ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Knit φόρεμα με 3D floral λεπτομέρειες και άρβυλα
 

Κρυσταλλία Ζησιοπούλου: «Στόχος είναι ο ακροατής να πάρει το θετικό vibe που του μεταφέρω»

Είσαι ένα από τα πιο νέα μέλη της οικογένειας του Deejay 93.5. Είναι η πρώτη σου εμπειρία στο ραδιόφωνο;
Πραγματικά είμαι πολύ χαρούμενη που έγινα μέλος αυτής της οικογένειας η οποία δεν σου κρύβω με αγκάλιασε αμέσως και τους ευχαριστώ θερμά. Αν εξαιρέσεις μια μικρή εμπειρία που είχα στα φοιτητικά μου χρόνια σε ιντερνετικό ραδιόφωνο ναι, είναι η πρώτη μου εμπειρία σε ραδιοφωνικό σταθμό και πόσο μάλλον σ’ ένα σταθμό που είμαι λάτρης της συγκεκριμένης μουσικής. Είναι αυτό που λέμε «η μουσική μου».

Αλήθεια πώς προέκυψε αυτή η συνεργασία;
Υπήρξαν κάποιες συζητήσεις και επαφές στην αρχή της σεζόν, στη συνέχεια κάναμε κάποια δοκιμαστικά και κάπως έτσι ξεκίνησε ένα από τα όνειρα μου, δηλαδή να κάνω ραδιόφωνο

Πώς ήταν η πρώτες μέρες; Φαντάζομαι φουλ άγχος κτλ;
(Γέλια) Περίμενα να είμαι με πολύ περισσότερο άγχος, αλλά ευτυχώς μου πήρε δυο-τρεις μέρες για να χαλαρώσω, να απελευθερωθώ και, το κυριότερο, να το απολαύσω.

Θέλω να μου περιγράψεις τα τελευταία λεπτά πριν βγεις στον αέρα για πρώτη φορά. Τα θυμάσαι;
Φυσικά, δεν ξεχνιούνται. Καταρχάς πήγα περίπου μία ώρα πριν στο στούντιο ώστε να μπω στο κλίμα και μπορώ να σου πω ότι ήμουν πιο cool απ’ ότι περίμενα. Φυσικά αυτό κράτησε μονάχα για λίγο, γιατί καθώς πλησίαζε η ώρα για να κάνω το πρώτο μου on η φωνή μου άρχισε να τρέμει.

Ποιο είναι το σκεπτικό πίσω από την εκπομπή On the Road;
Νομίζω η διεύθυνση του σταθμού ήξερε πόσο πολύ μ’ αρέσουν τα ταξίδια - να είμαι στον δρόμο δηλαδή - και να ανακαλύπτω νέα πράγματα. Έτσι αποφασίσαμε να δώσουμε αυτό το όνομα, που νομίζω με αντιπροσωπεύει πλήρως. Στόχος του On the Road είναι ο ακροατής είτε γυρνάει από την δουλεία του ή βρίσκεται στο δρόμο για οποιοδήποτε λόγο να απολαύσει την ωραία μουσική που παίζουμε, να πάρει το θετικό vibe που του μεταφέρω και φυσικά να γίνει η αγαπημένη συνήθεια των ακροατών και μέσα από την εκπομπή να βγάζουμε την καλύτερη πλευρά του εαυτού μας. Αυτό μπορεί να γίνει φυσικά και αν ο ακροατής μας ακούει από το σπίτι.

Εσύ τι μουσική ακούς;
Ακούω Deejay 93.5! Είναι η μουσική που πραγματικά μου αρέσει να ακούω σπίτι μου, στο αυτοκίνητο κτλ. Δεν αποκλείω κάποιο είδος μουσικής όμως, αν ένα τραγούδι είναι ωραία απλά θα το απολαύσω.

Ποιο είναι το must have τραγούδι για σένα, για όταν βρίσκεσαι on the road;
Το «Pure Feeling» των Florence + the Machine, αφού είναι ένα τραγούδι που μου βγάζει πολλά συναισθήματα…

Αν σε ρωτήσω το all time favorite τραγούδι σου;
Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω all time favorite τραγούδι, αλλά έχω all time favorite τραγουδιστή και αυτός είναι ο Robbie Williams.

Πώς είναι η σχέση σου με τους ακροατές;
Νομίζω ότι είναι πολύ καλή, εισπράττω ένα πολύ θετικό vibe και αυτό με χαροποιεί πάρα πολύ.

Αλήθεια, τι σπούδασες;
Σπούδασα Δημοσιογραφία και Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας στην Θεσσαλονίκη.

Πόσα χρόνια είσαι στην Κύπρο;
Περίπου δυόμισι χρόνια.

Τι σε έφερε στο νησί μας;
Ήμουν και είμαι ανήσυχο πλάσμα στη ζωή μου. Κάποια στιγμή λοιπόν ήρθε μια πρόταση για δουλειά στην Κύπρο και κάπως έτσι, χωρίς να το πολυσκεφτώ, ήρθα! Χωρίς να το έχω πάρει χαμπάρι είμαι δυόμισι χρόνια στο νησί. Τελικά περνάει πολύ γρήγορα ο καιρός (γέλια).

Πόσο εύκολη ή δύσκολη ήταν η προσαρμογή σου στα δεδομένα της Κύπρου;
Ήταν αρκετά εύκολη, στάθηκα πολύ τυχερή γιατί από τις πρώτες μέρες κιόλας είχα ανθρώπους που με βοήθησαν πολύ ώστε η προσαρμογή μου στην Κύπρο να γίνει όσο πιο ομαλή γινόταν. Φυσικά αυτό που λέω πάντα πουθενά δεν είσαι σαν το σπίτι σου .

Είσαι άνθρωπος που θέλει να προγραμματίζει τα βήματα του ή ζεις με την νοοτροπία «ό,τι έρθει, ας έρθει»;
Δεν ξέρω κατά πόσο είναι καλό ή κακό, αλλά σχεδόν ποτέ στη ζωή μου δεν έχω προγραμματίσει κάτι. Ό,τι μου φέρει η ζωή και απλά θα το αντιμετωπίσω. Είμαι και της φιλοσοφίας «Η κάθε ημέρα είμαι μια μικρή ζωή. Ζήσε την και απόλαυσέ την». Το μόνο που προγραμματίζω στη ζωή μου είναι τα ταξίδια.

Να ρωτήσω πώς είσαι στα προσωπικά σου;
Είμαι πάρα πολύ καλά.

Για το τέλος, τι θα ήθελες να σου φέρουν οι επόμενοι μήνες;
Θα ήθελα να είναι γεμάτοι ταξίδια ώστε να μπορέσω να ανακαλύψω νέα μέρη πολιτισμούς και κουλτούρες. Στα επαγγελματικά οι επόμενοι μήνες θα ήθελα να έρθουν με νέες εμπειρίες, προκλήσεις και δημιουργικότητα και να με εξελίξουν σαν προσωπικότητα

INTERVIEWS: Τελευταία Ενημέρωση

Ilona Garamvolgyi: From zero to hero

Ilona Garamvolgyi: From zero to hero

«Εγώ τότε μόνη στην Κύπρο έμεινα κυριολεκτικά στον δρόμο… δεν ήταν λίγες οι νύχτες που κοιμήθηκα ...
Ριάνα Στυλιανού
 |  INTERVIEWS