ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: skinny jeans, φλοράλ μπλουζάκι και mules
 

Kωνσταντίνα Ευριπίδου: «Δεν αφήνω τον ανταγωνισμό να με επηρεάζει»

Ανδρέας Μαλάης

Δεύτερη σεζόν «Όλα καλά» στο Σίγμα (καθημερινά 13.30) και η Κωνσταντίνα μάς μιλά για τις αλλαγές στην εκπομπή και τον ανταγωνισμό. Πώς έχει διαμορφωθεί το κοινό στη ζώνη του μεσημεριού και πώς αντιμετωπίζει τα νούμερα τηλεθέασης;

Είχες ενδοιασμούς για τη συνέχιση του «Όλα καλά»;
Το «Όλα καλά» είναι το παιδί μου, μια εκπομπή που στήσαμε από την αρχή, που τη δουλέψαμε πολύ σκληρά και που κατάφερε να αγαπηθεί από τον κόσμο... Γιατί να έχω ενδοιασμούς όταν βλέπω τους κόπους μας να ανταμείβονται και την εκπομπή μας να εδραιώνεται;

Φέτος με Τάσο Θεοδώρου στην ομάδα. Πώς προέκυψε η συνεργασία αυτή;
Η συνεργασία προέκυψε μετά από συζητήσεις και των δυο πλευρών... Τον Τάσο τον γνωρίζω πολλά χρόνια, είναι ένας επαγγελματίας που σίγουρα θα βοηθούσε στην εκπομπή, ένας άνθρωπος που ξέρει να δουλεύει σκληρά μπροστά και πίσω από τις κάμερες, αλλά προσωπικά σε όλες μας τις συνεργασίες με σεβάστηκε απόλυτα και σε αυτό τον χώρο είναι πολύ σημαντικό για μένα, ειδικά σε μια περίοδο που έψαχνα ένα άτομο με το δικό του προφίλ.

Ποια ανάγκη σε οδήγησε σε αλλαγές για φέτος σε πρόσωπα και ενότητες;
Η εκπομπή είναι ένας ζωντανός οργανισμός που χρειάζεται αλλαγές για να προσαρμόζεται στις ανάγκες του τηλεθεατή. Αυτή και μόνο η ανάγκη είναι αρκετή για να γίνονται αλλαγές για το καλύτερο της εκπομπής.

Πόσο απαιτητικό είναι το καθημερινό ζωντανό πρόγραμματα; Σού επιτρέπει ελεύθερο χρόνο;
Δεν έχω καθόλου ελεύθερο χρόνο και είναι κάτι για το οποίο έχω παράπονο από μένα και μόνο. Οι απαιτήσεις της εκπομπής, του ραδιοφώνου και της σχολής είναι τόσο μεγάλες που χρειάζονται αρκετές θυσίες από τον προσωπικό μου χρόνο, αλλά όλα αυτά μού δίνουν ταυτόχρονα και ικανοποίηση το καθένα ξεχωριστά για διαφορετικούς λόγους.

Έχεις αγαπήσει τον χώρο της τηλεόρασης;
Αγαπάς κάτι όταν σε γεμίζει συναισθηματικά και η τηλεόρασή μου έχει χαρίσει πολλές δυνατές στιγμές. Γεμάτες συγκίνηση, χαρά, λύπη, άγχος, δημιουργικότητα, αγαπη, φιλία, μαθήματα ζωής...

Σού έχει δώσει απογοητεύσεις; Βίωσες ανταγωνισμό;
Πολλές.... Έντονο ανταγωνισμό και κτυπήματα κάτω από τη μέση... Όλα μάς κάνουν καλύτερους και ανθεκτικότερους, όμως.

Θεωρείς ότι όντως το κοινό των μεσημεριανών εκπομπών είναι κατά βάση γυναικείο ή έχουν αλλάξει κάπως τα πράγματα τα τελευταία χρόνια;
Θεωρώ ότι το μεσημέρι στο σπίτι βρίσκονται περισσότερες γυναίκες που ψάχνουν κάτι τηλεοπτικό που να τις χαλαρώνει και να τις ενημερώνει και αυτό είναι το κοινό της δικής μας εκπομπής. Δεν σού κρύβω, όμως, ότι έχουμε πολλά μηνυματα και τηλεφωνήματα και από πολλούς άντρες και αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα.

Η εκπομπή ανταποκρίνεται, πιστεύεις, στο πρότυπο της σύγχρονης γυναίκας έτσι όπως έχει διαμορφωθεί τα τελευταία χρόνια;
Σίγουρα ανταποκρίνεται στη σύγχρονη γυναίκα, και αυτό είναι το κριτήριό μας στο στήσιμο της εκπομπής. Η ανάγκη της σύγχρονης τηλεθεάτριας για ψυχαγωγία, συγκίνηση και χαλαρή διάθεση...

Παρακολουθείς τον ανταγωνισμό; Είναι κάτι που σε απασχολεί;
Ναι, τον παρακολουθώ και τον σέβομαι. Δεν τον αφήνω, όμως, να με επηρεάζει και να με αποπροσανατολίζει από τον στόχο μου.

Ποια εκπομπή ή πρόγραμμα της κυπριακής τηλεόρασης δεν θα ήθελες να έχεις με τίποτα απέναντί σου;
Είναι κάποιες εκπομπές που σίγουρα δεν θα ήμουν χαρούμενη αν τις είχα απέναντί μου, αλλά καλύτερα να μη δώσουμε ιδέες (γέλια)!

Τα νούμερα τηλεθέασης τι ρόλο παίζουν στον τρόπο που διαμορφώνεται η εκπομπή; Είναι εργαλείο;
Τα νούμερα τηλεθέασης μπορούν να σε βοηθήσουν, μπορούν και να σε μπερδέψουν και να σε αποπροσανατολίσουν από τα πιστεύω σου. Πρέπει να τα παρακολουθούμε, αλλά να μην είμαστε και αιχμάλωτοι σε αυτά.

Θα έβλεπες τον εαυτό σου σε κάτι διαφορετικό τηλεοπτικά; Μια εκπομπή περισσότερο κοινωνική ή περισσότερο fashion, σε διαφορετική ζώνη κ.λπ.;
Ναι, θα μπορούσα να προσαρμοστώ και σε άλλα κόνσεπτ εκπομπής. Όμως, νιώθω ότι η ζωντανή ψυχαγωγική εκπομπή είναι αυτό που μού ταιριάζει περισσότερο σε αυτή τη φάση. Λατρεύω τη μόδα, αλλά είναι δύσκολο κόνσεπτ τηλεοπτικά, την έχω στη ζωή μου με άλλο τρόπο. Όσο για μια κοινωνική εκπομπή, είναι κάτι που θα μπορούσα να υπηρετήσω, αλλά χρειάζεται την κατάλληλη στιγμή και τους κατάλληλους ανθρώπους στην ομάδα. Η εκπομπή μας φέτος έχει το κοινωνικό της κομμάτι και γίνεται αρκετή έρευνα καθημερινά για σημαντικά θέματα που εντάσσονται στη ροή.

Είσαι τηλεορασάκιας; Ποια προγράμματα ξεχωρίζεις και ποια περιμένεις να δεις με τη νέα σεζόν;
Δεν είμαι τηλεορασάκιας, στο σπίτι παίζουν μόνο μουσική και κινούμενα σχέδια. Όμως, τον χειμώνα λατρεύω τον καναπέ, τις ταινίες και τα μουσικά τάλεντ σόου όπως το «The voice» που περιμένω να δω αυτή τη σεζόν.

ΠΗΓΗ: ΤΗΛΕΩΡΕΣ

INTERVIEWS: Τελευταία Ενημέρωση