ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φλοράλ αέρινο φόρεμα με βολάν και flip flop
 

Μαρίνος Κόνσολος: «Εξελίχθηκα στο ‘Έλα στη θέση μου’»

Του Ανδρέα Μαλάη

Ταλέντο, πείσμα και θέληση. Ο Μαρίνος Κόνσολος, ο τηλεοπτικός Αχιλλέας από το «Έλα στη θέση μου» στον Alpha, κάνει έναν απολογισμό της περασμένης σεζόν και μάς μιλά για όλα όσα θα δούμε στη συνέχεια. Τι τού λείπει από την Κύπρο και ποια προγράμματα ξεχωρίζει;

 Άλλη μια χρονιά «Έλα στη θέση μου». Τι καινούργιο σού έδωσε η χρονιά που πέρασε; 

Μέσα σε αυτά τα τρία χρόνια της σειράς είδα τον εαυτό μου να εξελίσσεται και ως καλλιτέχνη και ως άνθρωπο, που ήταν και το ζητούμενό μου! Κάθε χρόνο που περνάει πιστεύω ότι βγαίνω σοφότερος και λίγο καλύτερος κάθε φορά! Γνώρισα ανθρώπους ωραίους και δημιούργησα φιλίες, κάποιες από τις οποίες πιστεύω ότι θα κρατήσουν μια ζωή! 

Το γεγονός ότι η σειρά συνεχίζεται είναι και μια μορφή αναγνώρισης και δικαίωσης για τη δουλειά σας; 

Σίγουρα, το γεγονός ότι η σειρά συνεχίζεται για τέσσερα χρόνια δείχνει ότι ο κόσμος έχει ταυτιστεί και έχει αγαπήσει τους ήρωες! Η δουλειά που κάνουμε στο γύρισμα καθημερινά είναι πολύ μεγάλη και αρκετά απαιτητική! Οπότε, η χαρά για εμάς είναι τεράστια όταν βλέπουμε ότι αρέσουν στον κόσμο η δουλειά και ο κόπος μας.

Ποιο στοιχείο θεωρείς ότι ξεχωρίζει ακριβώς ο κόσμος;

Είναι δουλειά όλης της ομάδας. Από το συνεργείο μέχρι τους ηθοποιούς! Όλοι νιώθουμε πως ό,τι συμβαίνει στη σειρά συμβαίνει σε ένα παράλληλο σύμπαν! Δεν υπονομεύσαμε ποτέ τις εξελίξεις του σεναρίου, δεν αμφισβητήσαμε ποτέ την αυθεντικότητα τον ρόλων μας και πάντα ό,τι υποδυόμαστε το κάνουμε με σεβασμό και αλήθεια! Νομίζω πως αυτό είναι το στοιχείο που κάνει τη σειρά μας επιτυχημένη!

Δεν φοβήθηκες πως η συνέχιση της σειράς ίσως κουράσει το κοινό; 

Δεν το φοβήθηκα, όχι! Μπορώ να καταλάβω πότε μια σειρά έχει κάνει τον κύκλο της ή πότε ένας ρόλος δεν έχει άλλα περιθώρια εξέλιξης! Το «Έλα στη θέση μου» δεν έχει κάνει ακόμα τον κύκλο του! Όσο για τον ρόλο μου, πιστεύω ότι υπάρχουν ακόμα πτυχές του που δεν έχουμε δει και θα ξεδιπλωθούν στον 4ο κύκλο.

Είχες δισταγμούς ως προς την απόφασή σου να συνεχίσεις;

Κανένα δισταγμό! Έχουμε μια φανταστική ομάδα και έναν απίστευτο παραγωγό που δεν θα άφηνε ποτέ αυτή την σειρά να αναλωθεί ή να κουράσει τον κόσμο και εμάς! Τού έχω απόλυτη εμπιστοσύνη, γι’ αυτό και τον ακολουθώ με κλειστά μάτια.

Τι περιμένει τον Αχιλλέα στη συνέχεια;

Θα είμαι ειλικρινής! Δεν έχουμε πάρει στα χέρια μας ακόμα τα πρώτα σενάρια του νέου κύκλου, οπότε δεν έχω ιδέα τι να περιμένουμε στη συνέχεια για τον Αχιλλέα! Το μόνο σίγουρο είναι ότι πια γυρνάει μια καινούργια σελίδα και βλέπουμε από την αρχή της σεζόν την πλέον κοινή έγγαμη πορεία που έχει με τη Ρενάτα! Τα υπόλοιπα από το φθινόπωρο…

Αντιμετώπισες δυσκολίες ή ανταγωνισμό στην Ελλάδα; Υπάρχει διαφορά στον τρόπο που λειτουργούν τα πράγματα; 

Δεν αντιμετώπισα δυσκολίες ή ανταγωνισμό! Πιστεύω πως οι δυσκολίες και ο ανταγωνισμός ξεκινάνε πρώτα από το δικό σου μυαλό και μετά όλα γίνονται αλυσιδωτά! Από την πρώτη μέρα μέχρι και σήμερα δεν άφησα τίποτα να μού αποσπάσει την προσοχή. Πάντα σέβομαι και ακούω τις συμβουλές και τις υποδείξεις των μεγαλύτερων και πιο έμπειρων συναδέλφων! Είμαστε όλοι για έναν και ένας για όλους! 

Σού έχει λείψει η Κύπρος, υποθέτω. 

Μού έχουν λείψει πράγματα που έκανα στην Κύπρο και με γέμιζαν απόλυτα, όπως μού έχουν λείψει άνθρωποι της Κύπρου! Μού λείπει πάρα πολύ το Love FM 100.7! Πραγματικά ήταν η μεγαλύτερη προσωπική απώλεια μετακομίζοντας στην Αθήνα! Φροντίζω, όμως, να έχω σχεδόν καθημερινή επαφή με τους πρώην συναδέλφους μου και με την κάθε ευκαιρία επισκέπτομαι το στούντιο και αναπολώ τα προηγούμενα χρόνια στο Love FM! Αν κάτι άλλο μού λείπει από την Κύπρο, φυσικά είναι η οικογένειά μου! 

Υπάρχει στο πλάνο σου το να επιστρέψεις σε μόνιμη βάση;

Λατρεύω την υποκριτική, λατρεύω τη δουλειά μου! Είμαι έτοιμος να την ακολουθήσω όπου με πάει! Δεν βάζω όρους και προϋποθέσεις! Αν αύριο η δουλειά μου με φέρει στην Κύπρο, πολύ ευχαρίστως θα την ακολουθήσω, όπως θα έκανα αν η δουλειά μου με έστελνε στο πιο απομακρυσμένο μέρος του πλανήτη! 

Παρακολουθείς τα πράγματα στην Κύπρο; Έχεις ξεχωρίσει κάποια προγράμματα; 

Φυσικά και παρακολουθώ! Παρακολουθώ σχεδόν τα πάντα και με μεγάλη μου χαρά βλέπω πως η εξέλιξη της δουλειάς μου είναι τεράστια και στο νησί μου!  Έχω ξεχωρίσει το «Κάρμα» που παίζεται στον Alpha! Είναι πραγματικά μια σειρά που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από παραγωγές της Ελλάδας και του εξωτερικού! Είναι μια σειρά που φαίνεται ότι γίνεται με μεράκι, πάθος και σεβασμό προς τον τηλεθεατή, αλλά κυρίως προς τους ηθοποιούς! Με το σενάριο της Χριστιάνας και τη σκηνοθεσία της Ναστάζιας, το αποτέλεσμα είναι άρτιο και ανεβάζει τον πήχη πολύ ψηλά κάνοντας έτσι τον ανταγωνισμό μεγαλύτερο! 

Πώς βλέπεις την τάση για αναβίωση παλιών αγαπημένων σειρών που επικρατεί τα τελευταία χρόνια; 

Νομίζω ότι ο κόσμος έχει ανάγκη να θυμηθεί μια εποχή όπου όλα ήταν ρόδινα, η οικονομία ήταν πιο σταθερή και οι άνθρωποι δεν ήταν τόσο μίζεροι! Μού αρέσει προσωπικά που αναβιώνουν παλιές σειρές! Είναι ένα στοίχημα που έχει μια μυστήρια γοητεία! 

Θεωρείς ότι έχουν αλλάξει τα πράγματα στη μυθοπλασία; Έχει ανακάμψει κάπως το επίπεδο; 

Φυσικά! Υπήρξαν εποχές όπου η μυθοπλασία είχε εντελώς πεθάνει! Βλέπουμε, όμως, ότι τώρα γίνονται σειρές, γίνονται προσπάθειες και τα κανάλια ποντάρουν επιτέλους στη μυθοπλασία! 

Για διακοπές, να σε περιμένουμε στην Κύπρο;

Ναι, σίγουρα θα έρθω Κύπρο για κάποιες εβδομάδες! Επιβάλλεται! 

Πότε επιστρέφετε στα γυρίσματα της σειράς; 

Με τη βοήθεια του Θεού, επιστρέφουμε πάλι πίσω και ξεκινάμε τα γυρίσματα του 4ου κύκλου στις 20 Αυγούστου! 

 

BIO: Ο Μαρίνος Κόνσολος γεννήθηκε στη Λάρνακα στις 26 Ιουλίου 1987. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου και, ενώ ήταν έτοιμος να πάει για μεταπτυχιακές σπουδές στην Αμερική, πήρε έναν ρόλο στην παράσταση «Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας» κι έτσι ξεκίνησε μια επιτυχημένη πορεία, κατά τη διάρκεια της οποίας έπαιξε σε πολλές τηλεοπτικές σειρές και θεατρικές παραστάσεις. Το ραδιόφωνο είναι η δεύτερη μεγάλη του αγάπη κι έχει διατελέσει ραδιοφωνικός παραγωγός στο Love FM 100.7.

ΠΗΓΗ: ΤΗΛΕΩΡΕΣ

INTERVIEWS: Τελευταία Ενημέρωση

Sacra Famiglia

Sacra Famiglia

Η έννοια της οικογένειας είναι πάνω από όλα. Πάντα ήταν.
 |  INTERVIEWS