ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Neon top, midi φούστα και μπαλαρίνες με λουράκια
 

Κωνσταντίνα Ευριπίδου: ''Είναι στα σχέδιά μας ακόμη ένα παιδάκι''

Μητέρα, σύζυγος, παρουσιάστρια. Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου έχει περάσει διά πυρός και σιδήρου, όμως είναι εδώ και πατά με σιγουριά στα πόδια της. Η παρουσιάστρια του TVONE διανύει την πιο ώριμη και συνειδητοποιημένη φάση της ενώ δηλώνει έτοιμη για ακόμη ένα μωράκι. Η παρουσία της είναι ηχηρή και σίγουρα δεν περνά ποτέ απαρατήρητη ενώ, όπως όλα δείχνουν, ήρθε… για να μείνει.

Ακόμη μια συνέντευξη! Σίγουρα έχεις δώσει πολλές στη ζωή σου. Ποια η σχέση σου με τους δημοσιογράφους;

Πολύ καλή. Εξάλλου στην Κύπρο, όλοι στη διπλανή πόρτα μένουμε. Ευτυχώς είναι μια σχέση αλληλοεκτίμησης και σεβασμού. Δεν έχω κανένα κολλητό δημοσιογράφο, αλλά τούς εκτιμώ και με εκτιμούν σχεδόν όλοι!

Πιστεύεις ότι υπάρχουν δημοσιογράφοι που έχουν εμπάθεια μαζί σου και ό,τι και αν κάνεις βρίσκουν κάτι αρνητικό να πουν;

Ναι, μού έχει τύχει αλλά δεν ξέρω αν είναι εμπάθεια ή κάτι άλλο. Σίγουρα δεν τούς έκανα κακό ούτε τούς προσέβαλα ποτέ, όπως έφτασαν στο σημείο αυτοί να κάνουν. Κατανοώ, όμως, ότι τα αρνητικά “πουλάνε” πολλαπλάσια από τα θετικά που κάνει κάποιος σε αυτό τον χώρο και γίνονται μεγαλύτερο θέμα συζήτησης με ωραίο καφέ.

Έχουν γραφτεί ανακρίβειες για σένα που σε ανάγκασαν να πάρεις τηλέφωνο κάποιον δημοσιογράφο;

Πάρα πολλές, ακόμα και πρόσφατα, αλλά για να φτάσω στο σημείο να πάρω τηλέφωνο, σημαίνει ότι αυτός που γράφει έχει σοβαρό πρόβλημα και ξεπέρασε κάθε όριο. Μετάνιωσα, όμως, που ασχολήθηκα!

Τελικά είναι σκληρός ο χώρος της τηλεόρασης; Πλέον έχεις μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα;

Είναι πολύ σκληρός όπως κάθε χώρος στον οποίο υπάρχει δημοσιότητα και τεράστιος ανταγωνισμός. Αυτό το είχα καταλάβει από τον πρώτο μήνα που ασχολήθηκα με την τηλεόραση.

Η εκπομπή είναι ιδιαίτερα ανανεωμένη φέτος, ενώ με την αλλαγή της ώρας πηγαίνει καλύτερα σε τηλεθέαση. Τι άλλαξε και τι βοήθησε να ανέβει;

Αυτό που άλλαξε είναι διάφορα δημιουργικά κομμάτια που μπήκαν στην εκπομπή μετά από ηρεμία και έμπνευση! Έπαιξαν πολλά πράγματα ρόλο σ’ αυτήν τη βελτίωση, όπως ο ρυθμός, η εναλλαγή των θεμάτων, κάποιες νέες ενότητες, η βοήθεια του μοντέρ μας που έδωσε ανανεωμένες ιδέες στην εικόνα της εκπομπής και κυρίως η διάθεσή μας, η καλή χημεία, η ενέργεια και η δημιουργικότητα. Όλα αυτά σε συνδυασμό με την αλλαγή της ώρας φάνηκε να βοήθησαν. Θεωρώ, όμως, ότι η εκπομπή όπως είναι πλέον τώρα δομημένη, με κάποιες προσθήκες που έχω στο μυαλό μου, θα μπορούσε σίγουρα να ανταποκριθεί στον ανταγωνισμό ακόμα και αν δεν άλλαζε ώρα. Καθετί, όμως, γίνεται για να μαθαίνουμε όλοι!

Έχεις κάποιες παρουσιάστριες-πρότυπα; Κάποιες γυναίκες των οποίων θαυμάζεις την πορεία και θα ήθελες να κάνεις κάτι αντίστοιχο;

Δεν είμαι από τους ανθρώπους που τούς αρέσει να μιμούνται. Πιστεύω μόνο ότι με τον χαρακτήρα και τη δική μου προσωπικότητα μπορώ να δώσω κάτι διαφορετικό σε αυτό τον χώρο. Προτιμώ να παρακολουθώ τεχνικές και μεθόδους παρουσιαστριών από το εξωτερικό αλλά δεν μπορώ να πω ότι ταυτίζομαι με κάποια συγκεκριμένη.

Εκτός από εκπομπές life style θα ήθελες να δοκιμαστείς σε κάτι άλλο; Σε εκπομπές περισσότερο κοινωνικές ή εκπομπές για τα παιδιά;

Ναι, θα με ενδιέφεραν αυτά που αναφέρετε, αλλά μού αρέσει πολύ η ψυχαγωγία και η χαρά! Μαζί με διάφορες άλλες ιδέες που θα ήθελα να δοκιμάσω και πιστεύω ότι θα μου ταίριαζαν. Το καθετί στην ώρα του, όμως. Το μυαλό μου, ευτυχώς, δεν σταματά να παράγει ιδέες.

Βλέπουμε ότι δημοσιεύεις συνεχώς φωτογραφίες της κορούλας σου στο Instagram. Έχεις νιώσει ποτέ φόβο ή άγχος με όλα αυτά που ακούγονται κατά περιόδους για τα μωρά και το διαδίκτυο;

Ναι, γι’ αυτό και δεν δείχνω το προσωπάκι της. Η φωτογραφία ήταν πάντα η αδυναμία μου, πολύ πριν βγει το Instagram, και σε συνδυασμό με την αδυναμία της ζωής μου, είναι κάτι που μ’ αρέσει να μοιράζομαι με τον κόσμο, προσπαθώντας πάντα να είμαι προσεκτική για να μην τύχουν οι φωτογραφίες οποιασδήποτε εκμετάλλευσης.

Πώς αισθάνεσαι που βλέπεις την Αριάδνη να μεγαλώνει και να αποκτά τη δική της προσωπικότητα; Να φανταστώ ότι έχει στοιχεία και από τους δυο σας;

Ναι, έχει και από τους δύο μας, φυσικά. Τρελαίνομαι (θετικά πάντα) μαζί της γιατί από τους πρώτους μήνες της ζωής της μάς ξαφνιάζει με τον χαρακτήρα της και την ανεξαρτησία της.

Τώρα που η κορούλα σας έχει μεγαλώσει σκέφτεστε να κάνετε ένα δεύτερο μωράκι; Είναι στα σχέδιά σας;

Βέβαια είναι στα σχέδιά μας, ιδανικά θέλουμε να μεγαλώσει κι άλλο η οικογένειά μας!

Σε εκνευρίζει όταν λένε ότι μια εγκυμοσύνη βοηθά τις παρουσιάστριες ή πιστεύεις ότι είναι μια πραγματικότητα;

Με εκνευρίζει, ναι. Ακόμα και αν είναι πραγματικότητα, εξαρτάται από το πώς το διαχειρίζεται/εκμεταλλεύεται ο καθένας.

Πως συνδυάζεις καριέρα και οικογένεια; Νιώθεις τύψεις κάποιες φορές που δεν μπορείς να είσαι περισσότερο με την κορούλα σου;

Ναι, δυστυχώς νιώθω τύψεις αρκετές φορές. Αλλά η κόρη μου από τον πρώτο μήνα της ζωής της ζει σε αυτή την πραγματικότητα και προσπαθώ να τής αφιερώνω όσο περισσότερο ποιοτικό χρόνο και αφοσίωση και πιστεύω ότι το εισπράττει και μού το αναγνωρίζει, όσο και αν τής λείπω. Φροντίζω, όμως, να είναι πάντα η προτεραιότητά μου και αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ όση δουλειά κι αν έχω.

Πώς περνάτε οικογενειακά τις Κυριακές σας;

Όποτε δεν έχει αγώνα ο Νεκτάριος, συνήθως στη Λεμεσό, οικογενειακά ή με εξορμήσεις κάπου κοντά! Τις ώρες που έχει προπόνηση ο Νεκτάριος, κάνουμε βόλτες στην παραλία ή στο Μόλο στη Λεμεσό ή σε κάποιο από τους αγαπημένους παιδότοπους της Αριάδνης, μέχρι να έρθει ο μπαμπάς.

Έχεις πει ποτέ μέσα σου «Τελικά είμαι καλή μαμά, κάνω σωστά όσα πρέπει»;

Όποια μαμά πει ότι δεν το έκανε, είμαι σίγουρη ότι μάς κοροϊδεύει. Πάρα πολλές φορές. Αλλά νιώθω καλά με τον εαυτό μου και αρκετά σίγουρη.

Ο Νεκτάριος πως είναι ως μπαμπάς; Είναι χαζομπαμπάς;

Είναι η ισορροπία με όλους μας. Πολλές στιγμές είναι εντελώς χαζομπαμπάς αλλά συνήθως είναι και εξαιρετικός παιδαγωγός, προσπαθώντας να βάζει κάποια όρια τόσο στα παιδιά του όσο και σε εμάς που τα καλομαθαίνουμε λίγο περισσότερο.

Αποκαλύπτεις στον Νεκτάριο τα επαγγελματικά σου σχέδια; Εμπιστεύεσαι τη γνώμη του;

Σχεδόν απόλυτα. Όμως, και ο Νεκτάριος ξέρει πότε να αφήσει κάποιες αποφάσεις σε μένα και πότε να επιμένει για να με σπρώξει.

Λειτουργεί κάπως ως μάνατζερ δηλαδή στα επαγγελματικά σου;

Κάποτε ναι. Ευτυχώς δεν μού ζητά δικαιώματα ή ποσοστά. Όχι ακόμα, τουλάχιστον. (γέλια)

Τον ζηλεύεις; Είναι ένας πολύ όμορφος άντρας.

Τον θαυμάζω!

Σε ενοχλεί ο όρος WAG;

Δεν τον ανακάλυψα εγώ, ούτε και μπορώ να τον αποφύγω. Νομίζω ότι αργά ή γρήγορα στη συνείδηση του κόσμου επικρατεί το τι κάνει ο καθένας στον χώρο του και όχι τα επαγγελματικά του συντρόφου του.

Σε βλέπουμε δυναμικά στα social media. Τι θα δει κάποιος που σε ακολουθεί;

Δεν είμαι από αυτούς που θα σκεφτούν δεύτερη και τρίτη φορά κάτι που θα αναρτήσω στα κοινωνικά δίκτυα. Με ένα συνδυασμό αυτών που γράφω στις φωτογραφίες, με αυτά που φαίνονται στις ιστορίες (story), νομίζω ότι όποιος θέλει μπορεί να με γνωρίσει πολύ καλά.

Έχουμε δει πως μπαίνεις στη διαδικασία να απαντήσεις σε όσους σού γράφουν σχόλια και μάλιστα απαντάς και στα αρνητικά σχόλια.

Θέλω να απαντώ σε όλα τα σχόλια αλλά δυστυχώς δεν βρίσκω όσο χρόνο χρειάζεται ακόμα. Απαντώ και στα αρνητικά αλλά πάντοτε με σεβασμό και κατανόηση για τον καθένα. Δεν έχω κάτι να φοβηθώ ούτε να κρύψω.

Έχεις φτάσει σε σημείο να μπλοκάρεις κάποιον;

Όχι, δεν το έκανα ποτέ, αν και κάποιοι το προσπάθησαν πολύ να με φτάσουν σε αυτό το σημείο. (γέλια)

Ποια η γνώμη σου για τους influencers στα social media; Πιστεύεις πως είναι μια μόδα που θα περάσει;

Σίγουρα, θα μετεξελιχτεί σε κάτι άλλο κάποια στιγμή. Θεωρώ, όμως, ότι είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για στοχευμένο μάρκετινγκ με ξεκάθαρα και άμεσα αποτελέσματα για το προϊόν και τον πελάτη του κάθε influencer! Μπορεί να είναι παρεξηγημένος όρος, παρόλα αυτά, για να λέγεται κάποιος έτσι, σημαίνει ότι επηρεάζει αρκετό κόσμο! Καλό είναι να προσέχει, όμως, την κάθε ανάρτησή του, να νιώθει το βάρος της επιρροής που έχει και να μη γίνεται κουραστικός!

Έχεις και τη δική σου σχολή για μοντέλα. Η Κύπρος έχει μοντέλα που μπορούν να κάνουν διεθνή καριέρα;

Θα είμαι τρισευτυχισμένη αν σε λίγα χρόνια δω κάποια από τα κορίτσια μου να ανοίγουν τα φτερά τους για διεθνή καριέρα. Φυσικά, ναι. Με τα εφόδια που υπάρχουν σήμερα, είμαι σίγουρη ότι είναι περισσότερο θέμα απόφασης και θυσιών, σε συνδυασμό με σκληρή δουλειά. Τα καλά γονίδια τα έχουμε!

Τι σε ενοχλεί στους ανθρώπους;

Η κακία, η έλλειψη αξιοπρέπειας, η έλλειψη αυτοσυγκράτησης, η αλαζονεία και το ψέμα.

Θα συγχωρούσες την απιστία;

Όχι.

Σε 10 χρόνια πώς φαντάζεσαι τον εαυτό σου; Θα ήθελες να συνεχίσεις να κυνηγάς τα όνειρα σου στην τηλεόραση;

Αυτό που φαντάζομαι σε 10 χρόνια αφορά περισσότερο τα προσωπικά μου και λιγότερο το επαγγελματικά μου. Αυτοσκοπός μου δεν ήταν ποτέ η τηλεόραση ούτε η καριέρα. Ελπίζω να έχω ηρεμία και οικογενειακή γαλήνη, σε συνδυασμό με σταθερότητα και δημιουργικότητα στα επαγγελματικά μου.

Τι θα ήθελες να αλλάξεις στον εαυτό σου; Υπάρχει κάτι στην προσωπικότητά σου που ίσως να σε ενοχλεί;

Θα ήθελα να είμαι πιο υπομονετική ή λιγότερο παρορμητική.

Σε αγχώνει ο χρόνος και το ότι μεγαλώνεις;

Ακόμα όχι. Δόξα τω Θεώ, πιστεύω ότι η κάθε ηλικία έχει τα ωραία της, φτάνει να ξέρουμε να τα ζήσουμε, απλώς αγαπώντας τον εαυτό μας και αυτούς που μάς αγαπούν.

INTERVIEWS: Τελευταία Ενημέρωση