση; Σου είχαν μιλήσει για την υπόθεση, για τον ρόλο που κλήθηκες να παίξεις;
Ναι, βέβαια. Μου άρεσε από την αρχή το σενάριο και η εξέλιξη της ιστορίας. Όσο για τον ρόλο, ναι μου τράβηξε το ενδιαφέρον η «Τζένη», γιατί είναι κόντρα ρόλος.

Και είναι και ο πρώτος σου στην τηλεόραση, αν δεν κάνω λάθος!
Ναι, η «Αγγελική» είναι το πρώτο σίριαλ που κάνω.

Πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα ένιωθες κάποια αγωνία, στρες, πίεση;
Αγωνία έχω πάντα, σε κάθε δουλειά, γιατί θέλω πάντα να δίνω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Εννοείται πως είχα στρες, αλλά δημιουργικό, όχι αυτό που σε παραλύει, αυτό που σε παρακινεί να δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό.

Τώρα πώς το αισθάνεσαι; Έχει φύγει αυτή η πίεση; Ή υπάρχει κάποιου άλλου είδους πίεση;
Τώρα δεν νιώθω καμία πίεση. Πηγαίνω με πολλή χαρά στα γυρίσματα. Έχουμε δεθεί με την ομάδα. Βέβαια, δυσκολίες υπήρξαν, όπως για παράδειγμα στην αρχή, που δεν γνώριζα πολύ καλά τους ανθρώπους με τους οποίους έπαιζα. Ήμουν ζευγάρι και με τον Γιώργο Χρυσοστόμου και με τον Ιωάννη Παπαζήση, που δεν γνώριζα καθόλου, και μου πήρε λίγο χρόνο να εξοικειωθώ μαζί τους.

Παίζεις τη Τζένη, που έχει δεσμό με δύο αδέρφια. Πώς εκλαμβάνεις εσύ αυτό τον ρόλο; Τι είναι η Tζένη για σένα, εκτός από κόντρα ρόλος, όπως είπες στην αρχή;
Η Τζένη είναι ένας τύπος γυναίκας που συναντάμε πολύ εκεί έξω. Έχουμε ζήσει κι εμείς στιγμές σαν αυτές που ζει η Τζένη και έχουμε φίλες ή ξέρουμε γυναίκες από το περιβάλλον μας που έχουν περάσει αυτό που περνάει η Τζένη - το να έχει μπλεχτεί με δύο ανθρώπους. Δύο ανθρώπους, με τον ένα να της προσφέρει ασφάλεια και τον άλλο να της προκαλεί ένα πολύ έντονο ερωτικό πάθος. Kαι νομίζω πως πολλές γυναίκες μπορούν να ταυτιστούν με το σημείο όπου ήταν με έναν άνθρωπο που τους έκανε είτε να νιώθουν ασφάλεια είτε ερωτικό πάθος, αλλά στην ουσία να μην ταίριαζαν. 

Άρα την καταλαβαίνεις, έχεις μπει στην ιδιοσυγκρασία της, καταλαβαίνεις τι μπορεί να περνάει μέσα της…
Φυσικά και την καταλαβαίνω και νομίζω πως όλες οι γυναίκες μπορούν να την καταλάβουν, άσχετα με το αν είχαν τα διλήμματα ή τις εμπειρίες που περιέγραψα πιο πάνω. Εντάξει, η περίπτωση της Τζένης είναι λίγο ιδιάζουσα για το γεγονός ότι έχουν προκύψει παράλληλα στη ζωή της δύο άντρες, που είναι και αδέρφια. Άσχετα, όμως, με αυτό νομίζω πως όλες μπορούμε να κατανοήσουμε πως πρόκειται για ένα κορίτσι μπερδεμένο συναισθηματικά, που έχει κολλήσει με έναν λάθος άνθρωπο γιατί υπάρχει έντονη ερωτική έλξη, αλλά ταυτόχρονα έχει και ανάγκη από έναν άνθρωπο που να της δίνει ασφάλεια και σιγουριά.

Ήταν δύσκολος ο ρόλος αυτός να τον αποδώσεις σωστά, ώστε να κατανοήσουμε, οι τηλεθεατές, τον ψυχισμό της και να μην την κατακρίνουμε;
Αυτό που είχα απ’ την πρώτη στιγμή στο μυαλό μου είναι να μην αποδώσω στερεοτυπικά αυτό τον χαρακτήρα. Ποτέ ένας άνθρωπος δεν είναι άσπρο ή μαύρο, υπάρχουν πάρα πολλές ενδιάμεσες αποχρώσεις. Δεν ήθελα απ’ την αρχή να την κατατάξουμε στην κατηγορία «προβληματική γυναίκα» ή έστω «προβληματισμένη γυναίκα». Γιατί έχει πολλά καλά στοιχεία - είναι μια πολύ δυναμική γυναίκα, ανεξάρτητη, επαγγελματίας, η οποία όμως στη συναισθηματική της ζωή είναι μπερδεμένη. Αυτό δε σημαίνει ότι είναι κακή. Σημαίνει ότι οι συνθήκες της ζωής της - και αυτό θα φανεί στα αμέσως επόμενα επεισόδια - είναι η αιτία που έχει και προβληματικές σχέσεις με τους άντρες. Και μιλάω για την προβληματική σχέση με το μπαμπά της.

Ποια νομίζεις θα ήταν η ιδανική εξέλιξη για τη Τζένη;
Ωραία ερώτηση… Κοίτα, αν ήταν φίλη μου θα της έλεγα να μην έχει σχέση ούτε με τον Στέφανο ούτε με τον Παύλο. Θα της έλεγα να απομακρυνθεί και απ’ τους δύο, να κάνει ψυχοθεραπεία, να κοιτάξει τα θέματά της, να ψάξει να βρει τις αλήθειες μέσα της, να βελτιώσει την αυτοπεποίθησή της και να συναναστραφεί με καλύτερες περιπτώσεις αντρών.

Νομίζεις θα το κάνει αυτό; Τι της επιφυλάσσει η συνέχεια;
Πολλά δεν μπορώ να σας πω, αλλά αυτό που μπορώ να πω είναι ότι τα προβλήματα σε σχέση με τον πατέρα της θα συνεχίσουν κι έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον αυτό, γιατί από αυτή τη σχέση θα κατανοήσουμε πολλές από τις επιλογές που έχει κάνει στη ζωή της - ειδικά σε σχέση με τους άντρες. Η ανατροπή, όμως, στην υπόθεση είναι ότι θα έχει μια πολύ μεγάλη κόντρα με την οικογένεια των Αργυρών, η οποία μέχρι τώρα την ήθελε πάρα πολύ ως μέλος της οικογένειας, αλλά πολύ σύντομα δεν θα την θέλουν πια. Θα έχει μια πολύ μεγάλη κόντρα με την Αθηνά κι αυτό θα επηρεάσει πολύ την πλοκή στη σειρά.

Είναι όντως μια ενδιαφέρουσα σειρά η «Αγγελική» και σίγουρα πολύ διαφορετική απ’ ό,τι έχεις κάνει μέχρι τώρα στην τηλεόραση - μουσικές εκπομπές, lifestyle εκπομπές, πρωινό, τηλεπαιγνίδια, τηλεοπτικά σόου…
Είναι αλήθεια αυτό και η μυθοπλασία είναι μια τηλεοπτική κατηγορία από μόνη της. Ήταν κάτι που ήθελα να κάνω από καιρό και παρά την αγωνία που ανέφερα στην αρχή, πλέον νιώθω πολύ καλά μέσα σε όλο αυτό.

Κωμωδία θα ήθελες να δοκιμάσεις κάποια στιγμή;
Μου αρέσει πάρα πολύ η κωμωδία κι επίσης μου αρέσει ο εαυτός μου μέσα σε αυτήν! Το καλοκαίρι, μέσα από την περιοδεία που κάναμε, που ανεβάσαμε τη «Θαυμαστή μπαλωματού» του Λόρκα που είναι κωμωδία και έκανα τη μπαλωματού, το απόλαυσα πάρα πολύ.

Αυτή την περίοδο τι άλλο κάνεις επαγγελματικό εκτός από την «Αγγελική»;
Ασχολούμαι με το wellb.gr, το site μου με ελληνικά βιολογικά και οικολογικά προϊόντα. Το θέατρο περνάει μια περίεργη φάση με τον κορωνοϊό, οπότε περιμένω να δω αν θα προχωρήσουν οι παραστάσεις μας ή όχι, καθώς όταν ξεκίνησε η καραντίνα ήμουν στο «Chicago», το οποίο από τότε μπήκε στο… pause.

Αλήθεια, πώς βιώνεις την κατάσταση με την πανδημία;
Είναι μια πολύ περίεργη κατάσταση. Στον κλάδο μάς έχει φέρει πολλές αλλαγές και ανακατατάξεις. Περνάει δύσκολα ο κλάδος μας, το βιώνουμε όλοι αυτό. Αυτό που με συγκινεί, ωστόσο, είναι η προσπάθεια που κάνουν όλοι - από τους παραγωγούς που προσπαθούν να ανεβάσουν παραστάσεις, από τους ηθοποιούς που προσαρμόζονται στα νέα πρακτικά και οικονομικά δεδομένα, μέχρι και τους τεχνικούς και τους ανθρώπους στα παρασκήνια. Όλοι προσπαθούμε, με τον τρόπο μας, να συνεχίσουμε τη δουλειά μας. Τα μέτρα ασφαλείας τηρούνται κατά γράμμα σε όλα τα θέατρα και το θέατρο αυτή τη στιγμή είναι ένας απ’ τους πλέον ασφαλείς τρόπους ψυχαγωγίας. Οι τέχνες είναι ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής όλων μας και αυτή την περίοδο πρέπει να τις στηρίξουμε.

 Πηγή: ΤΗΛΕΩΡΕΣ

INTERVIEWS: Τελευταία Ενημέρωση

Έλενα Λυσάνδρου: All eyes on her

Έλενα Λυσάνδρου: All eyes on her

Αυθεντική και γεμάτη αυτοπεποίθηση, η Έλενα Λυσάνδρου μάς μυεί στον δικό της κόσμο – ψηφιακό ...
Δέσποινα Άσπρου
 |  INTERVIEWS