ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Mαύρο jumpsuit, leather σακάκι και sneakers
 

Μαρίνα Βρόντη: «Υπάρχει αλληλοεκτίμηση με τον Λώρη»

Παύλος Χατζηλοΐζου

Η ταλαντούχα ηθοποιός, η οποία ετοιμάζεται να… εισβάλει στο «La Pasta Pomilώri», την κωμική σειρά του ΑΝΤ1, μάς αποκαλύπτει τα επαγγελματικά της σχέδια και όσα θα δούμε τηλεοπτικά τη νέα σεζόν.

Μαρίνα, από τον Σεπτέμβριο θα είσαι στο «Pasta Pomilώri» του ΑΝΤ1. Πώς προέκυψε αυτή η συνεργασία;
Mε τον Λώρη γνωριστήκαμε στις πρόβες του «Συρανό Ντε Μπερζεράκ» και από εκεί προέκυψε και η συνεργασία μας το καλοκαίρι στους «Συμπέθερους από το Μπάκιγχαμ». Νομίζω πως είδε κάτι σε μένα για τον ρόλο που ήθελε να δημιουργήσει στη σειρά και έτσι πάμε για αυτή τη συνεργασία. Υπάρχει αλληλοεκτίμηση, άρα θα υπάρξει και καλή χημεία.

Ποιο ρόλο θα υποδύεσαι στη σειρά;
Ένα θα σού πω, ο ρόλος αυτός δεν θα είναι ποτέ μόνος του και δεν θα μοιάζει με κανέναν προηγούμενο που είχα μέχρι σήμερα.

Μπορείς να μάς δώσεις μια μικρή γεύση από όσα θα δούμε στους δέκτες μας το φθινόπωρο;
Σίγουρα μια σειρά που είναι επιτυχημένη ανανεώνει κάθε χρόνο τη συνταγή της για να προσφέρει την ψυχαγωγία στους τηλεθεατές της. Αυτό θα γίνει και φέτος για να μην υπάρχουν εκπτώσεις στο χιούμορ και την ποιότητα της σειράς.

Παράλληλα με το «Pasta Pomilώri», είσαι στη συγγραφική ομάδα της σειράς του ΡΙΚ, «Καμώματα τζι αρώματα». Τι θα δούμε στα πρώτα επεισόδια της σεζόν;
Από τα πρώτα επεισόδια της φετινής σεζόν ο τηλεθεατής θα βρεθεί μπροστά σε ένα σοκαριστικό γεγονός. Στόχος είναι να προσφέρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα στους θεατές και να κρατήσουμε το ενδιαφέρον τους ζωντανό.

Η «Pasta» και τα «Καμώματα» συνεχίζονται για τρίτη και πέμπτη σεζόν αντίστοιχα. Δεν υπάρχει ο κίνδυνος να κουραστούν οι τηλεθεατές από τη συνέχεια των σειρών;
Όταν η παραγωγή και οι σεναριογράφοι έχουν επίγνωση της ευθύνης που έχει μια πετυχημένη σειρά, φροντίζουν να την ανανεώνουν και να τής δίνουν έναν καινούργιο ρυθμό έτσι ώστε να αποφύγουν τη ρουτίνα και κατά συνέπεια τη ναφθαλίνη

Προτιμάς την ιδιότητα της ηθοποιού ή αυτήν της σεναριογράφου;
Και τα δύο μού προσφέρουν χαρά. Αλλά, όπως έχω πει πολλές φορές, πρώτα είμαι ηθοποιός και είναι αυτό που με βοηθά και ως σεναριογράφο. Δεν θέλω με τίποτα να γράφω ιστορίες και ατάκες που όταν τις διαβάζει ο ηθοποιός να σκέφτεται πως κατάντησε να παίζει αηδίες. Θέλω να τις διαβάζει και να έχει κάτι να παίξει που τού αρέσει και, κατά συνέπεια, θα αρέσει και στον τηλεθεατή.

Γενικότερα, πώς κρίνεις το επίπεδο των παραγωγών στην τηλεόραση;
Πιστεύω πως είναι καιρός τα προγράμματα στην κυπριακή τηλεόραση να γίνουν πιο ανταγωνιστικά, ίσως λίγο πιο ακριβές και προσεγμένες παραγωγές, για να μπορέσουν να ανταγωνιστούν τις παραγωγές του εξωτερικού. Οτιδήποτε είναι σε έκπτωση κοστίζει πολύ περισσότερο σε βάθος χρόνου.

Παρακολουθείς τηλεόραση; Ποια προγράμματα ξεχώρισες φέτος;
Μα τι ερώτηση είναι αυτή; Φυσικά τα «Καμώματα τζι Αρώματα» και το «La Pasta Pomilώri».

Έχεις βιώσει ανταγωνισμό στον χώρο;
Σε λογικό πλαίσιο. Υγιής ανταγωνισμός, θα έλεγα.

Εκτός από την τηλεόραση, με τι άλλο ασχολείσαι αυτήν την περίοδο;
Τώρα προετοιμάζομαι για τη σκηνοθεσία της παιδικής παράστασης του ΘΟΚ «Το κορίτσι που επιμένει», που κάνει πρεμιέρα στις 20 Οκτωβρίου, και την επανάληψη της παράστασης «Συμπέθεροι από το Μπάκιγχαμ», που επανέρχεται την 1η Νοεμβρίου για τη χειμερινή σεζόν.

Πώς βλέπεις την πορεία του θεάτρου στην Κύπρο τα τελευταία χρόνια; Θεωρείς ότι είναι ικανοποιητική ή ότι υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης;
Το θέατρο έχει εξελιχθεί αρκετά τα τελευταία χρόνια, αλλά πάντα υπάρχει περιθώριο βελτίωσης. Είναι ωραίο να δοκιμάζονται καινούργιες φόρμουλες, αρκεί να μη γίνεται το πείραμα αυτοσκοπός.

Πηγή: ΤηλεΏρες

INTERVIEWS: Τελευταία Ενημέρωση